Zengin Okul Havası – 4

Elimdeki kirlileri valizime koydum,az önce yaşadığım olay beni etkilemişti ve boxer giymemeye karar verdim. Zaten bilardo oynayacaktık,sadece Buse olacak diye düşündüm ve o şekilde odadan çıktım. Merdivenlerden inerken salondan yengem seslendi. Yengem seslendiğinde başımdan kaynar sular döküldü,bunu beklemiyordum çünkü her adım attığımda aletim benden bağımsız eşofmanın içinde bir o yana bir diğer yana sallanıp duruyordu. Penisimin belli olmaması için altına yapmış çocuk gibi yavaş yavaş salona doğru gittim. Yengem üstüne beyaz bir gömlek,altına ise mavi klasik bir kot giymişti. Gömleğinin içinden sütyeni belli oluyordu ama bakmamak için kendimle savaşıyordum. Yengem beni gördü,ardından gözü aşağıya kaydı ve gözleri büyüdü. Bişey söylemedi ve ardından Buse’yi çağırdı. Biraz utanmıştım. Buse yanımıza geldi ve annesiyle konuşmaya başladılar.

[Yengem (Y) Buse (Bu)]

Y: Kızım Selim’e söyle, o da kıyafetlerini kirli sepetine atsın. Yıkayalım zaten fazla birşey de getirmemiş.

Bu: Tamamdır anneciğim,söylerim. Bizi ararsan aşağıda bilardo oynayacağız haberin olsun.

Y: Tamam kızım,ben yan komşumuz Selma ablana gideceğim kahve içmeye çağırdı, normalde seni de çağırırdı biliyorsun ama evde Selimi yalnız bırakma sen burada kal.Hadi size iyi eğlenceler.

Bu: (gülerek) çağırsanda gitmezdim annem,sizin muhabbetinizi şuan hiç istemiyorum. Hadi görüşürüz Selma ablaya selam söylersin.

Yengem evden çıkmak için kapıya yöneldi ve bende Buse’ye ne dediğini sordum

[Ben (B) Buse (Bu)]

B: Ne dedi?

Bu: Komşuya gidecekmiş,ev bize emanetmiş. Ayrıca altına boxer giymen gerekiyormuş,seninkinden rahatsız olmuş.

Bunu duyunca aşırı utandım,böyle olmasını beklemiyordum.

B: Ne? Ciddi misin?

Bu: Hayır tabiki salak,kirli kıyafetlerini kirli sepetine atman gerektiğini söyledi. Hem ayrıca o görüntüden kim rahatsız olabilir ki(güldü)

Penisimle istediği gibi konuşması beni hem azdırıyor hemde gururlandırıyordu. Bu kız beni kendine bağlayacak gibiydi.

Bu: Hadi dikilme ayakta,aşağıya inelim.

B: Peki o zaman,buyur önden.

Önüme geçmişti ve küçük bedeniyle yavaş yavaş iniyordu. Küt siyah saçları düzleşmiş,spor sütyenini çıkartıp beyaz bir crop giymiş,siyah taytla birlikte arkadan mükemmel duruyordu. Önümde yürürken birşeyi farkettim,taytın içine birşey giymemişti ve kalçası sallanıyordu. Bunu düşününce penisim kalkar gibi oldu ve tüm bu düşünceleri aklımdan atmaya çalıştım. Penisimi o halde görmesini istemiyordum. Bilardo odasına geldik ve kenardan iki adet ıstıka getirdi.

[Ben (B) Buse (Bu)]

Bu: Oynamayı biliyor musun?

Aslında biliyordum fakat bilmezsem ne yapacağını merak ettim.

B: Hayır,çok az biliyorum.

Bu: Tamam,ben bu oyunda çok iyiyimdir. Sana öğreticem gel,arkamda dur ve eline ıstıkanı al.

