Sanatçı intikamı 5

Gel bakalım buraya deli şey diyerek Derin’in ellerinden tuttum ve öpüşmeye başladık. Dişlerimi fırçalamış olmama, ağzımda nane tadı olmasına rağmen onun dudaklarının tadını alabiliyordum. Bu dudakların tiryakisi olabilirdim. Ve olabildiğince öpüşmeyi uzun tutmaya çalıştım. Çünkü dudaklardaki sinirler bir kadının en çok uyarıldığı yerlerdendir. İlk uyarmayı oradaki sinirlerden başlatıp sonra ilerlemek gerekir. Diğer yandan ellerimle göğüslerini okşuyordum. Göğüsleri dolgun dik ve taş gibilerdi. Derken boynuna ve kulak memelerini öpmeye başladım. Kulak memelerini emmeye başladığımda yavaş yavaş kıvama gelmeye başlamıştı. Bu arada sütyenini çıkardım o muhteşem göğüsleri ortaya çıktığında Ceyda‘yı ele geçirmekle ve ondan intikam almaya kalkışmakla ne kadar doğru bir şey yaptığımı anladım. Ayrıca geçmişte aramızda böyle bir hesabı açık bıraktığı için içimden ona şükran duymaya başladım. Bu arada Ceyda bizi izliyordu yatağı uzanmış ona ne zaman sıra geleceğini bekliyordu. Ben ise göğüslere odaklanmış onları emmeye başlamıştım. Bir süre göğüslerini emdikten sonra onu yatağa uzattım bu arada göğüslerini emerken diğer elim ile bacaklarını ve bacak arasını okşuyordum çamaşırın üzerinden. Hafif hafif inlemeye başlamıştı ve kıvama gelmişti. Bacaklarından çok etkilendiği belliydi. Ben ise daha yeni başlamıştım. Biraz sonra çamaşırını çıkardım ve hazinesi karşımda duruyordu. Orayı emmemi istediği açıktı . Kalçalarını sağa sola oynatıyordu ama benim oraya ağzımı sürmeye niyetim yoktu. Tam da hazinesinin yanında bacaklarının iç kısmına odaklanıyordum. Orada da çok yoğun sinir geçişleri olduğu için olabildiğince etkileniyordu . Derken yapacaklarımı bitirdikten sonra üzerinden kalktım . Amacım onu da yarım bırakıp ayrı bir kıskançlık krizine sokmaktı. İkisi tarafından aynı anda arzulanmak üzere ikisine de kışkırtıyordum.
Ceyda’ya işaret ettim . Ceyda’yı şimdiden kıskançlık krizi sarmıştı. Ona ait değildim ama o öyle hissetmişti dünden sonra . Dudaklarını öpmeye başladığımda delirmiş gibi öpüyordu beni. Daha sonra sevişmemize mahal bırakmadan kontrolü ele almak için aletime saldırdı resmen . İçine şeytan girmiş gibiydi. Azgınlığa gelmiş köpek gibi saldırgandı. Hınçla aletimi emerken Derin’i gözlüyordum. Oda şaşırmıştı Ceyda’nın yaptığına ama asıl merak ettiği benim onu neden böyle tam kıvama getirmişken bıraktığımdı. Kadın psikolojisine dair okuduğum kitaplardan onları manipüle etmeyi öğrenmiştim. Müşterilerimden kadın olanları manipüle ederek onlara mal satmayı öğrenmemiş olsaydım bende yurtdışında inşaatlarda sürünüyor olacaktım. Bu yüzden daha çok psikoloji kitaplarına ağırlık vermiştim yıllarca. Derin’in anlamadığı şey işte buydu. Her ne kadar bugün burada olsa da genç ve alımlı olduğu için kendimi ona ezdiremez, onun cinsel yada fiziksel olarak benden üstün olduğunu kabullenemezdim. Erkek işte tam olarak budur. Kontrolü elde tutmalıdır her zaman.
Derin’e gözlerimle işaret çektim. Yanıma geldi. Onun dudaklarından öpmeye yeniden başladım. Bu defa da o hırslanmıştı. Öyle bir emiyorduki dudaklarımı azgınlığım daha da artmıştı. Bir elimle ceydanın kafasını aletime bastırmış boğazına kadar dayamıştım aletimi. Ceydadan intikam alıyordum yine. Belli ki bu kadını her siktiğimde intikam hırsıyla sikecektim ve hiçbir zaman ondan aldığım intikam zevkinden tatmin olamayacaktım. Bunu oda fark etmiş olmalı ki ben onun başını serbest bırakıncaya kadar dayandı ve ağzında tuttu aletimi. Aletimi bıraktıktan sonra Ceydayı kaldırdım.
-Muhteşemdin aşkım. Dedim.
