Gönül Rıza’sıyla. Bölüm 7

Annemin bu hareketiyle beynimden vurulmuşa dönmüştüm. Yine hiç beklemediğim bir hareket ve yine başrol annemdi. İçimde buruk bir sevinçle ortada kalmıştım, oysa ne hayallerim vardı… Annemin bir sonraki derste nasıl bir hamle yapacağını bilmiyordum o yüzden dayanma süremi artırmam şarttı ama nasıl?

Akşam yemeğini yedikten sonra anneme yardım bahanesiyle yine mutfakta baş başa kalıp bu gün yaptığının hesabını uygun şekilde soracaktım. Yemekte hiç konuşmuyordum yüzüm asıktı ama sempatik takılıyordum, Tuğba boş boş konuşuyor bizimkilerde dinliyordu. Yemekten sonra mutfakta bir süre annemle kalmaya karar verdim, annem sofrayı topluyor ben sandalyede oturuyordum.

Annem- Ne o bu gün kaçamak bakışlar yok gibi, dersler iyi geliyor sanırım.

Ben- Hayır, ondan değil.

Annem- O zaman dersleri iptal edelim.

Ben- Neden?

Annem- Dersler iyi gelmiyormuş. En iyisi bir daha yapmayalım.

Ben- Ya onu mu demek istedim ben?

Annem- Ne demek istediniz Rıza Bey açık olunuz?

Ben- Hile yaptın bu gün kırıldım sana.

Annem- Yani bana kırgınsın diye mi bakmıyorsun?

Ben- Evet.

Annem- Deliye bak. Bilsem hep sana karşı kırıcı olurdum hiç girişmezdim bu ders işlerine.

Evet göğsünü gösterdi diye bir insana kırılmak saçmaydı zaten, işleri lehime çevirmek istiyordum ama karşımdakini fazla hafife almıştım, o yüzden konuşma lanet olası bir bok çukuruna doğru gidiyordu. Bunun bir sebebi de modumun düşük olmasıydı, iyi işler çıkaramıyordum. Dikkatli olmalıydım yoksa her şeyi berbat ederdim. En iyisi biraz ara vermekti, zaten annemin de bana ihtiyacı vardı. Eninde sonunda ayağıma yine gelecekti. Öyle de oldu, ertesi sabah yine evden erken çıkmıştık okula giderken arabada gözü sürekli bir yolda birde kalkıyor mu diye sikimdeydi çünkü yine göz kamaştırıyor ve ona bakıp sikim kalktığında gururu okşanıyordu, bende hareketlenme olmadıkça da kızgınlaşıyordu. Üzerinde beyaz gömlek altında yüksek bel geniş kesim kısa siyah etek ve topuklu ayakkabı vardı. Gömleğinin zaten üst 3 düğmesi açıktı ve annem çok sıcakladım diyerek 2 düğme daha açmıştı. Soluk pembe bir sütyeni vardı ve üzerinden taşan göğüsleri çok güzel görünüyordu. Sikime kan gitmeye başlamıştı, kazık gibi olmuş önümü kabartmıştı ve annemde farketmişti. Annemden bir şey beklemeden ben kemeri çıkarıp pantolonu indirmeye başlamıştım. Sikim hava alınca daha hassas olmuş ferahlık gelmişti ve iyice dikleşmişti.

Annem- Ne yaptığınızı sorabilir miyim Rıza Bey?

Ben- Pantolonun içinde çok daraldım sıkışıyordu ve ağrı yapıyordu bende çıkardım.

Annem- Keşke bir haber verseydin.

Pardon diyip pantolonu geri giyiyordum, annem kalsın rahatsız olma dedi. Gözü sürekli sikime kayıyordu, çok geçmeden yine insanların olmadığı bir köşede durdu.

Annem- Beklemeyle ineceğini sanmıyorum onun geçen hafta görmüştük ne olduğunu.

Ben- Evet haklısın.

Annem- Yanına gelebilir miyim?

Ben- Yanına derken?

Annem- Bekle biraz.

Annem gömleğinin iki düğmesini vurup dışarı çıktı, arabanın etrafından dolaşıp benim olduğum kapıyı açtı. İleri gider misin biraz dedi, yanına gelebilir miyim derken bunu kastettiğini gerçekten düşünmüyordum heyecanlanmaya başlamıştım.

Tekli koltuğa tam olarak sığmıyorduk, vites topuzu kalçamın yanağına geliyordu ve rahat değildim pantolonda inik olduğu için yanlış şeyler olmasın diye anneme durumu anlattım epey güldü sonra tamam dedi. Tamam demesinin altında ne var diye düşünüyordum ki bacağını bacağımın üzerine attı, annem beni şaşırtmaya devam ediyordu. Eteği iyice yukarı doğru kaymıştı, tertemiz bembeyaz bacağının büyük bir kısmını görüyordum, etli ve pürüzsüzdü.

