Sanatçı intikamı 6

Bu arada aklıma gelen şeyi yapmak için onlardan izin istemem lazımdı. Kızlar gelirken bu oyunlara devam için iki kamera ve tripod getirdim. Yaptıklarımızı çekmek istiyorum . Zman zaman bir araya gelip izlemek heyecam verecektir hepimize. Bu kayıtları kapalı banka kasamda tutacağım. Her birimizde birer anahtar olacak ve bir diğeri olmadan bu kayıtları hiçbirimiz alamayacağız. Kabul ederseniz çok eğlenceli olacağını göreceksiniz. Kızlar azdıkları için hiç itiraz etmediler. İkiside kabul edince düzeneği kurdum. Işıkları da kurunca stüdyo gibi oldu ortam . Böylesi daha heyecan vericiydi ve aynı zamanda kızlar kendilerini kameraya karşı daha iyi teşhir edebilmek için muhteşem pozlar sunacaklardı. İyi çıkmayı istemelerinden doğal bişey yoktu. Benim için ise sonradan bu kayıtları izlemek keyfili olacaktı.
Kameraları çalıştırdım ve Ceydayı yakaladığım gibi göğüslerine yumuldum . Emiyor emiyor emiyordum. Kadın dayanamaz hale gelinceye kadar emmeye ve elimle hazinesini okşamaya devam ettim. Bu defa yalvarmaya başladı.
-Bu defa oyun yapma nolur beni boşalt. Dayanamıyorum yeteeerrr.
-Uçmak istiyorsan emirlerime itaat edeceksin.
-Tamam nolursun ver onu bana ne istersen yapacağım. Diyerek elini attığı aletimi okşamaya devam ediyordu.
-Onu Serbest bırakıp aletimi ağzına alması için aşağı eğdim. Emmeye başladı. O arada derin kendisiyle oynamaya devam ediyiordu. Gel diye gözlerimle işaret yaptım. Elindeki oyuncağı Ceyday asokması için tlaimat verdim. Oyuncağı ıslatıp ceydaya sokmaya başladı. Ceyda benim aletimi beklerken oyuncağa kaldı. Amacım kendimi derine hazırlamaktı. Bu gece misafir olan oydu. Onu memnun göndermek lazımdı. Ceydayı nasılsa hayatım boyunca elimde tutacak gücüm kudretim vardı artık.
Derin ceydayı tatmin etmeye çalışırken. Ceydanın ağzından çıkıp Derinin arkasına geçtim. Islak aletimi içieri yavaş yavaş ittirmeye başladım. Derin oh çekerek inlemeye başladı. Elindeki aleti Ceydaya benim ona soktuğum tempoda sokmasını söyledim. Böylece aynı tempoda gidiyorduk. Ceyda ve derin birlikte inliyorlardı. Derini bir süre sonra bırakıp ceydanın üzerine bacaklarını açarak koydum. Şimdi üst üste ikiside karşımdalardı. Sırayla sokup duruyordum. Bir alttakine bir üsttekine. Kamera açısına girmeye özen gösteriyordum. Bu arada bunlara bir oyun oynadım. Tek mi çiftmi oyunu. Tek yada çift olduğunu bilene ek süre veriyordum pompalamak için. Bu oyun seksi daha zevkli hale getiriyordu. Ben Derinden yana olduğum için daha çok Derine kazandırıyordum. Bu şekilde Derine epeyce fazla pompaladım. Ceyda mızıkçılık yapınca bu defa ona tamam deyip ona geçirmeye başladım.
Neler yapıyordum böyle anlamıyordum. Aklım başımdan gitmişti resmen. Oyunlar grup seks derken nereye gittiğimi bilmiyordum. Eşim bunu duymayacaktı biliyordum ama bu kadar pervasız olmak fazla değil miydi?
Bunları düşünmekten anında vazgeçtim. Bunların hakkını vermem lazımdı önce. Derken Ceydaya abandım. Sertçe abanınca Ceyda coşmaya başladı. Ceydaya bağırmasını beni tahrik etmesini söyledim.
-Hadi hadi sok sok daha hızlı aşkım, aslanım bayılıyorum sana. Gibi sözlerle beni coşturmaya çalışıyordu. Bir süre sonra titreyerek boşaldı.
Derini indirip bu defa ona abanmaya başladım. Ama Derinin yüzünü görerek yapmak daha hoşuma gidiyordu. Bu yüzden Derine misyoner daldım tekrar. Ceydaya testislerimi okşamasını söyledim. tEstislerimle oynarken bende Derine pomplaıyordum. Bu kıza aşık olmaktan korktum o an. Derine aşık olsaydım eğer çok fena olurdu. Bu yüzden yüzüne bakmamak için göğüslerini emme yaşladım ve bu şekilde devam ettim. Bir süre sonra Derin boşalmaya başlayınca bende kendimi saldım ve Derinin içine yeniden boşalmaya başladım. Boşaldılkça daha köklüyordum. Dibine kadar girip çıkarak son damlaya kadar boşaldım. Korunduğunu bildiğim için bu boşalmayı sorun etmedim. Hem hamile kalsa bile umrumda değildi o an. Onu hayatı boyunca tek başıma becerebileceğim için bir ihtimal mutlu bile olabilirdim. Bu arada kıçımdaki dona kadar eşimin alabileceği gerçeğini de hiç düşünmedim değil.
O gece sabaha kadar bir sürü defa birleştik. Ta ki ben yorgunluktan düşünceye kadar.
Sabah uyandığımda ikiside çırılçıplak yanıma uzanmışlar ve uyumuşlardı. Derin öyle bir tahrik ediciydi ki , sabah mahmurluğuna rağmen yeniden aletim uyanmıştı. Ceydaya seslenmeden usulca Derin i uyandırdım ve başla bir yatak odasına geçtik. Doyamamıştım ona. Belki de aşık olmuştum bilmiyorum.
Derin ile Son kez birleşip içine boşalırken birden kapı açıldı. Geleni görünce şaşkınlıktan dilimi yutuyordum.