Karımla Maceralar – Tanışma 2

Bacaklarını açtım sikimi amına dayadım ve sürtmeye başladım. Otomatikman bacaklarıyla beni sarıp kendine çekti. Amı vıcık vıcık olmuştu ve dar değildi. Condom için çekmeyece uzandığımda, öyle sok hissetmek istiyorum zaten korunuyorum merak etme dedi.

Sikimi ysokmaya başladım, çok zorlanmadan içeri girdiğimde yüksek sesle ahladı. gitgele başladım, sikim dolgun amında kayboluyordu. Bir elim belinde destek alırken diğer elimle memesini okşuyor yoğuyordum. İnlemeleri artmıştı, başını arkasına atmış bi şekilde ritimli bi şekilde sikişiyorduk.

Hızlanmaya başladım, ahh evet daha sert olabilirsin dedi, belimin yettiği kadar hızlı hızlı sikiyor, elimle memelerini okşuyordum. bir elim memesindeyen diğer elimi ağzına götürdüm, parmağımı emmeye başladığında daha da hızlandım.

elimi amına götürüp üstten bastırmaya başladım. oohhhg evet evett diye karşılık verince onunda artık boşalmaya yakın olduğunu anlamıştım. Gücümün son kuvvetiyle pompalerken inlemeleri yükselmeye ve titremeye başladı, hafifçe bağırarak altımda boşalmaya başladı. Bende nerdeyse boşalcaktım, hemen içinden çıkıp memelerine karnına boşalmaya başladım. Döller yüzüne kadar fışkırırken o nefes nefese altımda son inlemelerini yaşıyordu. Yanına yığıldığımda bana dönüp kısaca öptü, ve hiçte fena değilmişsin dedi. Güldüm, ee elimden geldiğince siktim umarım memnun kalmışındır dedim.biraz daha öpüştükten sonra hadi duş alalım dedi.

elele Banyoya geçtik, sıcak duş altında birbirimizi köpükluyor okşuyorduk. Halilyle benim alet 3. kez sertleşmeye başlamıştı. bir eliyle sikimi okşarken öpüşmeye başladık yine. Belli ki çok seviyordu. Onu duvara dayayıp arkadan bastırdım. Sikim dolgun poposu altında kaybolmuştu ama boyuttan dolayı tam olarak deliğine ulaşmıyordu, önden sarıldım ve amını okşamaya başladım , yine vıcık vıcık sulanmıştı. sikim ise istemeden göt deliğine dayandı. Hafifçe ahladı ama bişi demedi, ben bastırmaya devam ederken önden amını ve memelerini okşamaya devam ediyordum

Bana döndü, götümü de sikmek ister misin dedi, daha önce hiçbir kadın bana bu şekilde soru sormamıştı, sen de istiyormusun dedim. mmghhh olmaz çok kalın derken eliyle sikimi okşuyordu, nasi istersen ama götün beni deli etti deyip onu duvara daha da sıkıştrım, beni kendine çekti, söyle ne istiyorsun dedi, kulağına senin o dolgün götünü sikmek istioyrum orospu çok azdırdın beni dedim.

hoşuna gitmişti, ahh napcan götümü hadi söyle diye fısıldadı, elim amını parmaklarkan diğer elimle götünü avuçlayıp sikmek istioyrum, götünü istiyorum hadi dedim.

Banyodan çıkıp yatak odasına geçtik. Yatağa domaldı ve hadi yala dedi. Ne istediğini anlamıştım, elimle götünü ayıırp deliğini dillemeye başladım. Hayatımda ilk defa bir kadının götünü yalıyordum, am gibi sıcacık ve tertemizdi. hafiften parmağımı soktum, deliği yavaşça açıldı. belliki siktirmeyi seviyordu. Bir elimle amını parmaklarken diğer elime götünü parmaklıyor yalıyordum. ateş gibi yanıyor deliğin dedim, bana arzulu gözlerle bakıp sok hadi artık dedi.

Doğruldum, sikimin başını götüne dayayıp yüklendim. Yüksek sesle inledi, daha da bastırdığımda ise ahh yavaş acıtıyorsun yavaşş diye tepki verdi. Önüne geçtim, hadi biraz ıslat ozaman deyip ağzına verdim. yine iştahla emmeye başladı, somurcasına yalıyor, beni deli ediyordu.

ağzından çıkardığımda salyaları sikimi ıslatmıştı, eğilip öpüştüm, sen nasil bi şeysin ya delirttin beni dedim, aruzulu bi şekilde sik artık kudurttun beni dedi.

Tekrar arkasına geçtim, ama bu sefer çekmeceden aldığım kayganlaştırıcıyı hem sikime hem dleiğine döküp yüklendim. 14cmlik sikim yavaş yavaş götüne girerken o altımda dudaklarnı ısırıyor inliyordu. Çok zorlanmadan köküne kadar aldığında ise önce bi ohhh sesi çıkardı, sonra iyice götünü kaldırarak daha rahat sikmem için pozisyon verdi.

Artık 2 elimle kalçasını kavrmaış götünü sikiyordum, hayatımda yaşadığım en iyi seks olabilirdi. Hızlandıkça daha çok inliyor, ara ara tokatla, sert sikip deyip beni azdııryordu. bi noktadan sonra yatak odasında sadece iki vucudun çarpma sesi vardı, artık dayamıcaktım boşalmamak için zor tutuyordum. üstüne abandım, nerene boşalmamı istersin, orospuu dedim. kısık sesle boşal içime boşal deyinc,e daha fazla tutamadan bagırarak boşalmaya başladım. hayatımda bir ilki yaşamıştım, içinden çıktığımda döllerin deliğinden yatağa sızması delirticiydi. ikimizde nefes nefese yanyana yatağa yığıldık, ve çok geçmeden de sızmıştık