Zengin Okul Havası – 3

Yataktan kalktım ve tuvalete doğru yöneldim. Penisim ağrıyordu ve serbest bırakılmaya ihtiyacı vardı. Tuvalete girince ilk işim önce eşofmanı,ardından boxerımı çıkarttım. Penisim özgürlüğüne kavuşmuş,yürüdükçe vuran hava nedeniyle hem ben hem o rahatlıyorduk. İşimi görüp elimi yüzümü yıkadım,ardından giyindim ve aşağıya indim. Masadaki Yengeme,Amcama ve Kuzenime(Buse) günaydın diyerek sandalyeme geçtim. Yengem üzerine beyaz bir sabahlık giymişti. Amcam da takım elbisesini giymiş,kolundaki pahalı saatle jilet gibi duruyordu. Buse ise dün giydiklerini değiştirmemişti. Kahvaltıda Amcam “uykun nasıldı,rahat uyuyabildin mi?” tarzında sorular soruyordu. Hepsine olumlu cevaplar verip teşekkür ettim,yatakları gerçekten çok rahattı ve güzel bir uyku çekmiştim. Amcamla biraz işleri hakkında konuştuk

[Amcam (A) Ben (B) Buse(Bu)]

B: Senin mesleğin nedir amca? çok şık giyinmişsin.

A: (gülerek) sağol Selim oğlum. Tek bir işim yok

B: Nasıl yani?

A: 1 tane kumaş dokuma fabrikamız var,1 adet kolejimiz var ve ek olarak müteahhitlik yapıyorum.

Amcamın bu kadar varlıklı olması doğrusu beni şaşırtmıştı.

A: Babanla son zamanlarda konuşmuyorduk. Ona işlerini bırakıp buraya yerleşmesini,abisi olarak benim onu koruyacağımı söylesem de bana güvenmedi ve tersledi.

B: Babam bizimle iş hakkında pek konuşmazdı,tek bildiğim karanlık işler yürüttüğü ve yeraltı dünyasında çalıştığıydı. Son zamanlarında da iyice yorulmuştu. Ordaki düzenimizi bırakıp buraya yerleşmek onu daha da fazla yorabilirdi.

A: Baban ortamlara kolay ayak uydurabilen bir adamdı Selim. Onunda üstesinden gelirdi elbet. Neyse artık ben kalkayım,fabrikada bugün yoğunum. Gece geç saatlerde geleceğim. Kızım Buse sende okuluna geç kalma.

Bu: Bugün evdeyim babacığım. Belediye şiddetli sağanaktan dolayı okulları bugün tatil yapmış.

A: İyi o zaman,size evde iyi eğlenceler

Amcam masadan kalktı ve önce yengemi,ardından Buse’yi öpüp evden çıktı.

Bugün günlerden cumaydı ve yağıştan dolayı okullar kapalıydı. Bu da tüm gün evde olacağımız anlamına geliyordu. Biraz daha sohbet edip kahvaltılarımızı bitirdik. Buse acil işinin olduğunu,odasına çıkacağını ve kahvaltıdan sonra odasına gelmemi söyledi. Bende tamam dedim ve yengemle masada kaldık. Yengemle pek anlaşamıyorduk,ben türkçeyi çok az biliyordum o da ingilizceyi yarım biliyordu. Ama işin içine el işaretleri de girince anlaşmamız daha kolay oluyordu. Masadan kalktı ve tabakları toplamak için masaya eğildi. Kahvaltıda farketmemiştim ama yengem içine sütyen giymemiş,memeleri sabahlığın içinde bağımsızlıklarını ilan etmişlerdi. Uçları büyüktü ve belli oluyordu. Bende yardım etmek için masadan kalktım ve tabaklardan toplamaya başladım. Ardından yengem önde ben arkada mutfağa gidiyorduk. Giydiği sabahlık inceydi ve her adım attığında büyük kalçası sallanıyordu. Amcam böyle bir kadına sahip olduğu için çok şanslıydı,böyle kadınlar eğer isterse yatakta erkeğine cenneti yaşatabilirdi. Mutfağa geldik ve tabakları tezgaha koydum. Yengem makineye yerleştirirken ben kalan tabakları da toplayıp mutfağa geldim ve onları da tezgaha koydum. Yengemden bir teşekkür aldım ve sağol der gibi elini sırtıma vurdu.

Mutfaktan ayrılıp Buse’nin odasına gitmek için merdivenlere yöneldim. Buse odasında hararetli bir konuşma yapıyordu, rahatsız etmek istemedim ve odama yöneldim. Diş fırçamı alıp tuvalete gittim. Dişimi fırçaladım ve odama doğru gittim. Buse konuşmasını bitirmişti ama odasının kapısı kapalıydı. Diş fırçamı bıraktım ve odasının kapısını tıklattım. İçeriden seslendi ve bende odaya girdim. Odası pembe beyaz renklerine bürünmüştü. Pembe duvarlar,beyaz masa,pembe yatak,yerdeki peluş yastıklar tam bir aşko kız odasıydı. Zaten kendisi de öyle sayılabilirdi,şımarık büyüdüğü belliydi ve her istediğini çok kolay elde etmişti. Ben ayakta konuşurken bir yüzüme,bir altıma bakıyordu.

