Türbanlı Annem Ve Arkadaşım – Bölüm 5

Cenk evden çıkmıştı.

Saatler 2:00 ye doğru geliyordu. Çişim geldi tuvalete doğru yöneldim yatak odasının önünden geçerken annem ve babam konuşuyordu. kapıya kulağımı yasladım annem hadi hasan çok fena oldum. yapalım bir şeyler dedi. Babam çok yorgunum Tülin valla dedi. Annem ve babamın sex hayatlarının bile olduğunun düşünmüyordum ta ki bugune kadar demek ki bir hayat varmış sakatta olsa diye içimden geçirdim. Hafifçe kapının deliğine doğru diz çöktüm kalbim yerinden fırlayacak gibiydi. annem ve babam çarşafın içindeydi tam kalkacaktım ki annem yavaşça çarşafı sıyırdı o nefis ayakları orta çıkmıştı . o güzel pembe- kırmızı-turuncu-kırmızı renklerinden oluşan gördüğünde insanı tahrik eden ayakları ortaya çıkmıştı.

Benim ayak fetişim bir filmden sonra ortaya çıkmıştı filmin adı moğoldu. Bu film cengizha nın hayatını anlatıyordu. Cengizhan tüm moğol boylarını hakimiyeti altına almadan önce Timuçin olarak biliniyordu. Cengizhan daha Timuçinken bir obaya gidip kendisine kız seçiyor babası ise kızların ayaklarına bakmasının ayakları geniş ve bakımlı olan kadınların daha iyi sex yaptıklarının öğütlüyordu Cengizin babası sanki öğütü timucine değilde bana vermişti o günden sonra kadınların ayaklarına daha dikkatli bakıyordum.

Annemin ayakları da cengizhan istediği türdendi cengizhan hayatta olsa kesin annemi sikmek isterdi.

Annemin kırmızı ojleri ayalarında hala duruyordu. Ayaklarının sıkıyor, vucudu kasıyordu. Büyük ihtimal kendisi okşuyor o sıra zevk alıyordu. bir süre sonra amı ortaya çıktı yırtık olan pilamasından kendisini parmaklamaya başladığını gördüm bu beni hayretler içerisinbe sokmuştu. annem pijamasının yırtık olduğunun farkıda ve bizim ön ümü zde diz çöküyordu bunu ya biz coçuk olarak gördüğüiçin yapıyor ya da teşhircilik yapmak için yapıyordu.

Annem kendisi parmaklıyor amı üzerinde saatin tersin yönünde oval çiziyor parmaklarını amına sokuyor hafif inliyor dudağını ısıyordu sikimi dışarıya çıkardım ve bende annemi izleyerek 31 çekmeye başladım çok fazla sürmedi oracıkta baksırımın içine boşaldım.

Sabah oldu. Uyanmıştım benimle beraber sikimde uyanmıştı. Bile bile sikimi ortada bıraktım gözlerimi kapatıp annemin gelmesini bekledim. Annem odaya geldi sikime doğru baktı.

Tülin içsesi : yaşına göre ne kadar büyük Cenkinde siki böyle büyüktü neyse tövne tövbee

Annem çarşafı üstüme çekti. Sikimi kapatmıştı. hadi uyan oğlum dedi okula geç kalacaksın. hayal kırıklığına uğramıştım. Annem utananmama için böyle yapmış olmalıydı. Kahvaltı sırasında annem yüzüme bile bakmadı okula gittim . Cenke dün olan oalyları tamamının anlattım.

Cenk: olum annen azgın bir kadın kendisini parmaklıyor. babam tam bir aptal şöyle bir kadın benım karım olacak onu yarraksız bırakacağım hee vallaha kafama sıkarım sikimi kökten keser atarım. Bugun size geleceğim annennin yırtık pijamasını ve amının dudakarının görmek isterim umarım yırtık pijaması üstündedir.

cenkele beraber bizim eve doğru yola çıktık eve vardık annem kapıyı açtı üzerinde yırtık pijaması vardı. Bunun gören cenk dönüp bana gülümsedi.

Cenk: merhaba

Annem: merhaba

Cenk: nasılsınız Tülin teyze

annem: iyi yavrum sen nasılsın

Cenk: iyim valla bende okuldan geldik

Annem: o poşetin içindekilerde ne

Cenk : bebek yağı var Tülin teyze

Annem: ne yapcaksın bebek yağını

Cenk: sizin için getirdim geçen sefer masaj yarıda kaldı

annem: Yok teşekür ederim

Cenk: Lütfen o kadar yağ aldım valla

Tülin iç sesi: geçen seferde yaptı çocuk bi sıkıntı yok yine yapsın hem o kadar para vermiştir.

Annem: Tamam olur cenk

Annem hem ayıp olmasın hem de cenk geçen sefer ki nazikliği sayesinden kabule etmişti. Cenk bana dönüp Ali gel biz yer hazırlayalım dedi.

Annem: o kadar şeye gerek yok cenk

Cenk olur mu Tülin teyze profesyonel olsun.

Annem : iyi bakalım

Cenk : Tülin teyze sizde biz kısa şort giyerseniz çok iyi olur yağ bulaşmaz üstünüze dedi.

Cenk yatak odası nerde deyip yatak odasına yöneldi. Annem dur ne yatak odası demedi beraber oraya doğru gittik havlu istedi havluyu annem ve babanın yatağına serdi. Annem odan çıktı. Bir kısa y-tayt ile geri döndü tayt sadece kalçalarını kapatıyordu. Kırmızı ojeli ayaklarını gördüğümde anda sikim kalkmaya başladı. Cenk’in önüne doğru baktım Cenk’inde annemi bu halde görünce siki kalkmıştı. Annem kafasında türban tiört ve kısa tayt ile karşımızdaydı.