Tatilde Olan Tatilde Kalir-2

O gün bardan sürekli onları izledim. Ceren güneşlenirken döndükce bikinisi kalcalarının arasına kaçıyor neredeyse tanga gibi oluyordu. Hakan’ın bu durum çok umrunda değil gibiydi. Bir ara Hakan içki almaya bara geldi. O arada sohbet etmeye başladık. “Sizin de işiniz zor dedi biz tatilin keyfini cıkartirken siz calısıyorsunuz” dedi. “Oyle tabi ama mecbur ekmek parası” dedim. “Oyle tabi ama farklı yonden artıları da vardır mulaka” dedi ve goz kırptı. Ben de neyi kastettiğini anlayarak gülümsedim “oluyor arada birseyler” dedim. “Sende ne hikayeler vardır” dedi. Çok detaya girmek istemedim “oluyor abi işte birseyler” dedim. “Bekar adamsın affetme tabi” dedi gülümseyerek.

Bu arada tipinde turist olduğu belli olan bir erkek Ceren’in yanına gelmiş onunla konuşuyordu. Adam açıkca asılıyordu Ceren’e çok belliydi. “Abi sen dön istersen yengeyi boş bırakmıyorlar” dedim. “Birşey olmaz konuşuyorlar bırak Ceren biraz ilgi görmenin keyfini çıkarsın” dedi. “Kıskanmaz mısın” dedim. “Yoo güzel kadın sonucta ilgi goruyor. Zaten tatildeyiz biraz eglensin” dedi. Adamla Ceren biraz daha konuştuktan sonra Ceren kalkıp yanımıza geldi. “Bir içki getiremedin kurudum orda. Elin adamlarının içkisini içecektim az daha” dedi ve güldü. Hakan da “Mertin çapkınlık anılarını dinliyorum” dedi. Ben biraz şaşırıp afalladım “yok ne çapkınlığı filan diye geveledim. Ceren güldü “Genç yakışıklı çocuk otel de müsait yapıyordur tabi” dedi. “Ee anlat bakalım ben de dinleyeyim” dedi. Yok filan diye kekelerken kahkaha attı “merak etme bilmediğim şeyler değildir” diye biraz dalga geçti. O oyle diyince “ben de belki öyledir ne biliyorsun” dedim. “Anlat da öğrenelim” dedi. İki hafta önce kocasının yanında siktiğim Rus milfi anlatmaya başladım. Kadını barda nasıl ayarladığımı, kadının kocasını bara gönderip beni odasına nasıl aldığını anlattım. O geçe kadını bir kaç kere sikmiştim, en son kocası odaya geldiğinde hala sikiyordum. Ben toparlanmak isteyince kadın devam et boşver onu dedi. Adam koltuğa oturmuz bizi izlemişti. Ben o izlerken adamın gözüne baka baka daha da sert sikmiştim. En son kadının agzına ve gögüslerine boşalmış, sikimde kalanları da kadına yalatmıştım.

Bunları anlattığımda ikisi de çok heyecanlanmıştı hareketlerinden belliydi. Hakan çok heyecanlı eminim çok zevkli olmuştur dedi. Ben de Ceren’e bakarak evet çok zevk aldılar dedim. Hakan ben odaya geçiyorum askım sen bize birer icki alıp gelirsin dedi. Ceren “Mert odaya getirir bizi kırmaz dimi” dedi. Ben tabiki siz gidin ben getiririm dedim. Ceren “biz belki duşta olabiliriz sen gelince kapıda kalma diyerek” anahtarı bıraktı. Ben yaklaşık 30 dakika sonra kapıdaydım. Anahtarla açıp girdim ikisi de duştaydı. Ben yatagın kenarına içecekleri bırakırken Ceren duştan çıktı. Üzerine gögüslerinin üzerinden havlu sarmıştı ama alttan kısa kalmıştı. Amı hafifce görünüyordu. Beni görünce biraz şaşırıp duymamışız geldiğini dedi. Yataga oturup bacak bacak üzerine attı. Atarken havlu baya açıldı ve amının tamamı göründü. İki dakika otur Hakan’da çıkar şimdi duştan dedi. Birkaç dakika sonra Hakan beline havlu sarmış şekilde çıktı. Havlunun önü baya kabarıktı, kesim duşta birşeyler yapıyorlardı. Ceren ben üzerime birşey giyeyim diyerek banyoya gitti. Döndüğünde üzerinde benim ona geri verdiğim siyah dantelli çamaşır vardı. üzerine de push up bir sütyen giymişti. “Zaten mayo ile gördün böyle görsen bir problem olmaz sanırım dedi” gülerek. O halde gelip karşıma oturunca bacakları açıldı ve çamasırındaki beyaz lekeleri gördüm. Yıkamadan benim kurumuş döllerim ile giymişti.

Yanyana karşımda yarı çıplak oturuyorlardı. Hakan “Mert bizim aslında sana sormak istediğimiz birşey var” dedi. Bugün anlattıklarından sonra problem olmayacağını düşünüyoruz dedi. Bizim biz sevişirken birinin bizi izlemesi konusunda bir fantezimiz var. Bu fantezmizi gerçekleştirmek için bize yardımcı olur musun dedi. Ben biraz şaşırdım ama tabiki olur dedim. Ceren tamam ama gaza gelip dahil olmak yok biz ne kadarına izin verirsek o kadar dahil olacaksın tamam mı dedi. Ben de tamam dedim. Ceren Hakan’ın havlusunu açtı. Hakan’in siki benimle nerdeyse aynı ama biraz daha kalındı. Bana bakarak eliyle okşamaya başladı. o okşadıkca elinde Hakan’ın siki sertleşti. Arkası bana doğru domalarak Hakan’ın sikini ağzına aldı. Eğilince götü tamamen görünür hale geldi. Kafası Hakan’ın sikinde kalkıp inmeye başladı. Hakan “Senin manzaranı daha güzel hale getirelim, Ceren’in çamaşırını çıkartabilir misin?” dedi. Çamaşırı kenarlarından tutup aşağı sıyırdım. Boşaldığım yerler tam amına denk geliyordu ve beyaz lekeliydi. Ceren’in amı ıslanmıştı hem çamaşırda ıslaklık vardı hem de ip gibi amından çamasırına kadar uzamıştı.