Sanatçının İntikamı 2

Acayip morali bozulmuştu Ceyda’nın . Aramızdaki resmiyet artık kalkmış ve direk her şeyi konuşuyorduk.
-Neden böyle yaptın ki şimdi? Ne yaptım ben sana ? Elinle koymuş gibi aldın getirdin beni bir ormana ve istediğin kadar becerebilecekken tuttun attın beni bir yana. Yakıştıramadım doğrusu. Hem intikam ne demek? Neyin intikamı?
-Hatırlarmısın bundan yıllar evvel ben evlenmek üzereyken bana attığınız iftirayı? Bir yerde sizinle karşılaşmıştık ve siz ben evlenmek üzereyken kaynanama ve sevgili eşime giderek “Bizim oramıza buramıza baktı . Tekin adam değil onunla evlilik yapılmaz vs.“ demiştiniz.
-Aaa sen ona mı takıldın? Biz onu senin için dedik ama kusura bakma da bir insanın götüne bakılınca bir zahmet o insanda anlar yani. Resmen götümüzü yedin o gün sen bırak şimdi.
-Götünle alakalı bir arzum olsaydı eğer, bugün ağzına sokmazdım. O götünü yerden kalkamaz hale getirirdim.
-Sen haklısın diyelim tamam da, onca yıl bu çocuk saçması şeyi mi aklında tuttun cidden? Hayret bişeysin gerçekten kuzum.Söyleseydin senden özür dilerdim. Çocuk muyuz ayol?
-Suçunu hafiletmeye çalışma. İnsn evlenmek üzere olan birisine yapmaz bunu. Psikolojik üstünlüğü ele almaya çalışıyorsun ama maalesef öyle olmuyor.
Ne yapmaya çalıştığını anladığım için kızmaya başlamıştı. Ben ise onu daha da hiddetlendirmek istiyordum. Onu köpeğim yapacaktım kararlıydım. Damat koca götlü ablanı köpek etmiş anladığım kadarıyla. Sizin gibi götü kalkıklara bence tam da yapılması gereken bu.
-Götümüz güzel ki kaldırıyoruz. Sen o göte bile dokunmuyorsun. Sorunlusun sen.
-Sorunun dediğin şey ağzındaydı az evvel. İstersen izleteyim yeniden, sorun nerdeymiş görelim.
-Ya tamam pes ediyorum. Ne istersen söyle, ne istersen yap razıyım.
-Ha şöyle yola gel. Şimdi sana soracaklarıma doğru dürüst cevap ver. Erkek arkadaşın var mı?
-Yok. Korkudan kimse yanaşamıyor artık. Küçük yer burası duyulur da üzerlerine kalırım diye herkes dört atıyor.
-Aaa kaldı mı öyle şeyler. Bir yaşıma daha girdim. Doğrusu sevinmedim desem yalan olur. Neyse. O eski zamanlara gideceğim yine. Bana ilgi duyuyor muydunuz sen veya ablan?
-Ablam duyuyordu. Bende duyuyordum ablama açılmak istemediğim için kimseye söylemedim. İlk kez sana söylüyorum. Bu arada fark ettiysen hala çıplağız. Birisi bizi bu halde görürse üzerine kalırım ahahahhah. Hem bişey yapmayacaksan giyineceğim.
-Üzerinde zaten sikilmeye hazır tek parça elbise vardı. Giyersen giy. Zate onu çıkarmaktan kolay ne var.
-Doğru. Senin ta o zaman ki bakışlarından böyle biri olduğunu anladığım için bugün o elbiseyi giydim ve içine külot giymedim. Yanılmamışım ahahaha.
-O gün götünüzü sıkıştırdığınız beyaz çizgili siyah kumaş pantolona herkes bakıyordu. Ben mi bakmayacaktım?
-Bak sen . Ne giydiğimi bile unutmamış. Canım valla sen fena bişeysin. Sana sözüm yok artık. Belli ki sende benim için yanıyor muşsun.
-Ulan ergendim ben ergen.
-Bizde öyleydik napalım ahaha.
