Yanlış Anlaşılma – Prolog

Melisa lavaboyu ve gümüş renkli musluğu sertçe kavradı ve sevgilisinin en iyi arkadaşının büyük siki arkadan dar ve sıcacık amını doldururken tüm gücüyle tutundu. Bu uzun ve kalın alet vücuduna pompalanırken büyük göğüsleri mini elbisesinin yarı dekoltesinden belli oluyor, simsiyah dantelli sütyeninin üzerinden fırlamaya çalışıyor ve şiddetle titriyorlardı.

Aynadan Yağız’ı izledi, sevgilisinin en iyi arkadaşının onu sikmeye odaklanmış kaslı vücudunu ve yakışıklı yüzünü gören Melisa yüksek sesle inledi. Bir kere daha orgazmının yaklaştığını biliyordu.

Yağız’ın kasıkları sert bir şekilde genç kızın dolgun kalçalarına çarparken çıkan sesler ve ahlaksız, şehvet dolu inlemeler banyoyu doldurup Melisa’nın sevgilisinin yan odada uyuduğu yere kadar yankılanırken Melisa olayların nasıl buraya kadar geldiğini merak ediyordu. Hakan’a her zaman sadık olmuştu, onu tüm kalbiyle seviyordu ancak yine de burada Hakan’ın evinin banyosunda, o yan odada uyurken Yağız ile yaptığı bu muhteşem seksi durduramıyordu. Hatta bu, o geceki ilk seksleri bile değildi; aldığı zevke bakılacak olursa sonuncu da olmayacaktı.

Yağız ile Melisa aynaya bakarak bir kez daha göz göze geldiğinde, birbirlerine gülümsediler. Melisa aniden gelen çığlık hissine karşı tek eliyle ağzını kapatırken memeleri dantelli sütyeninin altında sarsıldı, zar zor diğer eliyle lavoboyu kavrarken dengesini sağladı. İki azgın genç hiç durmadan sikişmeye devam ettiler.

Böyle bir şeyin yaşanacağını hayal edemişti Melisa. O gecenin erken saatlerinde sevgilisini aldatmaya dair hiçbir niyeti yoktu, hele hele aynı evde ve ona bu kadar yakın olacağını hayal bile edemezdi. Ancak olaylar hiç beklediği gibi ilerlememişti ve şimdi burada hayatının seksini yapıyordu. Üstelik her saniyesinden inanılmaz zevk alıyordu!

Yağız memelerini sertçe sütyenin üzerinden kavrayıp daha da sert sikmeye başladığında Melisa kontrol edemediği bir çığlık attı ve lavobo kenarlarına daha sıkı tutundu. Yaklaşmakta olan orgazmı gitgide büyüdü ve o sonunda bir zevk patlamasıyla çığlık çığlığa boşalırken bile durmadı Yağız. Sonunda o da büyük sikini son bir sokuşla bu daracık amcığa bembeyaz, yapışkan döllerini doldururken her şeyin bir yanlış anlaşılmayla başladığını hatırlıyordu Melisa.