Sınava Annemle Hazırlandım 2

Ertesi sabah babam gitmis, annem banyoda dus aliyordu. Mutfaga gidip kahvaltimi yaptim. Koridorda yürürken annemi havlusunu vücuduna sarmis banyodan çikarken gördüm. Annem odasina girerken ben de arkasindan girdim. Annem “emre napiyosun burda üstümü giyinicem disari çik” dedi. “beni rahatlat da gidip çalismalarima bakayim” dedim. Annem “sonra yapsam olmaz mi” dedi. Ben de “hayir simdi istiyorum” dedim. Annem mecbur yataga oturdu ve “tamam gel” dedi. Ben anneme yaklasarak sortumu ve kilodumu indirdim. Annemin kafasindan tutarak alet imi agzina verdim. Annemi agzindan becerirken anne bana gögüslerini göstersene dedim. Annem penis imi agzindan çikararak “olmaz gösteremem oglum” dedi. Ben de “ama anne ben simdiye kadar hiç kadin vücudu görmedim. Bir kere görsem ne olur ki” dedim. “göstermezsen burdan gitmeyecegim” dedim. Annem utana sikila “tamam ama sadece bir kere” dedi. Annem de yavas yavas isin kötüye gittiginin farkina varmaya baslamisti. Annem havlusunu açti ve iste o muhtesem gögüsler karsimdaydi. Bir an içimden ne yapiyorum ben dedim fakat annemin güzel ligi insana herseyi yaptirabilirdi. Bir anda gögüslerini tutarak sikimi memelerinin arasina soktum ve mastürbasyona basladim. Annem ilk basta irkildi fakat ben “dur anne gögüslerinin arasinda bosalmak istiyorum” dedim. Parmaklarimla gögüs uçlarina dokunuyor, gögüslerini yogurarak arasinda gidip geliyordum. Hareketlerim sertlestikçe annem de hafif iniltiler basladi. Annemin üstüne dogru yüklenerek yataga uzanmasini söyledim. Annem “oglum dur” falan dediyse de yataga sirt üstü uzandi. Ben de yataga çikip annemin gögüsünün üstüne oturarak memelerinin arasinda gidip gelmeye devam ettim. Bir süre sonra bende kasilmalar basladi ve inleyerek annemin gögüsleri arasinda patladim. Defalarca annemin boynuna dogru bosaldim. Bosalmam bittikten sonra anne çok sagol artik rahatça çalisabilirim dedim. Yataktan inerek odama gittim. Bütün gün çalistim. Tabii annem bu kadar iyi çalistigima seviniyordu. Aksam da baska birsey olmadi. Ben artik daha fazlasini istiyordum. Ve gece annemi sikmenin planlarini yaparak uyudum.

Ertesi sabah kalktigimda babam her zamanki gibi ise gitmis annem kahvaltiyi hazirliyordu. Annemin üstünde ince, kisa bir gecelik vardi. sabah ereksiyonum devam ediyordu. Annemin arkasina yaklasarak kazik gibi olmus sikimi göt üne dayadim ve kalçasini oksayarak “günaydin anne bugün çok güzelsin” dedim. Annem bir anda bana dönerek “emre sen napiyosun kendine gel” dedi. “oglum ben senin kari n degil annenim bana böyle hareketler yapamazsin” dedi. Ben de “o zaman agzina al da indir sunu” dedim. Annem sesini yükselterek “bana bak emre sen beni iyice orospu yerine koymaya basladin her seyin bir siniri var bu ne biçim konusma böyle” dedi. “zaten o seyinin hali ne öyle popomu delecek gibi, senin sorunun falan kalmadi herhalde, artik benden yardim falan isteme” dedi. Ben de “iyi valla önce agzina al beni kudurt sonra da kaç degil mi” dedim. “ben artik baska seyler yapmak istiyorum” dedim. Annem “oglum ne demek istiyorsun yani bana sahip olmayi mi bekliyorsun” dedi. “evet anne seninle doyasiya cinsellik yasamak istiyorum” dedim. “oglum sen manyak misin benden nasil böyle bir sey beklersin” dedi. Planim isliyor, annemden hirsimi çikariyor, sözlerimle onu yerin dibine batiriyordum. O anda elimi annemin kisa geceliginin altina sokarak kilodunun üstünden amini oksadim ve “anne dayanamayacagim seni istiyorum izin ver bana” dedim. O nda annem suratima tokadi yapistirdi. çabuk odana defol dersine çalismaya basla dedi. Hiç bir sey söylemeden odama gittim. En sonunda tokadi yemistim. Odama giderek kapimi kilitledim.