[Ben (B) Buse (Bu)]

B: Evi gezdirecek misin? dün yarım kalmıştı

Bu: aa evet,hadi gel sana her tarafı göstereyim.

Yatağından kalktı ve yanıma geldi. Odasından çıktık ve önce bulunduğumuz kattaki odalara baktık. 2 tuvalet,3 tane yatak odası(2 tanesi misafir için) ve kiler gibi bir oda vardı. Ek olarak geniş bir terasa sahipti ve terasta çok rahat koltuklar görünüyordu. Alt kata(giriş katına) indik ve alt katta mutfak,salon,oturma odası ve amcamların odası vardı. Koridorun köşesine gizlenmiş bir oda vardı. Orayı sorduğumda Amcamın çalışma odası olduğunu öğrendim ama kapısı kilitliydi,giriş yasaktı. Tekrar alt kata(evin altındaki kat) indik ve burası evden bağımsız ayrı bir yer gibiydi. 1 tane bilardo odası,1 hamam,1 sinema odası ve çok büyük bir spor odası(gym) vardı.

Spor odasındaki eşyalar beni çok etkilemişti,neredeyse her hareketi yapabileceğiniz kadar fazla çeşitte aletler duruyordu. Buse bunu farketmiş olacak ki “gel burayı inceleyelim” dedi. Kafamı salladım ve aletlere göz gezdirmeye başladık. odanın köşesinde boks torbası vardı,Almanyada yaşarken boks eğitimi almıştım. Sokaklarda neyin ne olacağı belli olmuyordu ve kendimi savunmayı öğrenmem gerekliydi. Torbanın yanına gittim ve biraz inceledim.

[Ben (B) Buse(Bu)]

Bu: Boksla ilgileniyor musun

B: Biraz

Bu: Boksörsün yani

B: Pek sayılmaz,profesyonel seviyede görmedim, işimi görecek kadar biliyorum.

Bu: Madem o kadar iyiyim diyorsun,gel iddiaya girelim. Ben seni ezerim

B: (Gülerek) İyiyim demedim ki. Sen beni ezersin zaten

Bu: Bu kadar korkak olacağını düşünmemiştim,iddiaya girmeye bile gerek kalmadı Aşağılayıcı konuşması beni sinirlendirmişti.

B: Gel deneyelim. İddiaya da ne koyarsan koy bakalım. Eldiven var mı yoksa çıplak elle mi çalışacağız?

Bu: Maalesef canım sadece benim için eldiven var. Burası benim salonum,benim için yapıldı.

B: peki o zaman başlayalım. İddia olarak 1 dakikada torbayı en fazla döven kazanacaktı

Bu: Bekle üstümü değişip geleyim,pijamalarla yapamam

5 dakika sonra Buse geldi ve üstüne Nike’ın siyah spor sütyeni altına ise siyah pro taytını giymişti. Fiziği ortaya çıkmıştı,bu kızın fiziği gerçekten muhteşemdi. Kalçası çok geniş değildi fakat spor yaptığı için büyüktü. Önümden geçip rafa gitti,raftaki eldivenlerini taktı ve hazırdı.

Bu: Başlıyorum, 1 dakikayı başlat (telefondan zamanlayıcıyı kurdum)

B: Süren başladı Beklediğimden iyi yumruklar atıyordu, başlangıçta iyiydi fakat sonlara doğru temposunu iyice düşürdü,neredeyse yığılıp kalacaktı.

B: Süren bitti,pek kötü sayılmazsın.

Bu: Bana diyene bak, hadi senide görelim. Buse odanın kenarındaki dolaptan su aldı ve yanıma geldi.

Bu: Hadi bakalım başla sende

B: Süreyi başlatabilirsin hazırım

Bu: Bir dakika,üstündeki tişörtle çalışmayacaksın umarım. Oda yeterince sıcak bence çıkartabilirsin.

İstediğini anlamıştım ve haklıydı,oda çok sıcaktı. Tişörtümü hızlıca çıkarttım ve Buse ağzındaki suyu yere püskürttü

Bu: Oha

B: Ne oldu?

Bu: Fiziğinin böyle olmasını beklemiyordum.

Kaslıydım ve biraz boksör fiziğim vardı,şaşırması normaldi.

