Karımla Maceralar – ilişkinin başlangıcı

o geceden sonra artık birbirimizi sevgili olarak görüyorduk. haliyle hergün görüşmeye başladık.

onun işi bana göre daha yoğundu, bazı günler görüşmesek bile telafi ediyorduk. Haftasonları cumadan bana geliyor, duruma göre hafta içide benden işe gidiyordu. Uyumlu bir çift olmuştuk, dışarda bişiler yiyip içiyor, eğlenmeye çıkıyor sinemaya gidiyor, veya evde yemek yapıp yine film izleyip sevişiyorduk.

Bana göre çevresi daha genişti, bazen bi mekana gittiğimizde, illa tanıdıkları oluyordu. Bunlar eski sevgilileri mi arkadaş mı sormuyordum, ama potansiyel olarak hepsi eski sevgilisi olabilirdi. Asla kıskançlık yapmıyordum, tam tersi giyimi ve davranışları beni cezbediyordu. Dekolte ve seksi giyinmesi, başklarının ona bakışı , ilgisi beni azdırıyordu. O tam olarak bunun farkında olmasada, kıskanç olmamam onu da mutlu ediyordu.

Arkadaşın anlattıklarıda hala aklımdaydı, bazen eski ilişkilerini, deneyimlerini sormak, dinlemek istiyordum, ama o kadar da samimi omamaıştık henüz.

ta ki bir geceye kadar. Evde yemek yapmış sonra TV karşısında film izleyip şarap içiyorduk. Ben koltukta ayaklarımı uzanmıştım o da başını göğsüme yaslamıştı. Ara ara öpüşüyor elleşiyorduk. Kafamız çok güzeldi. Filmde soft bir sevişme sahnesi çıkınca, bende elimi belinden kalçasına doğru götürüp okşamaya başladım. Başını kaldırıp kısa bir öpücükten sonra, dur ya film izliyorum sonra dedi. Ben okşamalarıma devam ederek biraz daha aşağılara kaydırdım elimi. Rahat dur dedi, ama o da elini bacağıma atmıştı. Çoktan irileşmeye başlayan aletimi hissetmiş olacak ki, film seni sarmadı sanırım dedi.Evet ya sıkıcıymış dedim. Başka film açsana dedi, ne istersin dedim. ELini şortumun üzerinden kalkık sikime koyup, porno izleyelim mi dedi.

Olur , bekle o zaman deyip, laptopu tv ye bağladım. Bekarlıktan kalma filmler vardı, Russian Instute, MArc Dorcel, hatta grup,swinger …

Bunlar ne ya dedi, ne var ki ? her erkeğin izlediği şeyler, sen ne istersin dedim. Tek tek filmlere bakarken, benim em çok beğendiğim filmlerdne birini aç dedi.

konusu, kısaca eşini iş arkadaşı ile aldatan bir kadının hikayeseydi, ve hem oyuncu hem de senaryo kalitesi hayli yüksekti.

Sessizce filmi izlemeye başladık. Kadın kendisinden genç elemanla sevişmeye başladığında bizde ufaktan sevişmeye başlamıştık. Elemanın aleti ilk sahneye çıktığında beğenircesine mmmm dedi. Ne o beğendin sanırım dedim, sarhoşça gülerke, sünnetsizmiş dedi. ne farkı var ki diye sordum. Oral yapması ççok zevkli diye karşılık verdi. Şaşırmıştım, sen nerden biliyosun dedim, muzipçe gülerek, biliyorum işte dedi. Poposunu hafif sıkarak, söyle bak dedim. Merak mı ediyosun dedi, evet ne var ki dedim, normalde erkekler sevgililerinin eskilerini duymak istemezler dedi. Belki benim hoşuma gidiyordu, sevgilimin eski orospuluklarını dinlemek dedim. Şaşırma sırası ondaydı, gerçekten mi dedi, ne var ki, sende sorabilirisin bana dedim. uzunca optükten sonra, kaç kadın oldu hayatında dedi, çok değil, ama uzun süren birkaç ilişkim oldu dedim.Ya sen diye sorduğumda, benim de öyle bi kaç dedi.Sesi inandırcı değildi, yalancı diye söylendim.