-Derinin arkasını çevirdim. Yatağın başını tutarak dizlerinin üstünde dik durmasını sağlayarak ıslak aletimin kafasını hazinesinin içine ağır ağır ittirdim. İlk girişte yarısını, ikinci çekip itmede ise tamamını soktum. Dibine kadar girdim. O an ikimizde ahhh dedik. Ben buna bayılıyordum. Sonra hafif hafif pompalamaya başladım. O kadar yavaş girip çıkıyordum ki kız deliriyordu. Aletim içeriyi sever gibi hissede hissede, öpücük kondura kondura içeri giriyordu adeta. Bu kızı çıldırtmayı başaracaktım. Sonra da tiryakim olacaktı. Yorulmamak, işin zevkini ala ala sevişmek yegâne amacımdı.
Ben girip çıkarken Ceyda bana dokunuyor, vücuduma masaj yapar gibi okşuyordu. Derin ise inlemeye devam ediyordu. Bir ara- 10 saniye boyunca birkaç defa hızlı hızlı girip çıktım. Zevk alırken mayışmasın istedim. Kendinde ve heyecanlı bir şekilde diri tutmam da gerekiyordu. Dedim ya her şey kontrollü olacaktı. Derin kendine geldi ve ben durunca o yavaş yavaş kalçasının itip çekmeye başladı. Öğreniyordu bu kız. Öğretmen olduğu gibi iyi bir öğrenciydi de. Ben onun seks hocası olmaya adaydım. Şuan ikimizde mülakattaydık ve bu mülakatta her şey şeffaftı. İyi yapan kazanacaktı.
Bu arada arkadan boynuna uzanıp kulak memelerini emiyordum. Yüzünü çevirip dudaklarına yumuldum. Hafif hafif gidip gelince yaptığınız hiçbir hareket karşılıksız kalmıyor. Sekste mümkün olsa zamanı durdurup sadece zevke odaklanınca partneriniz uyumluysa hazzı arttıracak hareketleri birlikte keşfedebiliyorsunuz. Bu kız tam bir kaşifti. Kulağına arada güzel sözcüklerde söylüyordum. Bir süre sonra ben durdum ve kontrolü ona bıraktım. Kontrolü alınca bir süre yavaş yavaş devam etti ve birden hızlandı. Boşalmak istiyordu ve buna ihtiyacı vardı. Anladığım zaman içinden çıktım ve ceydaya yöneldim. Amacım onu ceydaya rakip yapmaktı. Ceydayı yatırdım ve misyoner pozisyonda içine hızlı hızlı gidip gelmeye başladım. Derin delirmiş gibi bana bakıyordu. Gözlerindeki hırsı okuyabiliyordum. Ceyda ne yaptığımı anladığı için son derece memnundu. Oh olsun sana der gibi bir bakışla Derin’e bakıyordu. Derin ellerini bacak arasına sokmak istiyor içindeki zehri akıtmak istiyordu ama nafile. İzin vermedim ona. Yanıma çağırıp dizlerinin üstünde kendime doğru çevirdim. Göğüslerini emerken öte yandan Ceyda ya pompalıyordum. Ceyda inlemeye başlamıştı. Aynısını bu defa Ceydaya Yaptım. Birden bire daha da deli gibi hızlandım ve sonra hemen çıktım içinden. Boşaldım sandı ama baktı ki bende bir şey yok bu defa o şaşırdı. NE yaptığımı iyi biliyordum. Üç deli sevgili, Üç ezeli rakip, Üç dost ve aynı zamanda yatakta üç düşman olacaktık. İttifaklarla kim kimin sırtını yere getirecek birlikte görecektik. Derine yöneldim ve bu defa kalçasının altına bir yastık koyarak onu misyoner pozisyonda altıma aldım. İçine girip gözlerine gözlerimi diktim. Bunu istediğini biliyorum ve artık sana vereceğim onu diyerek pompalamaya başladım. Kız deliriyordu. Bir süre gidip geldikten sonra ben alta geçtim ve ceydaya daha önce yaptığım gibi onu üstüme çıkarıp belinden iki elimle kavradım. Alttan hızlı hızlı pompalayarak onu boşaltıncaya kadar durmadım. Öyle bir geldi ki üstüm sırılsıklam oldu. Bu ilk orgazmdı. Onu rahat bıraktım sonra. Kendisi kalçalarını ileri geri oyanatarak gidip gelmeye başladı .Aletimin ucunu hazinesinin içnde buluşmasını istediği doğru noktayı buluncaya kadar içinde gezdirdi. Nihayet o noktayı bulunca uygun pozisyonda aletimin ucunu içine alıp vura vura ordaki küçük orgazm deposunu patlattı. Yüzündeki aydınlık görülmeye değerdi.