Masaya yaklaştık,masayla arama girdi ve arada kendini bana sürtüyordu. Bedeni önümde ufacık kalmış,kokusunu tamamen içime çekebiliyordum. Penisimin kalkmaması için içimde çok büyük bir savaş dönüyordu. Eğer kalkarsa ters bir tepkiyle evden atılabilir,hayatımı bitirebilirdim. Geriye gitmemi söyledi ve bunu yaparken de kalçasını iyice sürtüp hareket ettiriyordu,penisimi arıyordu. Bu hareket sonucunda artık dayanamadım ve penisimi özgür iradesine bıraktım. Önümdeki ufak kız onu artık istediği gibi kullanabilecekti. Bunu farketmişti,kalçasıyla iyice ortalamaya çalışıyordu ve bir yandan da bana nasıl vuruş yapabileceğimi anlatıyordu. Penisim bu hareketlerin sonucunda tamamen kalkmıştı,bende biraz hareket ettirdim ve taytın içindeki kalçasının ortasına hizaladım. Buse yaklaşmamı,şimdi topa vurmamı istediğini söyledi. Bende üzerine doğru eğildim,sol elimi masaya koydum ve ıstıkamı hizaladım sağ elimle de ıstıkamı tutuyordum. Buse tam altımdaydı, Kafamı aşağıya eğsem dudaklarım saçına değecekti. Buse ellerini ıstıkadan çekti, birleştirdi ve masanın kenarına koydu. Altımda tamamen kilitli kalmıştı ve arada kalçasıyla penisimi yokluyordu. Önce belimi ardından sağ elimi geriye çektim ve sertçe bir vuruş yaptım. Belimle de kalçasına vurmuştum,vurduğum anda ince bir inleme sesi geldi ve ardından masaya yapıştı. Beklediği şey buydu fakat bu kadar sert olacağını sanırım beklemiyordu. Hemen kalktı,ellerini masaya koydu ve kalçasını tekrar penisime dayadı. Hiçbirşey yapmıyordum,kendini sürekli bana sürtüyordu ve bu durum hoşuma gitmişti. İkimizde tek kelime laf etmiyorduk, tekrardan pozisyonumu aldım, elimi ve belimi hizaladım fakat kafamı bu sefer omzunun üstüne getirdim,gözlerini kapatmıştı ve alt dudağını ısırıyordu. Yavaşca kokusunu içime çektim yine beklemediği anda sertçe bir vuruş yaptım. Bu sefer masaya yapıştı ve hemen toparlandı,arkasını döndü. Büyük gözleri iyice büyümüş ve heyecanlanmıştı.

B: Vuruşlar sence nasıldı? beğenebildin mi bu oyunu oynayabilir miyim sence?

Bu: Tek kelimeyle mükemmeldin,sert vuruyorsun. Ama dikkat et çok sert vurmak zarar verebilir (dedi gülerek)

Ona karşı daha sert olmak istiyordum,saatlerce sertçe davranabilirdim. Bu kız beni kendine bağlamıştı. Kokusu,gözleri,fiziği her şeyi mükemmeldi.

B: Bir dahakine daha yavaş vururum o zaman,sakin ve yumuşakça davransam daha iyi sonuçlar alabilirim gibi.

Bu: Duruma göre değişir o,yeri geldiğinde sertte olman gerekli.

Konu bilardodan iyice çıkmıştı ve ikimizde bunun farkındaydık. Konuyu Buse kapattı

Bu: Sırayla kapışmak ister misin? en fazla puan toplayan kazansın.

B: Olur kapışabiliriz,ödül ne olacak?

Bu: (gülerek) orasını bilemeyiz.

Neyi ima ettiğini anlamıştım ve bende güldüm. Oyuna başlamıştık,sırayla önce o ardından ben puan toplamaya çalışıyorduk. Biraz zaman geçti ve oynamaya devam ediyorduk,açıkçası biraz sıkılmıştım. Bilardo pek bana göre değildi ve aklımda başka şeyler vardı. Sıra bana gelmişti ve atış yapmak için eğildim. Istıkamı hizalıyordum ki tek sıkılan ben değildim,Buse de sıkılmış olacaktı ki arkama gelip popoma bir şaplak atmıştı.