Senin için önemli mi peki diye sorduğunda, hyr, şuan benlesin, geçmisin senin ilgilendirmez beni dedim. ama bilmek isterdin di mi dedi. Yavaş yavaş bi noktaya doğru ilerliyordu konu. Özellikle şu sünnetsiz konusu dedim. Güldü, eski erkek arkadaşlarımdan biri yabancıydı , ordan biliyorum canım dedi. ne ara buldun ya yabancı diye sorduğumda kısaca anlattı. Uni sonrası dil kursu için 6 aylığına başka ülkeye gitmiş, orada Tinderdan tanışıp, kurs boyunca beraber olmuşlar. Türkiye ye dönmeden ayrılmış, eleman buraya birkaçkez geldiklerinde ise görüşmüşler.

bu anlattıkları beni daha da azdırmıştı. O da farketmiş olacak ki, ne o hoşuna mı gitti dedi. Ses çıkarmadım. Elini artık tamamen sikime atıp okşamaya başladı. anlatmaya devam etti, biliyor musun, siki buyuktu de, ama kaldırırken sorun yaşardı sen öyle değilsin dedi. Nası yani dedim. İriydi işte, ama ereksiyon problemi vardı, bazen kaldıramazdı dedi. Sikimi şorttan çıkarıp, küüçük olmanın faydası diye güldü. Hem kızdım hem alındım. Belki sen kaldıramaışsındır onunki diye karşılık verdim. Artık daha seksi bi sesle konuşuyordu. yoo kaldırdı mı, fena sikiyodu beni biliyomusun, 4 ay başkasını aramadım.hele ilaç aldığında, mmmm harikaydı dedi. İttim hafiften, iyi anladık anladık tamam dedim.

ne o sen merak ettin ben de anlattım, bozuldun mu dedi. yani, memnun değilsen sbendn eöyle dedim. Yoo gayet memnunum, dedimya buyuk her zaman iyi değil, bazen acıtır da dedi. Hala orospuluk yapıyordu. Kendime çekip öpmeye başladım. Elim bacak arasından amına gitti. Islanmıştı. ne o ıslanmışsın dedim. Evet eski günler aklıma gelince birden şey oldum dedi. Yavaş yavaş parmaklamaya başladım. Hafiften inliyordu. Beni çok azdırdın dedim. Siksene beni, hadi dedi.

Koltuğa doğru itip üstüne ve altını çıkardım. Mor dantelli tangası ile bana bakıyordu. Onu da sıyırınca, ıslanmış ve açılmış amı ortaya çıktı. Eğilip yalamaya başladım. Yaladaıkça daha çok inliyor, kendini okşuyordu. Ahh harikasın devam et dedi. Yalamaya devam ettim, hafiften parmağımıda sokmaya başladım. İnlemeleri artmıştı. Böyle devam edersen ben boşalırım ki ama dedi masumca. Bunu duyunca doğruldum sikimi amına hizalayıp ittirdim. Kolayca girdi. amı gerçekten vıcık vıcık ve genişlemişti. Hafif hafif gitgel yaparken. ellerimle de memelerini okşuyor, uçlarını sıkıyordum. Alkolun etkisi ile biraz daha geç boşalacağımı hissettiğimden, gitgeli hızlandırdım. Artık sertçe sikiyor, bi elim sağ memesini okşarken diğer elim amının üstünden kiltorisini okşuyordu.

Yüksek sesle inleyerek ah evet, evet devam et dedi. Tempoyu bozmadan sikmeye devam ediyordum. HAfifçe bacakları kasılmaya başladı, meme ucu fındık gibi olmuştu. ahh gleiorum durma dedi, ben de boşalmak üzereydim, ama bu noktada ondan once boşalırsam kesin kızardı. Belimin tüm kuvvatiyle kendimi kasarak sikmeye devam ettim. Yüksek sesle oahhh diye inleyerek boşalmaya başladı, bende birkaç sn sonra onun peşinden inleyerek boşaldım. Sikim kaygan amında son dölleri boşaltırken,benimde tüm vucudum kasılmış durumda orgazm oluyordum. Uzun zamandır böyle boşalmamıştım. O da öyle olmalı ki koltukta baygın bi şekilde gözleri kapalı halde yatıyordu. en sonunda sikim tamamen küçülüp tüm dölleri boşalttıktan sonra içinden çıkıp yanına uzandım.

uzun bi süre konuşmadık, sonra doğrulup beni kendine çekti, sarılmam için. Gözlerinde ki az önce yaşadağı zevki görmek beni oldukça memnun etmişti. Bende ona sarıldım. Kulağıma yaklaşıp, muthiştin, sanki içimde onun siki vardı. harikaydın bebeğim dedi. Bunu sanırım istemeden o zevkle söylemişti , çunki söyler söylemez kasıldı. Onu uzun uzun öptüm, seni istediğin her şekilde sikerim, çunki seni sevioyrum dedim.Bana baktı, memnun ve zevk dolu bir öpücükle karşılık verdi.

İlişkimiz şimdi daha da ilerlemişti…