Üç saat falan sonra annem kapimi çalarak “oglum açar misin lütfen yiyecek bir seyler getirdim” dedi. Ben acikmistim. Kapiyi açtim. Annem içeri girerek elindeki tepsiyi masama koydu. “oglum üzgünüm sana çok sert davrandim ama bana nasil böyle bir sey teklif edersin” dedi. “anne hayatimda hiç cinsellik yasamadim hiç olmazsa bunu sen ögret bana” dedim. “oglum bunlar yanlis seyler ben böyle bir seyi kabul edersem sonra babanin yüzüne nasil bakarim” dedi. Ben de bunun üstüne bilgisayarimdaki daha önce kaydettigim görüntüleri açarak “asil babam bunu görürse babamin yüzüne nasil bakican” dedim. Annem saskinlik içinde bana oral seks yaptigi görüntüleri izlemeye basladi. Videoyu sessiz kaydettigim için konusmalar da duyulmuyordu. Annemin korkudan yüzünün rengi atti ve “oglum sen ne yaptin beni herkese rezil mi ediceksin sakin babana bunu göstereyim deme” dedi. “anne senin baskilarin yüzünden depresyona girdim mahvettin psikolojimi” dedim. Annemin gözleri doldu ve “oglum ben böyle olmasini istemedim ne olur beni affet” dedi. Ben de “seni affetmemin tek yolu istedigim seyleri yapman” dedim. Annem ne istedigimi sordu. “sinava kadar bana cinsel açidan yardim edeceksin yoksa hayatim boyunca seni affetmem, zaten görüntüleri de internetteki alanimda sakliyorum istedigim zaman oradan çekerim” dedim. “oglum sana istedigin zaman oral seks yaparim ama benden baska sey isteme ne olur” dedi. Ben de “olmaz anne ben kararimi verdim senin bu yaptiklarinin cezasini seni becererek vericem” dedim. “isin çok kolay anne sadece penis imi içine alacaksin ve ben de seks düsünmeden rahatça testlerimi çözücem” dedim. “zaten senin istedigin de bu degilmiydi” dedim Annem artik gözyasyalarini tutamayip aglamaya baslamisti. “oglum ne olur böyle konusma bu söylediklerin gerçek olamaz” dedi. O anda annemi kolundan tutarak yatagimin yanina göt ürdüm. Gerçek mi degil mi simdi anlarsin dedim. Annemin üstünde uzun bir elbise vardi. Annemi yatagima dogru domalttim. Etegini kaldirdim ve kilodunu tutup sertçe dizlerine kadar indirdim. Annem “dur yapma ne olur” diyor fakat bana engel olamiyordu. Annemin elleri yatagin üstünde ben de ayaktaydim. Sikimi hemen ortaya çikarip amina dayadim ve girmeye basladim. Annem “ah” diye inledi. Bir kaç kez yavasça girip çiktiktan sonra ami alismisti. Artik tempo tutturmus sertçe girip çikiyordum. Bosalmam yaklasmisti. Omuzlarindan tutup sertçe sikmeye devam ettim. Annem bir yandan inlerken “oglum sakin içime bosalma gebelik önleyici hap kullanmiyorum” dedi. Ben “tamam anne” diyerek bosalacagimi anladigim sirada içinden çiktim ve kalçalarin üstüne dogru siddetli sekilde bosaldim. Annemin aglamasi kesilmis yataga dogru kendini atmisti. Daha sonra yataktan kalkip kilodunu çikararak eline aldi ve etegini düzeltti. Annemin kolundan tutarak “bir dahaki sefere içine bosalicam haplarini alirsan iyi edersin” dedim. Annem korkuyla suratima bakti. “anladin mi anne” dedim. Titrek bir sesle “tamam” diyerek odadan çikti.