Ceyda çılgın gözlerle bana bakıyordu. Bundan sonra favorimin Derin olacağından korkuyordu. Ama ne onu ne derini bırakacak değildim. Derini üzerimden kaldırınca sıra Ceydaya geldi. Ceydanın boşalacağı pozisyon belliydi. Onu buna alıştırdıktan bir süre sonra yeni teknikler deneyecektim. Ona şimdilik klasik bir pozisyon yeterdi. Ceydayı üzerime çektim. Göğüslerini yalamaya başladım ve aletimi içine sokup hafif hafif vurmaya başladım. Ceyda erken boşalacağımdan korktuğu için sakin davranıyordu ama ben boşalsam bile devam edecek haldeydim. Haplanmıştım. Ceydayı ağır ağır zevkin doruğuna çıkardım. Derin’i ekarte ettikten sonra Ceyda biraz kendine gelmeye başlamıştı aletimi içine alınca. Kulağına eğildim ve “Sen benim ilkimsin. Sakin ol. Seni kimseye bırakmayacağım” dedim. O benim için artık başka bir şeydi. Derin’i getirmesiyle duygularımı karmakarışık etmişti. İntikam, minnet, şefkat, hırs… hepsi birbirine girmişti.
Ağır ağır pompalamaya deva ederken ellerlim kalçalarında geziyordu. Kalçaları çok fenaydı bu kadının . iki parçasından ayrı ayrı tutup onu oturtup kaldırmaya başladım. Parmak uçlarım hazinesine değdikçe daha da inliyordu. Bir süre spnra kalçalardan değil belinden kavradım ve hızlı vuruşa geçtim. “Ah ah ah aşkım pompala durma pompala “ diye inlemeye başladı ve birden kendisi kalçalarını ileri geri götürüp getirerek orgazm olmaya başladı. Tir tir titriyordu. Kıskançlık, hırs , rekabet, arzu gibi duygular birbirine karışınca vücudu kendini kaybetmişti. Beyni vücudunu farklı duyguların etkisiyle ulaştığı bu orgazmla birlikte sallıyordu resmen. Boşaldıktan sonra kaldırdım üzerimden ve son kez Derin’e döndüm.
-Aşkım sıra sende. Uçur beni dedim.
Derin üzerime atladı. İçine girdikten sonra zıplamaya başladı üzerimde. Göğüslerin sallanışı beni çıldırtmıştı. Enerjik bir kız olduğu için durmadan devam ediyordu. Ben artık dayanacak halim kalmadığı için kalçalarından tuttum ve dibine kadar sokup öylece kaldım. Dibine kadar fışkırttım içimde biriken ne varsa . Öyle bir geliyordum ki bende titriyordum nerdeyse. İlacın etkisiyle kalbim heyecandan yerinden çıkacaktı nerdeyse. İlk defa kullanmıştım ama korkmuştum da. İlaç etkisi gerçekten korkutucuydu. Ardara dibine kadar pompalamaya devam ediyordum. Bir yandan boşalıyor bir yandan son damlasına kadar Derin’in içine akmak istiyordum. Bende boşalıp kendime geldikten sonra onları yanıma uzatıp bir süre dinlenmeye başladım. Aklımda Ceyda’nın ablasına yapacağım şeyler vardı. Asıl bu intikam hırsıyla başlayıp delice bir çıkmaza girmeme sebep olan kadına kendim gibi bir son hazırlamalıydım.
Bunları sonra düşünürüm diyerek, gecenin ilerleyen saatlerine dek sürdüreceğim yatak oyunlarımın finaline odaklanmalıydım. Derin ve Ceyda artık rakiptiler. Bu rekabeti kendi lehime kullanmalıydım. Ceyda ‘nın arkadaşı Derin gibi bir afetse, Derin’in arkadaşları kim bilir kimlerdi. Bu maçları Derin’in takımının oyuncularıyla devam ettirmeye karar verdim ancak İntikam kısmını ise Ceyda’dan yürütmeye devam edecektim.
Banyoya gidip serin bir su dökündüm ve kendime geldim. Kızlar yatakta oynaşıyorlardı. İçeri girmeden kulak misafiri oldum onlara.
-Kız ne fenaydı o. Nerden buldun sen bunu_? Delirtti beni. Kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı bizimle. Allak bullak oldum yeminle. Böylesi daha heyecanlıymış. Ben böyle seks hayatım boyunca yapmadım. Bu adam gidene kadar siksin bizi . Duvardan duvara çalsın ya.
Ceyda ona cevap verdi;
-Çatlaksın sen. Öyle her zaman olur mu bilmiyorum. Ama müsait oldukça gelmeye çalışalım. Dur daha gece uzun. Kim bilir bunda daha ne numaralar vardır. Gelsin görürüz.
Derin durmadan konuşuyordu. Müşterilerimden bu kadar memnun olan olsa dükkanı ona verip çıkardım. Bundaki minnet duygusu beni memnun etmişti. Bu seans Derin’e daha çok yoğunlaşmayı düşünüyordum artık.
İçeri bir kahraman edasıyla girdim.
-Hazırmısınız kızlar ? Yeni perde açılıyor. Performans sanatçınız sizler için bakalım ne hazırlamış?
diyerek kollarımı iki yana açtım ve Derin’in iltifatını duyunca yeniden uyanan aletime doğru kafamı eğip onlara gösterdim.
Kızlar kahkaha attılar.
Derin ;-Mükemmel bir sanatçı.Onu çpmek istiyorum yanaklarından. Diyerek iltifatı devam ettirdi.
-O zaman oyunlar başlasınnnnn!!! Dedim ve ikinci seansa başladım.