Sevgilimi Partide Grup Siktiler – 11 – Final

Final Bölüm

“Onunla dalga geçmekten korkmayın çocuklar” Sevgilim iki arkadaşıma hitaben “Bundan hoşlanıyor çünkü o bir gavat” dedi.

Sevgilimi kullanmalarını acınası bir şekilde izlerken arkadaşlarım bana rahatsız bir şekilde baktılar.

Doğukan omuz silkti, “Evet, sikin oldukça küçük kardeşim, sevgilinin neden seni aldatan bir orospu olduğunu anlayabiliyorum.”

Meryem, sikini boğazına kadar sokmaya çalışarak boğulurken Alp kıs kıs güldü.

Alp bana bakarken, “O büyüklükte bir sikle sikimde boğulurken çıkardığı sesi duydun mu kardeşim, bahse girerim bu sesi daha önce hiç duymamışsındır” diye alay etti. Kaşlarını kaldırmış, neredeyse neşeyle sırıtıyordu.

“İşte bu çocuklar, şimdi işi kavrıyorsunuz” diye sevgilim onları cesaretlendirdi. “Ona çöpmüş gibi davranın, gerçekten istediği bu”

Meryem’in uzun süredir birlikte olduğum iki arkadaşımı ne kadar kolay ikna ettiğini görünce içten içe ağladım.

“Pekâlâ, içimde bir sike ihtiyacım var, ilk kim gitmek ister?” Beklentiyle onlara bakarak sordu. Meryem kanepeye doğru ilerlerken ilk gönüllü olan Alp oldu. Sevgilim kanepenin ortasında elleri ve dizleri üzerinde domaldı.

Oturduğum kolçaklı sandalye kanepenin sol tarafına doğru eğimliydi ve Meryem kendini konumlandırdığından emin oldu, böylece amını engelsiz bir şekilde görebildim. Dört ayak üzerindeydi, mükemmel götü havadaydı. Sanki “ne bekliyorsun” der gibi götünü hafifçe salladı.

Doğukan hızla sevgilimin önüne geçti ve Alp sevgilimin bekleyen amcığının arkasına yerleşti. Arkadaşımın zonklayan aletini sevgilimin amına hizalamasını kederle izledim. Jess başını çevirip doğrudan bana bakarken John’un sikinin ağzından çıkmasına izin verdi.

“Arkadaşının sevgilini siktiğini görmeye hazır mısın?” Bana sordu.

Cevap vermeyince ifadesi sertleşti. “Küçük sikli gevşek henüz hazır mı bilmiyorum.” Arkadaşlarıma hitap ederken neredeyse zalim bir tonda konuştu.

“Alp’e beni sikmesi için yalvarmanı istiyorum!” Meryem sert bir şekilde emretti, hâlâ doğrudan bana bakıyordu.

“Bebeğim…” İtiraz etmeye çalıştım ama Alp sözümü kesti.

“Onu duydun kaltak!” dedi baskın bir şekilde “Sevgilini sikmem için bana yalvar” Bana küstahça sırıtıyordu.

Arkadaşlarımın bunu yaptığına inanamıyordum.

“Lütfen sevgilimi sik” diye fısıldadım neredeyse duyulmayacak şekilde.

“O da neydi Mustafa, seni duyamadık?” Alp kendini beğenmiş bir ses tonuyla sordu.

“Lütfen Alp… Lütfen sevgilimi sik.” dedim bu sefer daha yüksek sesle, çünkü utanç ve aşağılanmanın üstesinden gelmiştim.

Bununla birlikte Alp etkileyici aletini Meryem’in ıslak am dudaklarıyla hizaladı ve çevresini yavaş yavaş korumasız rahmine doğru kaydırmaya başladı.

Meryem, Alp’in damarlı sikiyle tamamen içine girmesiyle nefesi kesildi.

“Ohh tatlım, arkadaşın çok büyük…. senden çok daha büyük” diye inledi Meryem onu içine alırken.

Alp giderek artan bir tempoda onu sikmeye başladı. Meryem başını tekrar Doğukan’a çevirdi ve açlıkla onun sikini yalamaya başladı. Doğukan’ın erkekliğinde boğulurken, sikinin etrafında nefes nefese ve ıslak bir şekilde inlerken amı şiddetle sikiliyordu.