Ben aksama kadar odamdan çikmayip çalistim. Aksam yemeginde annem, babamla normal konusup hiç birsey belli etmemeye çalisti. Annemin gerçekten babamdan çok çekindigini anladim. Gece babam televizyon seyrederken annem odama geldi. Yanima oturarak “oglum düsündüm ve hatami anladim. Gerçekten ben çok kötü bir anneyim. Ama ne olursun bana bunu yapma” dedi. Ben de “anne ben kararliyim bir daha insanlari kendi çikarlarina göre kullanmaman için bu cezayi çekeceksin” dedim. “ayrica ben de rahatlayamazsam sinavim kötü geçecek” dedim. Annem de çaresizce “peki oglum eger bu seni mutlu edecekse beni affetmen için istedigin seyi yapicam” dedi. “yalniz sakin babana bunu farkettirme ne yaptigimi görürse hayatim zindan olur” dedi. Ben de “merak etme anne seni sikerken çok dikkatli olurum” dedim. Annem benim agzimdan böyle kelimeler duydugu için surati kiz ariyor utaniyordu. “oglum bu sekilde konusma ben yine de senin annenim” dedi. “tamam anne ama sen haplarini kullanmaya devam et” dedim. Annem “olur iyi geceler oglum” deyip gitti. Ertesi gün pazar oldugu için babam evdeydi. Ben aksama kadar ders çalistim. Yemegi erken yedik çünkü babam maç seyredecekti. Ben yemekten sonra 2 saat daha çalistim. Gün boyunca annemi düsünmüstüm ve artik dayanamayacak duruma geldim. Annemi çok istiyordum.

Banyo yapmaya karar verdim. Salona gidip babama baktim. Bir yandan maçi izliyor bir yandan uyukluyordu. Havlumu alip banyonun kapisini açarak içeri girdim. Içeride annemi gördüm. Banyoda çamasir makinesi çalisiyordu. Annem de çamasir makinesini kontrol etmek için banyoya gelmisti. Bizim makine biraz bozuktu ve çok ses yapiyordu. Annemin üstünde askili, kisa geceligi vardi. Makinenin arkasina dogru egilmis bakiyordu. “bu makinenin tamire ihtiyaci var” dedi. Geceligi yukari dogru kalkmis, kilodunun amini örten kismi gözüküyordu. Bu manzara beni delirtmisti. Bir plan yaptim. Annemi sikmek için ertesi günü bekleyecek durumda degildim. Anneme “ben dus alicam 10 dakika sonra gelip sirtimi sabunlar misin” dedim. Annem bu masum teklifimi kabul ederek “olur gelirim oglum” dedi. Banyonun kapisini kapatarak dusa girdim. Hizli bir sekilde sabunlanip yikandim. Sicak su stresimi almis beni daha da azdirmisti. Dusun içinde kurulanirken annem banyonun kapisini açip içeri girdi. Kapiyi kapatarak terliklerini çikarip kenara koydu ve dusa dogru yürüdü. Ben dusun kapisini açtim ve belimde havlum sarili olarak disari çiktim. çamasir makinesi kurutma kismina geçmis, hizli devir çeviriyor, bayagi gürültü yapiyordu. “oglum niye çiktin” dedi. “ben bitirdim isimi anne” dedim. Annem “iyi o zaman ben gideyim” dedi. Ben hemen atilarak “dur anne gitme çok fenayim. Seni sikmezsem rahat uyuyamayacagim” dedim. “oglum sen delirdin mi baban içeride, duyar gelirse mahvoluruz” dedi. Ben “merak etme anne babam televizyonun karsisinda uyuyor zaten makinenin gürültüsünden hiç birsey duymaz” dedim. Annem “olmaz oglum yarin babanin gitmesini bekle” dedi. Ben “anne ne olur simdi istiyorum” deyip kolundan tuttum. Annem “oglum yalvaririm birak baban evdeyken nasil böyle bir sey yapmayi düsünürsün bi gelirse rezil oluruz” dedi. “anne hadi makine bitecek simdi, acele edersek bir sey olmaz” dedim. Annem yalvarirken ben geceliginin askilarini indirmeye basladim. Annemi duvara dayayip askilarini indirip gögüslerini açtim ve emmeye basladim. Annem “oglum yapma lütfen dur” diyerek beni itmeye çalisirken ben geceligin askilarini annemin kollarindan çikardim. Gecelik bir anda kendi kendine annemin vücudundan kurtularak asagi düstü. Annemi belinden tutarak çektim ve makineye dogru yürüttüm. Annem ayaklarina kadar düsmüs geceliginin üstünden atlayarak yürüdü. Gecelik duvarin kenarinda kalmis, annemin üstünde simdi sadece kilodu vardi. Annem debeleniyor “oglum birak ne olursun