Türbanlı Annem Ve Arkadaşım – Bölüm 4

Cenk evden çıkmıştı. Annem yemek hazırlamış, babama sesleniyordu önce babam sonrada ben mutfağa gittik annem ben ve babam beraber yemek yedik. Kafamda Annemin ayaklarının fotosunu çekip cenke atmak vardı. Bu beni çok heyecanlandırmıştı.

Annem masayı toplamış salona geçip dizi izliyordu. Babam ise yatak odasında kendi başına reels videoları izliyordu. Gidip annemin yanına oturdum ayakları halen çıplaktı. Kırmızı ojeleri dikkat çekiyordu.

Ben: anne ne izliyorsun

Annem: şu yemek programına bakıyorum

ben: bende biraz bakayım anne

Annem: Ali sana bişey diyeceğim.

Ben :Evet anne seni dinliyorum.

Annem: arkadaşın cenk biraz garip geldi bana

Ben: ne oldu ki anne

Annem: ne bilim çok fazla rahat

Ben: onun annesi cenk daha 4 yaşındayken vefat etmiş Cenk babası büyütmüş

Annem: Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Ben: o yüzden biraz anne sevgisine muhtaç senide kendi annesi gibi gördüğünü söyledi bana

Annem bunu duyunca boşluğa baktı üzülmüştü. tam o sırada Annemin taraklı ayaklarının fotosunu çektim ve cenke yolladım.

Mesajıma yanıt geldi: Bu gece anneni düşüneceğim bıngıl bıngıl kalçarını o nefis kokan ayaklarını ve yalamak için can attığım am dudaklarını düşüneceğim.

Mesajları okuyunca sikim yavaş yavaş kalktı çok azmıştım. Odama gittim bilgisayarımı açtım porno eşliğinde 31 çekmeye başladım tam boşalacağım sırada annemin ayaklarının fotosunun açıp öyle boşaldım telefonun ekranı döl olmuştu peçete ile sildim.

Ertesi gün Cenkle beraber okuldan eve geldik kapının zilini çaldık kapıyı annem açtı. Annemin üzerinde baş örtüsü, pijaması ve tişörtü vardı.

Annem: Hoş geldiniz

Cenk : hoş bulduk

Annem: geçin hadi çocuklar size çay getireyim güzel güzel için.

Cenkle beraber odama geçtik oturduk. Cenk dün senin annenin vefat ettiğini söyledim durumu çaktırma anneme anne şefkati üzerinden yürürsün dedim. Cenk tamam dedi. Annem çayları getirmişti çok fazla sakarlıkları olduğu için çayı Cenkin üstüne döktü. Cenk ahhhğğ yandım diye bağırdı.

Annem: ayy yavrum kusura bakma çıkart çıkart üstündeki dedi Cenk üstündeki çıkarmıştı bacağı kıpkırmızı olmuştu. baksırıda ıslanmıştı.

Annem: her şeyini çıkart ben sana hemen temiz bir şey getirim dedi.

Odadan çıktı cenk bana dönüp oğlum annen ağzıma şıçtı acıdan perişan oldum dedi. Bende bunu değerlendirmen lazım bence dedim ve Cenke gülümsedim. Gülme orospu çocuğu yardım et sende bana dedi. Annem odaya geri gelmişti. Anneme anne Cenkin her yeri kıpkırmızı olmuş bir krem sürelim çocuğa dedim haklısın dur ben süreyim dedi. annem dur ben süreyim ben yaptım ben süreceğim dedi.

Tülin (iç sesi) : bu yaşa kadar anne sevigisi görmemiş garibim yazık.

Cenke sürmek için annem krem almaya gitmişti cenk aferin lan sana kedi olalı bir fare tuttun dedi.

Annem odaya geri gelmişti.

Annem: Cenk şu yanık kremin süreyim de geçsin

cenk sikini eliyle kapatıyor çıplak duruyordu

Cenk: Tülin teyze her yerim acıyor haşlandım vallaha dedi.

Annem: bunu sürelim toparlarsın acısını keser merak etme

Annem Cenkin bacağına krem sürmeye başladı. Kremi sürmek için 2. bölümde oğlunun önünde sakso çekmek için diz çöken türbanlı gibi duruyordu. Cenkin arada sırada yüzüne bakıyor bacağına yavaş yavaş canını yakmamaya gayret ederek krem sürüyordu.

Cenk off tülin teyze ahğğ acıyor aynen böyle süper yavaş yavaş annemde diz çökerek krem sürüyordu. Cenk sanki annem ona sakso çekiyor oda anneme tepkiler veriyormuş gibi konuşuyordu çok iyi Tülin teyze bravo diyordu.

Annem: lafımı olur evladım sen bana dün masaj yaptın o kadar

Cenk annem kremin kapağını kapatacakken cenk elinden kremi aldı. Sikini ortaya çıkardı. siki yaşananlardan solayı kazık gibi olmuştu kafası mor iri damarlı siki vardı. Sikine krem sürüyordu. Tülin teyze burasıda çok yandı valla dedi. annem gözüyle 1 saniye baktı kafasını çevirdi. Günah yavrum dedi

Ben: aynen anne baya kabarmış baksana yanmış baya

Annem Cenkin sikini görünce bir süre sessiz kalmıştı. yüzü kızarmıştı. nefes alış verişi hızlanmıştı. Çocuklar siz oyun oynayın derken nefes alıp verme yetisini kayıp ettiği belliydi.

Cenk: Tülin teyze baksana şuralara baya kızarmış bir şey olmaz demi doktora gidelim yoksa dedi.

Annem bunu duyunca tedirgin oldu birazda korktu. Bakayım deyip Cenkin sikine baktı hafif dudağını ısırdı yok bundan bir şey olmaz dedi.

Tülin (iç sesi): Bir çoçupa göre ne kadar da büyük bir sik şunun kafasına benim kocamın siki bunun yanında hiç bir şey tövbe tövbe

Annem odadan hızlı adımlar ile çıkmıştı. Çıkarken çocuklar hadi siz oyun oynayın kusura bakma cenk sende kaza oldu.

Cenk önemli değil Tülin teyze dedi

Cenk : annen sikimi görünce resmen kendisini kayıp etti en bu karıyı kesin sikerim yarın ondan biraz anne şefkati isteyeceğim. Elliyecem sürtünecem yani…..