Otel Ödülü-1(Part 1)

Üniversite sınavını nihayet atlatmıştım, 2 senedir verdiğim emeklerin karşılığını almıştım, istediğim okulu ve bölümü kazanmıştım, artık hem bu yorgunluğu üzerimden atmam hemde kendimi ödüllendirmem gerekiyordu. Ben Arda sarı saçlıyım, mavi gözlüyüm 1.90 civarıyım, ama çok yakışıklı sayılmam, en azından ben kendimi öyle görmüyorum, dediğim gibi üniversite sınavını atlattım, ve 18 yaşına girdim, daha önceden hiç ciddi ilişkim olmadı. Olanlarda da cinsel ilişkiye girmedim, yani bakirim. Eskiden Basketbolla ilgileniyordum, ama sonra yine sınav yüzünden bıraktım, sporu bıraktığım içinde pek fit bir vücudum yok, zayıfım. Ailemin maddi durumu gayet iyi, sınav zamanında desteklerini hiç esirgemediler, emeklerimin karşılığında, en yakın arkadaşım Emre ile bize 3 haftalık lüks bir otel tatili ayarladılar, ancak Emre’nin son dakika oluşan aile problemleri yüzünden gelemeyeceğini söyledi, bu haber modumu oldukça düşürdü tabi, ama pozitif yanından bakmaya çalıştım, daha rahat hareket edebilecektim,

Uçuş günü nihayet gelmişti, bavullarımı toplayıp arabaya attım, babam bırakacaktı beni, havaalanına sonunda geldik, çok trafik olduğundan zar zor yetiştim.

Yaklaşık 1.30 saatlik uçak yolculuğu sonunda Antalya havalimanina indim. Bir taksi çevirip otele doğru yola koyuldum, yarım saat sonunda otelin önüne geldim, otelin girişinden ne kadar pahalı olduğu belli oluyordu, resepsiyon işlerini hallettikten sonra, bir bellboyla birlikle odama gittim, eşyalarımı çıkarıp odayla uğraştım biraz, Sonra rahatlamak için bir duş alıp kendimi yatağa attım, Instagramda gezinmeye başladım, Storylere bakarken sınıf arkadaşım Damlanın storyisini gördüm, aynı oteli etiketliyerek deniz fotoğrafı atmıştı, Damla 1.70 boylarında beyaz tenli, saçları kumral, oldukça güzel bir kız; iri göğüsleri ve vücuduna tam uyan orta-büyük kalçaya sahip, vücudu fit denebilir, bu güzelliğinin yanında boyuna rağmen küçücük ayakları var, ayaklara ilgi duymamı sağlayan kişi bizzat o, ama karakteri fiziksel özellikleri gibi değil, çok fazla kısa süreli ilişki yapan kaşar tiplerden, ama benim adıma bu 3 haftalık tatil için biçilmiş kaftan bişey bu. Kendisiyle aram ne kötü ne iyi, arada sırada muhabbetimiz olmuştu. Hemen storyisine cevap attım,

Ben(B), Damla(D)

B: Aaa Damla pişti olmuşuz:)

D: Nasıl yani?

B: Bende aynı oteldeyim yarım saat önce giriş yaptım.

D: Aaa ne güzel, ne kadar kalacaksın.

B: 3 Hafta, Sen?

D: Bende bir aylık rezervasyon yaptırdım, 1 haftadır Ekinle burdaydım, ama o sadece 1 hafta kalabildi. 3 hafta tekim ne yapsam diye düşünüyordum çok iyi denk geldi. Sen tek mi geldin?

Tek olması harika bir haberdi, her şey çok iyi gidiyordu,

B: Vallahi çok iyi denk gelmiş, bende Emreyle gelecektim ama son dakika işi çıktı gelemedi.

D: Denizden çıktım ben şimdi odaya geçicem 5 dakika işim var 20-30 dakika sonra öğlen yemeği başlıyor istersen beraber yiyelim ne dersin?

B: Memnuniyetle 🙂

D: Tamamdır araşırız:)

Her şey 4 4lüktü, ikimizinde aklında benzer şeyler vardı muhtemelen, 3 hafta boyunca her gün sevgili gibi beraber takılıp seks yapmak.