B: Böyle yaparsan oyunu oynayamayacağımı biliyorsun.

Bu: Hadi hadi oyununa bak,1 saat seni bekleyemem.

atışımı yaptım ve sıra ondaydı,sanki benimde ona vurmamı bekliyormuş gibi tam karşımda olabildiğince domaldı ve eğilerek memelerini sergiledi. Penisim yine kalkmaya başlamış,yerinde durmuyordu. Ama kendime hakim oldum ve gidip kalçasına şaplak atmadım. Sıra tekrar bana geldi ve yine gelip bana şaplak attı. Bu sefer birşey demedim ve oyuna devam ettim. Sıra ona gelince bu sefer yine domaldı ve beni bekliyordu ama ben yine hamlemi yapmadım. Sıra tekrar bana geldiğinde yine gelip şaplak attı ve bu bardağı taşıran son damla olmuştu. Bu küçük kızın benimle oynaması her ne kadar hoşuma gitse de biraz sinirlendiriyordu. Atışımı yaptım ve sıranın ona geçmesini bekledim. Sıra ona gelince ıstıkasını aldı ve yine domaldı,bu sefer arkasına geçip kalçasına vücudumdaki tüm siniri sanki sağ elimde toplamış gibi sertçe bir şaplak geçirdim. Elindeki ıstıkayı düşürüp iki eliyle de kalçasını tutuyordu,dengesini kaybedip düşecekken onu kavradım. Olayın şokuyla ellerini sırtıma atmıştı ve bende fırsattan istifade iki elimi kalçasına sertçe yapıştırdım ve sıktım. Kalçasından kavrayıp havaya kaldırdım,o da karşılık verdi ve bacaklarını sırtımda birleştirdi. Hafifti ve kaldırması kolaydı. Bilardo masasına oturttum ve kendimi geri çekip ona baktım. Nefeslerimizi hissediyorduk ve birimizin bir hamle yapması gerekiyordu. İlk hamleyi Buse yapmıştı,sırtımdaki ellerini saçıma getirmiş ve kendine çekiyordu. Tam dudaklarımız birleşecekken asıl hamleyi Yengem yapmıştı.

Misafirlikten erken dönmüştü ve kapıdan gelen seslenmesiyle ikimizde irkildik. Yengem gerçekten gelecek zaman bulamamıştı. 5 dakika sonra gelseydi şuan çok başka bir konumda olacaktık. Buse annesinin gelmesine çok sinirlenmişti,oflayıp duruyordu. Masadan indi ve merdivenlere doğru yöneldi.

Bu: Sadece 10 dakika,10 dakika sonra gelsene be kadın. Sadece 10 dakika.

Arkasını dönmüştü,oflayarak giderken arkasından seslendim.

B: 10 dakikada bitebileceğini mi düşündün.