“Yakından izlediğinden emin ol dostum” diye seslendi Alp, sikinin sevgilime girişini net bir şekilde görebilmem için kalçalarını hafifçe kaydırarak. “Bir kadını böyle memnun edersin”

Alay edilmekten duyduğum utanca rağmen sikim o kadar sertleşmişti ki her an patlayacakmış gibi hissediyordum. Sevgilimin dört ayak üzerinde, iki arkadaşımın arasında tahterevalli gibi sallanması, içimde derin ve ilkel bir şeyi tetiklemiş, mantıklı aklımı şehvetle tüketmişti. Bunun sosyal hayatım için ne anlama geleceğine dair duyduğum endişe ve kaygı, sevgilimin arkadaşlarım için bir sürtük olduğunu görürken yaşadığım heyecan tarafından tamamen gölgede bırakıldı. Arkadaşımın büyük damarlı bir siki vardı ve onu iyi bir şekilde kullanıyordu. Sevgilimin içine girip çıkarken inlemesini ve sızlanmasını sağlıyordu. Alp’in boşalması uzun sürmedi. Aniden olabildiğince derine iterken derinden homurdandı.

“Sevgiline boşalıyorum, kardeşim!” Vücudu küçük sarsıntılarla sarsılırken bağırdı.

“Evet, işte bu Alp, doldur beni, dölle amcığımı” diye yalvardı Meryem bir fahişe gibi.

Büyük sert siki isteksizce ıslak deliğinden çıktı. Amcığının ortasında döl topağı oluşurken bu görüntüye engelsiz bir görüşüm vardı. Arkadaşım onun içine o kadar derin boşalmıştı ki, hiçbiri dışarı akmıyordu. Alp işini bitirdiğinde Doğukan’la yer değiştirdi ve sevgilimin döle susamış amcığına girmesine izin verdi. Doğukan hiç vakit kaybetmeden Meryem’in amından girdi, şiddetle ve hızla. Kolçaklı sandalyedeki yerimden izlemeye devam ettim, sevgilimin dağılmış görüntüsüne bakarak aletime dokundum. Doğukan sevgilime doggy pozisyonunda çakıyor, her hamlede Meryem’i ileri doğru sarsıyordu. Her girişte kafasını aşağı doğru iterek Alp’in kalın sikinde boğulmasına neden oluyordu. Arkadaşlarım sevgilimin içine girerken orada bir beşlik çaktılar. Birkaç dakika sonra Doğukan bir iniltiyle sertleşti ve postasını onun bekleyen döl kovasının derinliklerine bıraktı.

İkisi de giyinirkensevgilim beklentiyle bana baktı. Am dudaklarının etrafında köpük köpük bir döl birikintisi vardı.

“Arkadaşlarına buraya gelip beni siktikleri için teşekkür et” diye neşeyle emretti.

“Bebeğim…” İtiraz etmeye çalıştım, ama daha başlayamadan yine kesildi.

“Hayır! Eğer bir sıra istiyorsan onlara kibarca teşekkür edeceksin” diye buyurdu.

Oturma odasında duran ve artık tamamen giyinmiş olan iki arkadaşıma baktım.

“Gelip sevgilimmi becerdiğiniz için teşekkürler çocuklar” dedim neredeyse samimi bir sesle. Bu noktada aletim patlamaya hazır olmanın ötesine geçmişti.

Doğukan sadece kıs kıs güldü.

“Evet, sorun değil kardeşim, ne zaman istersen” diye cevap verdi Alp bir pislik gibi sırıtarak. Bununla birlikte iki arkadaşım apartman kapısından çıkıp gittiler, şamatalı kahkahalarının koridorda yankılandığını duyabiliyordum, sonunda asansöre ulaştıklarında sesleri kesildi.

“Pekâlâ, sıra sende bebeğim” dedi sevgilim, beklentiyle bana bakarak. Şehvetten çılgına dönmüş bir halde koltuktan fırladım ve kendimi onun kaymak gibi amının arkasına yerleştirdim. Beni karşılayan son derece kaygan ve ıslak hissin tadını çıkararak, onun dolgun deliğine girdim. Sikim içinde patlamadan önce sadece iki dakika dayanabildim, taşaklarım zaten döl dolu olan rahmine boşaldı. Vücudum hareketsiz kaldı ve kendimi onun içinde tuttum, sikim sonunda ondan kayana kadar yavaşça sönüyordu.

“Gördün mü o kadar da kötü değilmiş, değil mi tatlım?” dedi bana sevgi dolu bir gülümsemeyle bakarak.

Ve böylece boynuzlu bir gavat olarak yeni hayatım başladı. Eğer sevgilimi becermek istersem, dışarı çıkıp önce onu becerecek başka bir adam bulmak benim sorumluluğum haline geldi.

Aşağılanmaktan hoşlanmasam da, onu başka bir erkekle görmenin gerçek heyecanı, sahip olduğum tüm endişeleri gölgede bıraktı.

Sonunda evlendik ve hiçbiri bana benzemeyen üç çocuğumuz oldu.

Son.