B: Süreyi tutacak mısın artık

Bu: (kekeleyerek) Tamam. Süren başladı

Torbayı yumruklarken aklıma ailemin katilleri geldi,içimdeki intikam duygusu tavan yapmıştı ve hiçbirşeyi duymamaya başladım. Torbayı katiller gibi görüyordum, olabildiğince güçlü ve hızlı yumruklar atarak içimdeki öfkeyi kusuyordum. Süre bitmişti ama bunu duymamıştım,sadece karşımdaki torbayı ölümüne dövüyordum. Busenin kafama fırlattığı su şişesiyle kendime geldim.

Bu: Sakin ol biraz,torbayı patlatacaksın

B: Kusura bakma dalmışım. Ama torban sağlammış.

Bu: (gülerek) Evet ama böyle devam edersen sağlam kalmayabilir. Kötü birşey mi aklına geldi,sana seslendim ama duymadın bile.

B: Evet, bir anlığına geçmişteki olayları düşündüm.

Bu: Pardon,anladım. Ama yumrukların çok iyi,baya sert çocuksun.

İçimden o sertliği taytına da gösterebilirim demek geldi ama diyemedim,diyemezdim o benim kuzenimdi.

B: Teşekkürler. Biraz terledim,duş alabilir miyim?

Bu: Tabii ama önce beni beklemen gerekecek

Bunu söyleyip merdivenlerden koşmaya başladı ve hızlıca odasına gitti. Peşinden koşmadım,aklıma olan bitenler ve kendimi kaybedişim geldi. Önceden de kendimi kaybetmiştim ve geçmişte bir adamı öldüresiye dövmüştüm. Bunları düşünürken tişörtümü giydim ve sakince odama çıktım. Buse çoktan duşa girmişti,bende yatağıma uzanıp tavana bakmaya başladım.

15 dakika sonra Buse çıkmıştı. Odamın kapısına gelip çıktığını söyledi. Kalktım ve valizimden başka bir eşofman ve tişört aldım. Banyoya girip kapıyı kapattım. Duşakabin çok büyüktü ve bir köşesinde kirli çamaşır sepeti vardı. Buse çamaşır sepetinin üstüne siyah bir tanga bırakmıştı,bunu bilerek yaptığını anladım. Soyundum ve çamaşırlarımı kenara bıraktım. Sepetin üstündeki tangayı almamak için zor durdum ama kendime yenik düştüm,aldım ve kokladım. Nefis bir koku içime doldu ve penisim özgür olduğu için hemen sertleşti. Günlerdir kendimi rahatlatmıyordum,kayganlaştırıcı bişey baktım ama bulamadım. Duşun suyunu açtım ve biraz elimi ıslattım. Penisimle oynamaya ve mastürbasyon yapmaya başladım,bir yandan da Busenin kokusunu içime çekiyordum. Bu beni daha da azdırıyordu. Tangayı aldığım yere aynı şekilde bıraktım ve duşa girdim, boks yaparken giydiği tayt aklıma geldi ve o küçük bedenini boks torbasının yanındaki duvarda sertçe sikmeyi düşünerek kendimi rahatlattım. Günlerdir boşalmıyordum ve ilk defa neredeyse bu kadar fazla boşalmıştım. Buse beni çok azdırıyordu ve nasıl dayanacağımı şuanlık bilmiyordum. Duşumu alıp duşakabinden çıktım,kurulandım,etrafı temizledim ve giyinmeye başladım fakat birşey eksikti,boxer almayı unutmuştum. Birşey olmaz zaten Buse odasındadır diye düşünerek altımda boxer olmadan eşofmanımı giydim ve üstüme de çok uzun olmayan tişörtümü giydim. Odama gidene kadar kurtarırdı fakat birisiyle karşılaşırsam penisimi direk görürdü,büyüktü ve çok belli oluyordu. Umarım birşey olmaz diyerek banyodan çıktım.

Elimde terli kıyafetlerimle hızlıca odama yürürken Buse odasından çıktı ve karşılaştık. Elindeki telefonuna bakıyordu ve cümlesine o şekilde başladı.

[Buse (Bu) Ben (B)]

Bu: Bilard-

Kafasını telefondan kaldırınca yüzüme bile bakmadan penisime kilitlenmişti,konuşmayı unutmuş,sadece penisime bakıyordu. Utanmıştım ama anlık bir özgüvenle,

B: Efendim? yüzüm orada değil.

Bu: Pa-Pardon,bilardo oynayalım mı diyecektim.

Neredeyse konuşmayı unutmuş,dili tutulmuştu. Yüzüme bile bakmıyordu.

B: Tamam,sen aşağıya geç o zaman bende geliyorum.

Bu: Peki.

Ben odama dönmüştüm ve arkamdan seslendi

Bu: Yüzüm orada değil dedin ama orada farklı bir yüz var. (dedi ve güldü)

Bende güldüm ve odama geçtim…