Annem elini direkt sikime atmış sıvazlamaya başlamıştı, çok sert ve kalın diyip beni iyice gaza getiriyordu. Bacaklarına ve göğüslerine dokunmak için içim gidiyordu, bir anda eğil çabuk dedi ve başımdan tutup aşağı doğru eğdi. Ayak koyulan bölüme çömelmiştim ve annemin pürüzsüz bacakları, sıyrılmış eteğiyle birlikte tam önümdeydi, ayakkabısı karnıma geliyordu ve bende formam kirlenmesin diye ayakkabılarını çıkarmıştım…

Dışarıdan servis sesleri geliyordu sanırım bir öğrenci servisi durmuştu yada durmak zorunda kalmıştı çünkü yakınlarda ev yoktu ve okula az biraz mesafe vardı.

Arabanın ön cam 2 numara film kaplıydı içerisi dikkatli bakıldığında görülürdü, annemde bunu biliyor olacak ki ön taraftan görünmeyecek şekilde koltuğu arkaya yatırmıştı. Servisten şoför inmiş öğrencilere siz gidin çocuklar okul yakın zaten servis arızalandı ben onunla ilgilenmek zorundayım demişti. Sesler az çok duyuluyordu ve şoför bir ustayı aramış konumu söylemiş gelip bakmasını istemişti.

Ben- Ayakkabı formayı kirletmesin diye çıkardım ama ayaklarınız karnımı deliyor Yaren Hanım.

Annem bıyık altından ağzını çok kıpırdatmadan uyumuş rolü yaptığını söylemişti ve fazla konuşma diyordu. Aynı zamanda da ayaklarını iki yana ayırmıştı…

Altında sanırım etek olduğunu unutmuştu ya da bilerek yapmıştı bilmiyorum, altında beyaz tanga vardı ve hafif nemli ıslaktı bana yine gün doğmuştu. Dünün intikamını almak istiyordum zaten ve bu fırsat ayağıma her zaman gelmezdi. Ellerimi ayak bileklerine koymuş ovalıyordum anneminde keyfi yerinde gibiydi ayaklarına ufak öpücükler kondurmaya başlamıştım.

Annem- Napıyorsun Rıza?

Ben- Dünün intikamını alıyorum

Annem- İnanamıyorum sana ne intikamı

Ben- Dün hile yapmasaydın da bunlar olacaktı zaten? Başa gelen çekilir Yaren Hanım.

Bu sefer hazırlıksız yakalanan ve şaşkınlığa uğrayan annemdi, ipler benim elimdeydi ve ayaklarından yukarıya doğru çıkarak öpmeye başlamıştım. Diz kapağının üzerine bacaklarına kadar gelmiştim, ve ellerimle de dokunuyor okşuyor ovalıyordum. Bir elimi amının yanına kadar getirmiştim, annem elimi tutmuştu ama ittirmemişti ağır ağır öpücüklerimde amına doğru giderken parmağımla amına dokunmuştum.

Dokunmamla annem irkilmiş derin nefes almıştı, ağır ağır tangasının üzerinden amını okşamaya başlamıştım diğer elimle bacaklarını ovalamaya devam ediyordum.

Ayaklarından itibaren öperek amının hizasına kadar gelmiştim annem elimi bırakıp bu kez elini başımın üzerine koymuştu saçlarımdan tutuyordu ve derin nefesler alıp veriyordu. Amına öpücükler atmaya başlamış tangasının üzerinden yalamaya başlamıştım, annem iyice kendisinden geçmişti ki telefon çalmıştı arayan okul müdürüydü.

Annem- Rıza, Rıza dur lütfen, müdür arıyor.

Ben- Aç o zaman bekletme adamı neden geç kaldığını soracaktır.

Annem- Alo…

Müdür dediğim gibi geç kaldığı için meraklanmış bir rahatsızlığı olup olmadığını sormak için aramıştı, annemde bana dur demişti ama hay aksi, hiçte durmak gibi bir niyetim yoktu. Elimle tangasını ayırıp amını ortaya çıkarmıştım, amının üzeri pürüzsüz tüysüzdü, pembe ve sulanmış görünüyordu fazla bekletmeye gelmezdi…

Annem- Evet müdür bey trafik sıkışık biraz geciki ahmm…

Annem- Ayağım müdür bey… ımmm sıkıştı da ıhmmmmm

Annem- Evet mmm sorun yok müdür bey… gelicemmmh

Annemi deyimi yerindeyse şapır şupur somuruyor amının üzerinde dilimin değmediği nokta bırakmıyordum. Öyle inliyordu ki hiçte ayak sıkışmasına benzer bir inlemesi yoktu, inlemesine bile sikime dokunmadan boşalmam mümkündü, müdürü kandırdığını sanıyordu ama hiç sanmıyordum… Konuşmayı kapatmıştı ve ben yalamaya devam ediyordum

Annem- Rıza mmmh ne yapıyorsun sen ahh, ne yaptın bana Rıza ıhmm, lütfen bitir artık…

2 parmağımı amına sokmuştum, amının içi çok dar, tırtıklı, sıcak ve de çok yumuşaktı sikimi sokmak için sabırsızlanıyordum. Soksam kim bilir nasıl bir zevk yaşatırdı meraktan geberiyordum, annem uzun inlemeler sonucu boşalmıştı. Kafamı amından yukarı kaldırdığımda bana bakışları çok sertti ama asıl olay o değildi; yabancı bir adam iki elini pencereye siper etmiş arabanın dışından bizi dikizliyordu, tertemiz süt gibi bacağı ve pembe amıyla sergilenen annemin ise hiçbir şeyden haberi yoktu…