Kuzenlerim Tek Tek Sevgililerim Oldular (Bölüm 3 – Nehir )

Nehir’in duşa girdiğinde ilk düşüncesi temizlenip çıkmaktı belli ki, ama onu bedeninden sular akarken ve kendini köpüklerken görünce sikim tekrar hareketlendi. Ilık sular bedeninden kayıyor, ışığın etkisi ile kıvrımları daha da keskin görünüyordu. Şimdiye kadar kuzenime bu gözle hiç bakmamıştım, az önce de dar odada pek fazla dikkat edememiştim ancak şimdi Nehir karşımda tüm ihtişamı ile duruyordu. Önce geri çıkıp bir süre onu izledim sonra da tam saçlarını yıkadığı sırada arkasından yaklaşıp ellerimi beline attım ve aşağı yukarı oynamaya başladım. Saçları ve yüzü köpük kaplı olduğu için gözlerini açamıyordu. ama hareketlerimden sonra ufak bir inilti duydum ondan. Elini arkaya atıp sikimi kavradı ve sıvazlamaya başladı. “Duştan çıkana kadar beklesen olmaz mıydı Poyraz?” Eğilip omuzundan ve boynundan öpmeye başladım. “Sence?” Nehir gülümseyip elini duş başlığına doğru götürdü. Ondan önce davranıp duş başlığını kenara çektim. Yüzü hala köpüklü olduğu için hiçbir şey göremiyordu. Onu çevirip göğüslerini duşun cam kısmına dayadım. “Bana güvenmiyor musun?” Nehir derin bir nefes alıp kalçasını sıkılaştırdı, biraz gergin olduğu belli oluyordu. “Bu akşamdan sonra pek güvenilecek biri değilmişsin galiba değil mi? Kuzenini siktin Poyraz…” Götüne bir şaplak attım, ses tüm banyoda yankılandı ve Nehirden yüksek bir çığlık geldi. “Sen istemedin sanki.”

Duşun tam karşısında ayna vardı ve Nehir’in yüzünü oradan görebiliyordum. dudağını ısırmış, ellerini cama dayamıştı. Göğüsleri cama dayalı olduğu için düz ve sıkışık görünüyordu. Sikimi sıvazladım ve amına doğru yaklaştırıp oynamaya başladım onun istemesini istiyordum. Bir süre ileri geri oynadıktan sonra kafasını da cama dayadı. “Poyraz…” “Ne o bir şey mi isteyecektin kuzen?” “Tam bir amcıksın biliyorsun değil mi… Beni sikmeni istiyorum. Oldu mu söyledim işte. Benimle beraber olmanı istiyorum, amıma girmeni istiyor-” Tam o anda içine girdim. Sözü yarım kaldı ve ayak parmaklarının üzerinde yükseldi. İlk kez köküne kadar giriyordum ve bu Nehir’in ciğerlerindeki bütün nefesi boşaltmıştı. Elini geriye doğru savurup bana vurmaya başladı. Ağzı açık kalmıştı ve nefes almaya çalışıyordu. Sikimi yarıya kadar geri çekince derin derin nefes alarak öne eğildi. “Hayvan mısın lan geri zekalı… ölüyordum ya…” Uzanıp saçını tuttum ve onu tekrar dikleştirip göğüslerini cama dayadım, kafasını da ileri itip yanağını cama dayadım. Dudaklarına yaklaştım. “O küçük depoda benimle sevişmek istedin ve seni o pozisyonda sikmemi arzuladın. Al gülüm ver gülüm demişler öyle değil mi? Şimdi de sen benim istediğim gibi sevişeceksin ve bundan zevk alacaksın. Değil mi, Kuzen?” Nehir derin derin nefes alıyor omuzları her nefeste yukarı inip kalkıyordu. Sikim hala içindeydi ve bu süreçte hafif hafif sağa sola oynatıyordum. Nehir bir süre sessiz kaldıktan sonra dudaklarına akan suyu yuttu. Cılız ve kısık bir sesle “Evet.” dedi. Elimi önüne atıp amı ile oynamaya başladım. “Ne dedin? Duyamadım tam olarak” onu iyice kıvama getirmeyi istiyordum. Cama dayalı olan elini sıkıp yumruk yaptı. “Evet dedim, Poyraz. Evet!” Amını tutan elimi hafifçe sıktığımda Nehir dişlerini sıkıp camı yumrukladı. “Evet ne Nehir?!” Sesim yüksek çıkmıştı ama umurumda değildi. Nehir’in de umurunda olmayacak ki o da hemen ardından yüksek sesle haykırdı. “Beni istediğin gibi sikmeni istiyorum Poyraz! Amımı parçalasan bile bunu istersen yapmanı istiyorum!” Sözünü bitirdiği anda tekrar içine kökledim. Yine nefesi kesildi ve hafifçe inledi ancak bu sefer tekrar nefes almaya başlamıştı. Kendimi ile geri çekmeye ve onu silkmeye başladım tekrar, bu sefer ufak depo gibi sıkışık bir yerde değildik bu yüzden hareket kabiliyetim daha fazlaydı, her seferinde içine tamamen giriyor ve neredeyse tamamen dışına çıkıyordum. Her sokuşumda Nehir inliyor ve zevkten bağırtıyordu.

