Annemle Komşum Arasında – 1

Arkadaşlar merhaba adım Buğra, 20 yaşındayım. Kendimden bahsetmem gerekirse 185 boylarında, ortalama bir vücuda sahibim. Annemle birlikte yaşıyorum. Annem Arzu 45 yaşında, beyaz tenli, kalın bacaklara ve keskin vücut hatlarına sahip. Annemin ailesi babamı istememişler ama annem babamla birlikte kaçmış. Annem bana hamile kaldığındaysa, babam annemi terketmiş. Ben doğduğumda bir başına annemin kucağındaymışım. Kendi başına bir şeyler başarmış, özgüveni yerinde bir kadındı annem. Yıllarca uğraşmış ve kendi dükkanını açabilmişti sonunda.

Annem her zaman bana çok düşkündü. Babamın terkedişinden sonra tamamen başbaşa kaldığımız için, artık dünyasının merkezinde bir tek ben vardım onun için. Annem genel olarak rahat bir kadın, hayat tarzı böyle. Bu rahatlık bana olan aşırı düşkünlüğüyle de birleşince aramızdaki ilişki her zaman normal anne-oğul ilişkisinin sınırlarının ötesindeydi. Misal kendimi bildim bileli annem beni hem yanağımdan hem dudağımdan öperdi, yaşım ilerledikçe de bu değişmedi, hala sık sık dudağımdan sulu sulu öper beni. Bunun dışında zaten giyim kuşam konusunda da dekolteli bluzlar, elbiseler, daracık pantolonlar, kısa etekler dışında birşey pek giymez. Tabi bunlar işe giderken yahut dışarı çıkarken. Evde çok daha rahattır, özellikle yazları hava sıcakken küçük bir şort üzerine bir sütyen veya kalçasını örtecek uzunlukta sütyen olmadan giydiği bir tişört ve altında da yalnızca külot olur çoğunlukla. Ben de bu şekilde sınırlar olmadan yetiştiğim için çoğunlukla yalnızca boxer giyerek dolaşırım evde. Kısacası evde yabancı biri olmadığında çıplak denebilecek şekilde yaşıyoruz.

Bu rahatlık yalnızca bunlardan ibaret de değil. Misal benim yanımda giyinip soyunmaktan da hiç çekinmez, yani gelip özellikle benim yanımda soyunmaz tabi ama odada ben varsam da gidip başka odaya gidip soyunmaz.

Her şey korona sürecinde benim ünüversiteyi okuduğum şehirden gelmemle başladı…

Devamı Gelecek