Tatilde Olan Tatilde Kalır-6

Hakan’la yer değiştirdik. Ceren’in amını eliyle oksayıp amından sızan döllerimi iyice yaydı dudaklarına. Elindekileri de sikine sürüp sikini amına yerleştirdi. Siki hızlıca girdi Ceren’in amına. Bu halde sikmeye başladı. Elinde kalan son döl parçalarını da elini Ceren’in ağzına sokup temizletti. Bu halde sikmeye başladı Ceren’i. Ben yeni boşalmanın etkisiyle inik sikimle onları izliyordum. Hakan çok sert sikiyordu Ceren’i, baya inletiyordu. Ceren daha sonra elini sikime atıp oksamaya başladı. Sanırım beni tekrar kaldırmak istiyordu. Çok yeni boşaldığım için hemen sertleşemedim. Kendisine cekti ve agzına aldı sikimi. Onun agzında yavas yavas tekrar sertlesmeye basladım. Hakan “Askım pozisyon değiştirelim sen daha rahat Mert’i” dedi. Ceren elleri ve dizlerinin üzerinde domaldı. Yuzu bana arkadası Hakan’a bakıyordu. Hakan bu şekilde sikmeye basladı, haklıydı bu şekilde Ceren çok daha güzel yalıyordu. Hakan arkadan içine girdikçe Ceren’in de kafası benim sikime doğru geliyordu. Hakan hem onu sikiyor hem de onun beni yalamasını sağlıyordu. Ben artık tamamen sertleşmiştim. Ceren kafasını kaldırdı ve “69 yapmak istermisin?” dedi. Bunun nedemek olduğunu biliyordum. Hakan onu sikerken aynı anda benim de onun amını yalamamı istiyordu. Biraz tereddüt ettim “Bilmemki zor olmaz mı” dedim. Ceren içi hala benim döllerimle doluydu çünkü. “Çok zevkli olacak hadi yapalım” dedi.

Hakan içinden çıktı ve ben alta geçtim. 69 olmuştuk. Ami tam göz hizamdaydı. Sikilmekten dudakları şişmiş ve ayrılmıştı. İçinden döllerim sızıyordu. Yalamak konusunda tereddüt ettim ama o amını agzıma bastırarak bana çok da seçme hakkı bırakmadı. Kendi döllerimin tadı ile beraber amını yalamak çok farklı geldi ilk başta. Ama amı o kadar sıcak ve ıslaktı ki kendimi kaptırıp yalamaya basladım. Ben yaladıkca o kıvranıyordu. Bir yandan da o da sikimi ağzına aldı ve emmeye basladı. Ben onu istekli bir şekilde yaladıkca o da benim sikimi aynı şekilde emiyordu. Beklemediğim birsey yaptı ve tamamını dibine kadar agzına aldı. İlk defa bir kadın sikimin tamamını agzına sokuyordu. Biraz boyle bekledi. Sonra agzında cıkarıp sikimin üzerine tükürdü ve eliyle oksamaya basladı.

Bunu yaparken daha oturur pozisyona gecti. Şu an tam olarak yüzüme oturuyordu. Amıyla agzımı tamamen kapatıyordu. Nefes almam zorlastı ama bu şekilde dilim amının çok derinlerine giriyordu. Dilim tamamen amının içerisindeydi. Bu şekilde üzerinde oturduğu için içindeki döllerim de amından agzıma akmaya baslamıstı. Az önce oluk oluk içine boşaldığım döller şimdi onun amından benim agzıma akıyordu. Bir an agzımı doldurdu ne yapacağımı bilemedim. Miğdem bulandı tükürmek istedim ama üzerimde Ceren olduğu için tüküremedim ve yutmak zorunda kaldım. Ondan sonra Ceren tekrar tam 69 olacak şekilde öne eğildi. Yukarı baktıgımda Hakan’ın sikini yavas yavas Ceren’in amına yaklaştırdıgını gördüm…