Bir süre sonra artık ayaklarını yerden kaldırmış, sadece sikimin üzerinde dik durabiliyordu. Duşun içinde olduğumuz için sıcak su odanın içini buharla kaplamış, aynı bir sauna etkisi yaratmıştı. Nehir deli gibi terliyor ve teri yüzünden akıyordu, bir süre sonra dilini dışarı çıkarmış ağzından nefes almaya başlamıştı. Şimdiye kadar zaten iki kez boşalmıştı, her ne kadar su üzerime aksa da bunu hissedebiliyordum. Geri çekildim ve sikimi dışarı çıkardım. Nehir dengesini sağlamaya çalışsa da amına o kadar çok kez köklemiştim ki ayakta durmakta zorlanıp önce diz çöktü sonra da yüz üstü kabinin zeminine yattı. Duş başlığını alıp ayaktayken onun bedenine su tutmaya başladım, teri su ile birlikte akıp giderken dili hala dışarıda nefes nefese az az titriyordu hala. Tam o sırada ufak götünü fark ettim. İlk baştaki planım bu değildi ama şimdi gözümün önündeydi ve tek yapmak istediğim buydu. Tek dizimin üzerine çöktüm ve kalçasını tutup onu dizlerini üzerine kaldırdım. Kafası hala yerdeydi. Sikimi ufak deliğine değdirdiğimde bunu hemen fark etti. “Poyraz, Poyraz dur! Daha önce hiç oradan yapmadım.” “Daha önce benimle de sevişmedin Nehir.” Nehir bir süre sessiz kaldı sonra elimi sıktı. “Biraz sabunla o zaman bari, lütfen…”

Sabunu alıp önce elimi sonra da sikimi sıvazladım ve tekrar göt deliğine dayadım. İki elimle kalçasını tutup yavaşça sokmaya başladım. Her ne kadar sabunlu da olsa hiç anal yapmadığı için girmesi çok zor oluyordu. Sonunda başını soktuğumda ise Nehir büyük bir çığlık attı ve ileri gitmeye çalıştı ancak onun kalçasını bırakmadım. Bileğimi o kadar sert sıkıyordu ki canım acıyordu resmen. Bu kadar güçlü olduğunu bilmiyordum kuzenimin. Ama itiraz etmemişti bu nedenle daha da zorladım ve neredeyse yarısına kadar girdim. Nehir ayaklarını hızlı hızlı tepiştiriyor, boştaki eli ile yeri yumrukluyordu. Bu sefer yavaş yavaş gel git yapmaya başladım, her seferinde yarısına kadar sokup çekiyordum, sürekli Nehir’e bakıyor, itiraz ederse diye bekliyordum ama sadece çığlık atmakla ve bileğimi sıkmakla yetiniyordu. Bileğim resmen morarmaya başlamıştı. Canının acıdığını düşünüp yavaşladım. “İstersen durabiliriz, Nehir. Diğer türlü de eğlenceli-” “Sakın şimdi durayım deme Poyraz!” Yüzün bana döndüğünde gözlerini yaşardığını ve dişlerini sıktığını gördüm. Öyle ki boyun damarları dahi belli olmaya başlamıştı. Ama yüz ifadesi canının acıdığını gösterse de bundan fazlası vardı… Nehir bundan inanılmaz derecede zevk alıyordu!