Ha bire şuh kahkahalar atması beni tahrik etmişti ama bugün ona istediğini vermeyecektim. Onu bir kez daha azdırdıktan sonra yine öylece bırakacaktım. Yine dediğimi yaptım.
*-Gel buraya zilli . Sen hiç uslanmamışsın demek. Yakaladığım gibi yere yatırdım. Yeniden yalamaya başladım. Bu defa daha sakin daha çıldırtıcı bir şekilde gidiyordum. Az evvel nerelerin onu delirttiğini anlamıştım ve bu defa oralara odaklandım. Haykırmamak için kendisini zor tutuyordu. Parmağımı usulca içine kaydırdım. Ufak hareketlerle içini okşuyordum. O ise bu defa emeline ulaşacağını sanıyordu. Aletimi çıkarıp yeniden ağzına verdim. İyice sertleştikten sonra sesi çıkmaya başladı.
-Yalvarırım artık yeter . Nolursun gir artık. Senden bin kere özür diliyorum. Köpeğin olayım. Nolursun yeter.
-Çekildim üzerinden .
-Bir şartm var. Bana arkadaşlarından da getireceksin. Senin gözünün önünde sikeceğim.
-tamam nolursun ver onu bana artık.
İçimdeki intikam duygusu yerini azgınlığa bırakmıştı.
-Gel bakalım dedim. Üzerine doğru eğilip misyoner pozisyonda yavaş yavaş içeri doğru girmeye başladım. En sevdiğim kısım ilk girerkenki kısımdı. Çünkü o darlık birazdan yerini ıslaklığa bırakınca aynı tadı alamıyordum. Yavaşça dibine doğru ilerdim. Duyduğum “ahhh aşkıııım”sesinden sonra yavaş yavaş gidip gelmeye başladım. Hiç acelem yoktu. Her şekilde yapacaktım. Ayrıca az evvel boşaldığım için şimdi çok daha uzun dayanabilirdim. Bir müddet öyle gidip geldikten sonra üzerime çıkmak istedi. İzin vermedim. Kontrol tamamen bende olacaktı bugün. Ben sikecektim onu. Hafif hafif tempoyla devam ettim. Kamasutra tekniklerinin tamamını ona uygulayamasamda hatırı sayılır teknikleri deneyecektim üzerinde. Biraz sonra arkasını çevirdim ve hemen domaldı . belini kırıp onu kendime doğru çektim. Hafif hafif ilerlemeye devam ediyordum. Aletim klitorisine baskı yaptıkça daha da azıyor kendisini geri atmaya çalışıyordu. Bense onu aynı tempoda tutmaya devam ediyordum. Bir müddet böyle devam ettikten sonra uzandım ve cowgirl pozisyonuna getirdim. Alttan pompaladıkça kendisinden geçiyordu. Birden kalkıp aletimi içinden çıkardı ve fışkırmaya başladı. Deli gibi boşalıyordu.
-Öldürdün beni yeter öldürdün beni” deiyp duruyordu.
-Sakin ol şampiyon daha yolun başındayız. Dedim
Uzandığım halde onu üzerime çektim. Belinde kavrayara alttan pompalamaya başladım. Yavaş yavaş haifif hafif ve hiç acele etmeden. Onun vücudununda benim vücudumunda bunu hissetmesini sağlıyordum. Tıpkı Issız adamda ki Ada isimli kız ın kontolü sağladığı gibi bir kontrol sağlıyordum. Tek farkla bu defa ben alttaydım ve kontrol bendeydi. O hızlı hızlı oturup kalkmak istiyordu algı üzerine ama ben onu çin teknikleri ile kendime köpek etmeye kararlıydım. Yavaş yavaş gidip geldikçe kasılmaya başladı ve gerçek orgazma ulaştı. O an yüz ifadesini görmek muhteşemdi. Bir daha bensiz olamayacağının garantisiydi bu ifade.
-Aşkııııımmmm .deyişi vardıki bundan sonra bensiz olamayacağının garantisiydi.
Devam edecek.