Dedim gülerek. Durdu ve bana döndü. Hiçbirşey söylemedi ama dişlerini göstererek gülümsedi. Bu gülümseme çok şey anlatıyordu. Ama emin olduğum tek şey bu gülümseme beni bitirmişti,bu kız beni iyice kendine bağlıyordu. Bende toparlandım,penisimi indirdim ama hala altımda boxer yoktu, bir an önce odama çıkıp giymem gerekiyordu. Odama gitmek için merdivenlerden yukarı çıktım,Buse ve yengem mutfakta sanırım özel birşey konuşuyolardı. Sessizce yanlarına gittim. Kapıya geldim,Buse sandalyede oturmuş Yengemle konuşuyor, Yengemde tezgahta yemekle uğraşıyordu. Buse beni gördü,annesiyle konuşurken bir yandan da bana bakıyordu. Yengem beni farketmemişti ama Buse hem beni hemde özgürlükte olan penisimi farketmişti. Farketmesi normaldi,az önce deli gibi şişkindi ve bu onun eseriydi. Yengem konuşurken bana bakıyor, sanki penisim ağzındaymış gibi diliyle yanağını ittiriyor,eliyle de destekliyordu. Bu kız kesinlikle yanıyordu. Annesinin arkasındayken yaptığı bu hareketlerin başka bir açıklaması yoktu. Penisim tekrardan şahlanmıştı. Bunu gördü ve gözleri büyüdü. Bu olay daha fazla devam etmemeliydi,yengem her an arkasını dönebilirdi ve eşofmanımdan fırlayacak olan penisimi görebilirdi. Mutfaktan sessizce ayrıldım ve odama çıktım. Valizimden bir boxer aldım ve giydim. Artık risk kalmamıştı ama penisim hala şişkindi. Tuvalete gittim ve penisime biraz soğuk su tuttum. Bu şişkinliğini alırdı ve benide biraz da olsa rahatlattı. Tuvaletten çıkıp tekrar odama gittim,kapıyı kapattım,kulaklığımı taktım ve yanımda getirdiğim kitaplardan birini okumaya başladım. O sırada kapı çaldı ve Buse içeri girdi. Hızlı adımlarla üstüme geliyordu,hemen ayağa kalktım. Küçük elleri beni tüm gücüyle yatağa itmişti. Yatağa oturdum ve hemen üstüme çıktı. Ellerini enseme dolamış,sanki bana memelerini koklatıyordu. İki elimi de kalçasına koydum ve sıkmaya başladım. Kokusu enfesti,insanı cezbeden mükemmel bir kokusu vardı. Kalçası yumuşacıktı,ele mükemmel oturuyordu. Sağ elimle sertçe bir şaplak attım. Acıyı seviyordu,şaplakla birlikte geriye düşer gibi oldu ve boynu tüm güzelliğiyle karşımda duruyordu. Kendime çektim ve boynunu yalamaya başladım. Ellerini kafamda birleştirmiş,boynunu yalatırken dudağını ısırıp zevke geliyordu. Sol elimle kalçasını sıkarken bir şaplak attım,yine geriye gitti. Ardından saçımı çekerek kafamı yukarı kaldırdı.

Bu: Yarım bıraktığımız işi tamamlama vakti

B: Yengem aşağıda,nasıl yapmayı düşünüyosun.

Bu: Sence bu umurumda mı? Yoksa korkuyor musun? Korkak mısın?

B: Korksaydım sence şuan üstümde olur muydun?

Aşağılayıcı konuşması beni sinirlendirip azdırıyordu. Bu konuşmaların cezasını kesmek istiyordum. Şimdilik iki elimlede kalçasını sıkıp aynı anda sertçe şaplakladım. Bu şaplağın üstüne inlemiş,daha da zevke gelmişti. Kucağımda ileri geri yapmaya başlamıştı ve penisim boxerımı,eşofmanımı ve onun taytını yırtıp içinde olmak istiyordu,Buse her ileri geri yaptığında daha da sertleşiyordu. Elleriyle beni yatağa itti,üstüme yattı ve boynumu yalamaya başladı,bir yandan da tişörtümü çekiştirip çıkarmaya çalışıyordu. Bu kız işini gerçekten çok iyi biliyordu. Hafif doğruldum,tam tişörtümü çıkartacakken aşağıdan kapı sesi geldi. Amcam eve çok erken gelmişti ve yengemle hararetli bir konuşma içerisindeydi. Yine işimiz yarıda kalmıştı ve ikimizde bu durumdan hiç hoşnut değildik. Üstümden kalktı ve kucağımdaydı,inecekken tuttum ve kalçasına bir şaplak daha attım,bu çok zevk veriyordu derken küçük eliyle yüzüme bir tokat atmıştı. Güldüm ama karşı bir hareket yapmadım. Üstümden indi,üstümüzü başımızı düzelttik ve aşağı indik. Amcamın gelmesiyle penisim sönmüştü. Amcam merdivenden indiğimizi gördü ve bizi yemeğe çağırdı. Biraz süre sonra masa hazırdı. Buse ve Amcam yan yana oturmuştu, bende Yengemle yan yana oturmuştum.