Kuzenim ben onu götten sikerken resmen vahşi bir boğa gibi hırlıyor, daha fazlasını istiyordu. O anda kuzenimin ufaktan mazoşist olabileceğini fark ettim. Ayrıca eğer bunu istiyorsa ben kimdim ki kuzenimi mutlu etmeyecektim ve onu bu zevkten mahrum bırakacaktım? Tekrar gel git yapmaya ve hızlanmaya başladım, her seferinde daha da içeri, daha da derine giriyordum. Nehir her seferinde haykırıyor, çığlık çığlığa bağırıyordu. Sus sesi inlemelerini bir yere kadar kesebilirdi, böyle devam ederse komşular ne olduğunu anlamak için kapıya gelebilir daha da kötüsü eniştemi arayabilirdi. O yüzden boşta kalan elimi uzatıp Nehir’in ağzını kapattım. Bu onun inlemelerini durdurmuyordu ama en azından artık duş sesi bunu bastırıyordu.

Artık her seferinde kuzenimin içine kadar saplıyordum, sikim götünün içinde kayboluyordu resmen. Yerimden kalkıp kuzenimi duştan çıkarım ve onu aynanın olduğu lavaboya dayadım. Ayna buğulanmıştı bu yüzden havluyla aynayı silip kuzenimin kendini görmesini sağladım. Tekrar götünün içine girdiğimde tekrar inlemeye ve bağırmaya başladı. Elimle yine ağzını kapattım. “Gözlerinin içine bak Nehir, ne olduğunu gör, sen bir orospumsun!” Elimi açtım, Nehir dediğimi tekrar etti. “Ben bir orospuyum!” “Sen bana aitsin!” Ben sana aitim.” “Ne zaman istersem güzel bir orospu gibi dizlerinin üzerine çökeceksin!” “Ne zaman istersen Poyraz! Nerede istersen Poyraz! Neremi istersen poyraz! Poyraz!” yüzün aynaya çarptım ve onu sikmeye deva mettim. Dili ile aynayı yalıyor, gözleri yuvalarından çıkacak gibi yukarı kayıyordu. Ayakları titremeye ve lavabo dolaplarına vurmaya başladı. Kuzenim götten sikilirken amından boşalıyordu. bunu hissetmenin verdiği zevkle sikimi son bir kez köküne kadar Nehir’in götüne sapladım ve götünün içine boşaldım. Nehir bunu hissedince dişlerini sıkıp nefesini tuttu ve tekrar titremeye başladı, elini aynaya dayayıp sertçe bastırarak aşağıya kadar kaydırdı ve tekrar boşaldı. Geri çekilip tuvaletin üzerine oturdum. Odanın buharı yüzünden nefes nefeseydim, terden sırılsıklam olmuştum. Nehir lavabonun üzerinde asılı kalmıştı resmen, götünden döllerim akıyor ve bacaklarına bulaşıp yere düşüyordu. Gözlerimi kapatıp kafamı geriye yasladım ve nefes alış verişimi kontrol etmeye çalıştım. Ufak bir kıpırtı duysam da hiç bakmaya uğraşmadım bile. O kadar yorgun hissediyordum ki bir koca gün uyuyabilirdim. Ancak sikimin üzerindeki ıslaklığı hissettiğimde kafamı kaldırıp gözlerimi açtım. Nehir önümde dizlerinin üzerine çökmüş, dili ile sikimin üzerinde dölleri yalıyor ve yutuyordu. Sikimi tamamen temizleyince elimi uzatıp terden ıslanmış saçlarını okşadım. Çenesini bacak arama dayayıp sikimi burnuna yasladı ve hafifçe gülümsedi.

İkimiz de tekrar normal insanlar gibi duş aldık ve çıktık, ortalığı temizledik, yarım saat sonra da Nehir’in ailesi yani teyzem, eniştem ve Nehir’in kardeşi Ada geldi. Eniştem ile biraz lafladık, bana sıkılıp sıkılmadığımı sordu. Böyle bir geceden sonra sıkılmam imkansızdı elbette ama ona çaktırmadım. Çok geç olduğunu söyleyip müsaade istedim ve evime doğru yola koyuldum. O geden sonra emin olduğum iki şey vardı. Nehir ile daha binlerce kez sevişecek olmam ve istediğim her şeyi üzerinde deneme hakkım olduğu. Ancak bilmediğim ve tahmin edemediğim şey o ufak depoda seviştiğimiz zaman kullanılmış ve içi döl dolu kondomlarımızdan birinin kapının arkasında kalmış olması ve onu bulanın Nehir’in kardeşi Ada olduğuydu…