Karımla Maceralar – Tanışma 1

Ben Berk, 30 yaşındayım bekarım, halim vaktim yerinde ,yalnız yaşayan bir beyaz yakayım.Uzun zamandır da hayatımda biri yok.

Haftasonuydu evde takılıyordum, arkadaş aradı, akşam sevgilisinin doğum günü partisi varmış, sosyetik bir mekanda. Israr etti illa gel, ortam olur karı kız falan. Aslında hiç niyetim yoktu, evde takılmak istiyordum ama en sonunda peki dedim.mekan caddeye yakın bi yerdeydi. Bi süre sonra masaya biri daha geldi. sonradan öğrendiğim kadarıyla 34 yaşında, 170 boylarında, çakma sarışın olduğu belli seksi bir makyaj güzeli.Kokoş tabir ettiğimiz şekilde giyinmişti, Siyah askılı dekolte bir mini elbise, topuklu . Tipim olmamasına rağmen dikatimi çekti, hatta arkadaşa kim bu dediğimde, benim hatunun arkadaşı adı Duygu, adını çok duydum , yürü olm işte hatuna bu gece, ayarlarsın kesin rahat hatundur dedi. Gece bi noktadan sonra dans pistine geçti, elimde viski, takılıyordum, ama gözüm Duygudaydı, ara ara bi kaç eleman ona yanaşmış, biriyle de bi süre takılmıştı.ara ara onunda benle gözgöze geldiğini farkettim, neyse hem hava almak hemde sigara içmek için terasa çıktım, birkaç dk sonra yanıma geldi.

Hafif alkollü ve neşeli bi şekilde, yaa tanışamadık sanırım X’in arkdaşısın fln tanışma faslına geçtik. Bana çok yakın duruyor, ara ara kalçası kalçama değiyor, parfümünün ve göğüs dekoltesinin ayrıntılarını rahatça görebiliyordum. Muzik değişince, hadi dans edelim ya deyip elimden tuttu, mekana tekrar girdik. Yürürken kalçası hareket ediyor, buna bağlı olarak eteği dalgalanıyor ve şahane bi görüntü ortaya çıkıyordu. Piste geçip karşılıklı dans etmeye başladık, gittikçe yakınlaşan bir şekilde, kalabalığında etkisiyle, bi süre sonra sarmaş dolaş olduk. Artık kalçasını kasığıma dayıyor, göğüslerini hisediyordum, elimi beline atıp biraz daha kendime çekince, göz göze geldik. cilveli bi şekilde gülümsuyor, beni azdırmaya başlıyordu. Usul usul kuytuya doğru geçincede öpüşmeye başladık.

Sikim kottan belli eliyordu. Bana arkasını dönüp dolgun kalçasın sikime dayadı ve bu şekilde dans etmeye başladı, bende ellerimi karnına sarmış, dansın keyfini çıkarıyordum.Bana döndü, ahulu bi şekilde, ya burası baydı sana gidelim dedi. Neden olmasın deyip ele ele mekandan ayrıldık. Biz çıkarken önceden yakınlaştığı elemanın şaşkın ve sinirli bakışları benim götümü kaldırmıştı. Mekanın önünde taksiye binip arka koltuğa geçtik, taksici çocuk arzulu gözlerle dikiz aynasından bizi keserken, biz arkada öpüşuyor muhabbet ediyorduk.Eve geldiğimizde, ona 31 çekecek kadar malzeme vermiş olmalıydık çunki bolca frikik vermişti.

Eve girdik,salona geçip koltuğa oturdu, evin güzelmiş fln filandan sonra ne içersin diye sordum,bence yeteri kadar içtik deyip beni yanına çekti ve ateşli bi şekilde öpüşmeye başladı kot üstümden sikimi okşuyordu.

Bende atağa geçtim, elimi eteğin altından yukarı doğru çıkarırken, onu daha sertçe öpmeye başladım,Elbisesinin askını indirdiğime bir memesi dişari çıktı, sütyen giymemişti diğer askıyıda kendi çıkardı, dolgun ve hafif sarkık çok tatlı memeleri vardı.Öpüyor uçlarını ısırıyor diğer elimlede alttan kasıklarını okşuyordum.

Ayağa kalktı, elbisesini aşağa kaydırdı ve sadece syh dantelli bir tangayla kaldı. Vucudu gerçekten çok iyiydi, önümde çömeldi ve bakalım burda ne var deyip, sikimi dışarı çıkardı. 14cmlik ama oldukça kalın sikim dimdik bi şekilde karşısındaydı.

Saxoya başladığında artık kendimi ona bırakmıştım. Deneyimli bir şekilde emiyor, toplarımı okşuyordu. bu şekilde devam ederse kısa sürede boşalırdım ,dur tamam yeter deyip kendime çektim. gülerek ne oldu yoksa boşalcan mı hemen dedi, napim iliğimi kuruttun diyince, boşal yine kaldıramazmısın dedi. sen onu merak etme canım dedim ve tekrar ağzına verdim. Başını elimle tutup ona yardımcı olurken o gittikçe hızlanan bir biçimde saxoya devam etti. Artık boşalcaktım, az kaldı geliyorum dedim, sesini çıkarmadan devam etti. Kasılmaya başladım, inleyerek ahhg geliyorum dedim, o da biran durdu, toplarımı okşayarak beni ağzına boşalttı. Oluk oluk boşaldığım kesindi ama hiç tepki vermeden sessizce onları yutmaya, sikimi vakumlamaya devam etti. En sonunda ağzından çıkardığında, sikim çoktan yumuşamaya başlamıştı. Belliki hepsini yutmuştu, bana makyajı bozulmuş bi şekilde bakarken, onu kendime çekip deli gibi öpüşmeye başladım. çok seksi gözükuyordu, ve onu bu şekilde öpmem de hoşuna gitmiş olmalı ki, hadi yatak odanı göster bana dedi. Önümde tangalı götü ile yürürken benimki çoktan kalkmaya başlamıştı bile. Yatağa sırt üstü uzandı, bende üstüne uzanıp yukardan aşağa ilgilenmeye başladım. Göğüslerini öpmem ve ısırmamdan çok zevk aldığı belliydi, ara ara ısır onları diye inliyor kendi amını okşuyordu. Göbeğinden kasıklarına inip tangasını çıkardım. Karşımda etli, kabarık ve tertemiz bir am vardı. Dillemeye yalamaya başladım, inlemeleri yükseldi, ahh harikasın evet tam orası diye altımda kıvranırken kendisi de memelerini okşuyordu. hafiften parmaklamaya başladığımda amı artık vıcık vıcık olmuştu. HAdi sok artık dedi en sonunda.