[Amcam (A) Buse (Bu) Ben (B) Yengem (Y)]

Bu: Babacığım geç gelicem demiştin,bir sorun mu oldu?

Y: Kızım babanın acil işi çıkmış,yurtdışına çıkacakmış.

Bu: Baba,bu doğru mu? (bunu söylerken sevinçten neredeyse gözleri büyümüştü)

A: Evet kızım,önemli bir işimiz var. Annenle beraber 2 gün yokuz,pazartesi döneceğiz. Bu haftasonu için planlarımızı iptal et, kusura bakma kızım.

Bu: Ne kusuru babacığım,işin daha önemli (Bunları imalı imalı söylüyordu ve arada bana bakıyordu)

Konuşmaları dinlerken ve yemeğimi yerken birşey farkettim,yengem doğrudan penisimi bakışlarıyla kesiyordu. Yengemin baktığını farkedince istemsizce biraz şişti ve kalktı. Zaten az önceki olaylardan dolayı kolayca kalkıyordu. Yengem bunu farketti ve bakışları çoğalmaya başladı. Önümde Amcam varken Yengemin bakışlarının tacizine uğruyordum. Önünde kocası varken bunları yapıyordu. Düşünmeyi bıraktım ve yemeğe devam ettim. Aradan biraz vakit geçti,masadan kalktık ve Amcamlar valizlerini hazırlamaya başladılar. Saat geceye doğru gelirken hazırlıkları bitmişti. Kapıya kadar yolcu ettik ardından vedalaştık. Vedalaşırken Amcam elini omzuma koydu ve “geçici bir süre ev sana emanet Selim,evin erkeği sensin” dedi. Valizleri arabaya yerleştirirken sağanak yağmur başladı. Amcamlarla tekrardan hızlıca vedalaştık ve arabaya binip gittiler,bizde hızlı adımlarla eve girdik. Kapıyı kapattım ve Buse ile başbaşa kalmıştık. Önümüzde uzun bir haftasonu vardı.

B: Saat geç oldu,ben uyumaya gidiyorum.

Bu: Erkencisin,birlikte vakit geçiririz diye düşünmüştüm

Normalde bu teklifi reddedemezdim fakat yorgundum. Teklifi reddedip odama çıktım. Kapımı kapattım. Amcamların gitmesinin rahatlığıyla eşofmanımı, tişörtümü çıkartıp kenara attım,ışığı kapattım ve üstümde sadece boxer varken cama vuran yağmurun sesi eşliğinde yatağa girdim. Çok geçmeden kapı açıldı,Buse gelmişti. Yanımdaki ufak lambayı açtım, altındaki taytı çıkarmış ve gri aşırı kısa bir şort giymişti. Giydiği şort kalçasını bile tam kapatamıyordu,kalçası dışarı taşmıştı ve belli oluyordu,uzun ve pürüzsüz bacaklarıyla muhteşem duruyordu . Üstündeki cropunu değiştirmemişti ve meme uçları yine belli oluyor,yerinden fırlamak istiyor gibi duruyordu. Ek olarak dudaklarında parlak bir gloss parlatıcı vardı. Onu iyice süzerken aniden lafa girdi

Bu: Eğer süzmen bittiyse bir konu için gelmiştim.

B: (Şaşırdım ve biraz afalladım) E- Evet, ne olmuştu?

Giydiği şort hem beni hem penisimi aşırı yükseltmişti ve gözümü ondan ayırmak çok zordu.

Bu: Dışarıda yağmur yağıyor,küçüklükten gelen bir travmam var. Normalde bu havalarda annem ile birlikte yatıyordum ama şuan burada yok, eğer izin verirsen bu gecelik seninle yatabilir miyim? söz veriyorum ki seni tekmelemicem.

B: Olur gelebilirsin.

Son cümlesine gülmüştüm,yatağımın yanına geldi ve üstümdeki yorganı açtım…

Devamı Gelecek…