beni” diyordu. Annemin arkasini kendime çevirip kolundan ve belinden tutarak onu çamasir makinesinin tam önüne getirdim. üzerimdeki havluyu bir çirpida çikarip attim. Artik tamamen çiplaktim. Anneme arkadan iyice yapisarak kazik gibi olmus sikimi kilodunun üstünden kalçalarina dayadim. Bir elimle gögüsünü yogururken diger elimi kilodunun ön tarafindan içeri sokarak amina masaj yapmaya basladim. Annem hafifçe inlerken artik bu isten kaçis olmadigini anlamaya baslamis fakat hala kurtulmak için beni ikna etmeye çalisiyordu. Annem boynunu bana döndürerek “oglum su halimize bak baban beni becerdigini görürse halimiz ne olur” dedi. Ben bu laftan sonra anneme dogru yüklenerek annemi omuzlarindan tuttum ve çamasir makinesinin üstüne dogru domalttim. Annemin üstüne yatarak saçlarini kenara çektim ve kulagina “anne asil sen böyle yüksek sesle konusmaya devam edersen babam gelir, o yüzden sessiz olman ikimiz için de iyi olur” dedim. Annemin yapacak bir seyi kalmamis bana teslim olmustu. çaresizlik içinde “tamam o zaman ne yapacaksan yap” dedi. Anneme pozisyon unu bozmamasini söyleyerek dogruldum ve kilodunu iki yanindan çekerek ayak bileklerine kadar indirdim. Ayaklarini elimle tutup kaldirarak kilodunu tamamen çikarip kenara attim. çok bakimli bir kadin oldugundan organi ve vücudu tamamen kilsiz ve pürüzsüzdü. Onun gibi ben de vücudumu düzenli olarak tras ederim. Annem çirilçiplak, ayaklari yerde, belden yukarisi makinenin üzerinde, domalmis vaziyette beni bekliyordu. Arkadan ami kabak gibi ortaya çikmis ve kalçalari gerçekten muhtesem görünüyordu. Annemin üzerine yatarak çiplak gögsümü annemin sirtina yapistirdim. Kulagina egilerek “anne hadi bacaklarini aç” dedim. Annem bacaklarini iki yana dogru açarken “oglum yavas ol bagirttirma sakin beni” dedi. Elimle sikimi amina hizalayip yavasça sokmaya basladim. Sikim tam olarak girdiginde annem hafifçe inledi. Ben yavas bir tempoyla girip çikmaya basladim. Annem kollari makinenin üstünde bükülü vaziyette elleriyle sikica makineyi tutuyordu. Ellerimle annemin kollarini tutarak arkadan sertçe geçirmeye basladim. Ikimizde inlemeye basladik. Fakat makinenin sesi bizim sesimizi bastiriyor merdanesini büyük bir hizla çevirirken ikimizi de salliyordu. Annem daha fazla kolunun üstünde duramadi ve makinenin üzerine yatti. Ben tempomu arttirdikça annemi ileri dogru kaydiyordum. Annem benim sert vuruslarimla iyice ileri gitmis, boyu da uzun olmadigi için yere ayak uçlariyla basabiliyordu. Ben yavas yavas doruk noktasina ulasmaya basladim. Annem inlerken “yeter artik makine duracak simdi” dedi. Ben “anne haplarini aliyosun degil mi içine bosalicam” dedim. Annem “evet hadi çabuk ol” dedi. Ben gelecegimi anladim ve kendimi annemin üzerine birakarak amini sicak spermlerimle doldurmaya basladim. Inleyerek bosalirken annemin içinden hiç çikmadan yavas hareketlerle kalçalarini eziyordum. Bosalmam bir türlü bitmiyordu. Menilerimin annemin amindan disari tastigini hissettim. Annem “hadi çik artik bütün içimi doldurdun” dedi. “anne bu çok zevkli nolur dur iki saniye” dedim. Bosalmam bittikten sonra bir süre annemin üstünde yattim, sonra dogruldum. Geri çekilip içinden çiktim. Annemin kalçalarina baktigimda menilerim bacaklarindan asagi süzülüyor, amindan yere damliyordu. Annem de dogrularak ayaga kalkti ve hizla dusa girdi. Makine de artik durmustu. Annem dusta temizlendikten sonra “oglum böyle bir sey yapacagini düsünmüstüm, iyiki haplari düzenli almisim” dedi. “hadi burda durma git odana giyin” dedi. Ben de “tamam anne” diyerek havlumu alip ayrildim. Babama baktigimda hala televizyonun karsisinda uyuyordu. Odama giderek yaptigim seyi düsündüm. Annemi becerirken babamin ruhu bile duymamisti. Bu heyecan çok hosuma gitmisti. Bu geceyi hayatim boyunca unutmayacaktim. Ertesi günü düsünerek uyudum.