Zengin Okul Havası – 2

Evin içi de dışı gibi lükstü,beyaz ve pahalı mobilyalar, duvarlardaki büyük tablolar evin her tarafına yayılmıştı. Evin girişini incelerken bir yandan da Amcamla yolculuk hakkında konuşuyorduk. O sırada Yengem Sena geldi. 1.70 boylarında,orta yaşta,sarı saçlı buğday tenli bir kadındı. Altında güzel bir tayt, üstünde uzun bir sweat vardı.Kendine baktığı belliydi,fiziği çok dikkat çekiyordu. Sweatten belli olan büyük göğüsleri yaşına göre çok diri duruyordu. Kalçası da vücuduna göre büyük ve çok güzeldi. Tanışmak için elini uzattı ve tanıştık fakat yengemin tam ingilizce bilmediği belliydi,amcam yanımızda çevirmen olmuştu. Yengem beni gördüğünde sanırım biraz şaşırmıştı. Farklı gözlerle dikkatle bana bakıyordu. Benim için bir oda hazırlamışlardı. Amcam bana evi gezdirmek istedi ve kabul ettim. O sırada merdivenlerden koşarak birisi Kim geldi diye sesleniyordu. Yengem ise birşeyler söylüyordu ama anlamıyordum. Merdivenlere doğru baktığımda genç bir kız bize doğru geldi,bu kız kuzenimdi. Adı Buse ve daha önce hiç tanışmamıştık. 1.60 boylarında buğday tenli,siyah saçlı,siyah gözlü küçük ve ince burunlu mükemmel bir yüze sahip bir kızdı. İçinde siyah bir crop ve onun üstünde fermuarlı gri bir sweat,altında kırmızı siyah ekoseli pijama vardı. İçine sütyen giymediği belliydi,meme uçları croptan belli oluyordu ve çok güzel bir dekoltesi vardı. Memeleri mandalina kadar büyüktü ve incecik beliyle harika duruyordu. Çok cana yakın şekilde tanışmak için elini uzattı, ilk defa bir kuzenim oluyordu ve çok değişime gitmişti. 18 yaşındaydı Buse ve ingilizcesi çok iyiydi. Güzel bir tanışmanın ardından bana evi gezdirmek istedi. Amcamdan izin istedi ve amcam da müsade etti,odamı göstermesini söyledi. Yengem masanın hazır olduğunu,acele etmemizi söyledi. Buse de tamam dedi ve hızlıca evi gezdirmeye başladı.

Ev çok büyüktü,2 katlıydı ve birde alt katı vardı. Hemen yeni odama çıktık, bir elimden beni çekiştiriyor ve koşmaya çalışıyordu. merdivenleri çıktık ve yeni odam hemen karşımızdaydı. Beyaz mobilyalardan oluşan tek kişilik yataklı sade bir odaydı,1 gardırop,1 komodin ve 1 çalışma masası vardı. Buse ışığı açtı ve üstündeki sweati çıkardı ardından koşarak yatağa yüzüstü atladı. Ardından döndü ve sırtüstü uzandı, bu kadar heyecanlı olmak onu yormuştu, derin bir oh çekti ve elini anlına koydu. Hayatımda ilk kez bu kadar enerjik ve cana yakın biriyle tanışmıştım. Uzandığında memeleri neredeyse tamamen belli oluyordu,cropun içinde bağımsızlıklarını ilan etmişlerdi,her hareketinde sallanıyordu ve bu beni hareketlendirmişti. Tuvaletin yerini sordum,gözlerini açmadan eliyle tarif etti. Valizi bıraktım ve tuvalete gittim,bu kadar lüks bir eve göre biraz sade bir tuvaletti ama çok büyüktü. Bir jakuzi ve duşakabin vardı. Çok uzun zamandır mastürbasyon yapmamıştım ve kendimi rahatlatsam mı diye düşündüm. Fakat vazgeçtim,ilk günden bilmediğim bir yerde bu doğru olmazdı. Elimi yüzümü yıkadım ve geri odama doğru ilerledim. Kapıya geldim ve

[Ben (B) Buse (Bu)]

B: Masaya gitmemiz gerekmiyor mu?

Bu: Hazır olunca onlar seslenir,hem gel buraya daha tanışamadık bana kendinden bahset.(yanına gittim ama yatakta yayılmıştı)

B: Ayaklarını toplarsan oturacağım

Bu: Çok yorgunum uğraştırma beni Ayakların tutup yana çektim,bunu beklemiyor olacak ki gözleri aniden açıldı. Yanına oturdum ve o da doğrulup yatağın üstünde bağdaş kurdu.

B: Olayların en başından itibaren şu şekilde oldu(olayları anlattım),en son işte amcamla konuştum ve buraya geldim Konuşurken gözleri fal taşı gibi açılmış,nefes almadan beni dinliyordu

Bu: Gerçekten böyle olmasına üzüldüm,keşke sormasaydım özür dilerim

B: Sorun değil, er ya da geç öğrenecektin. (cümlemi bitirmeden üzerime atlayıp sarıldı ve ağlıyor gibi konuşmaya başladı,bir eli boynumda diğer eli de sırtımda geziyordu. Memelerinin yumuşaklığını göğsümde hissediyordum)

Bu: Ben gerçekten özür dilerim,çok acıklı bir hikayen varmış ve bunca yıl senin varlığından haberim bile yoktu.

B: Evet normaldir,bende sizi tanımıyordum.Hiçbir akrabamı tanımıyorum. Sarılmayı bıraktı ve doğruldu,elleriyle yüzünü kapadı ve tekrar ağlamaya başladı. Onu teselli etmeye çalışırken bir yandan memelerine bakmamak için zor duruyordum,penisim bir kalkarsa geri indiremezdim ve şuan bunu hiç istemiyordum.

Buseyi sakinleştirdim ve o sırada yengem seslendi. Elini yüzünü yıkaması için kalktık ve tuvalete yürümeye başladık. Aramızda ciddi bir boy farkı vardı ve iri bedenimin önümde incecik bedeni kayboluyordu. O tuvalete girince bende odada üstümü değişeceğimi söyledim. Odaya gittim,etrafta kimse yok düşüncesiyle kapıyı kapatmadan üstümdekileri çıkarmaya başladım. Tişörtümü ve pantolonumu çıkarttıktan sonra kıyafetleri almak için kapıya doğru döndüm ki bir gölge gördüm. gölge hemen kaçtı ve merdivenden inme sesleri geldi. Buse beni dikizlemişti. Bunu düşününce penisim sertleşti,indirmeye çalışsam da pek başarılı olamadım. Altıma gri ince eşofmanımı üstüme de penisim belli olmasın diye oversize bir tişört giydim. kıyafetlerimi katlayıp geri valize koydum ve merdivenlerden inip masaya doğru gittim. Gece olmasına rağmen masa çok doluydu,her çeşit meyve masadaydı. Güzel börekler de masada çok lezzetli gözüküyordu. Yengem bana seslendi ve dikdörtgen masada amcamın yanına,busenin karşısına oturdum.

Yemek boyunca hayat hikayemden,hayatım boyunca rengim yüzünden nasıl dışlandığımı,ailemi, eğitimimi anlattım. Sofrada herkes bana bakıyordu,tüm gözler üstümdeydi ama Buse bana bakarken daha çok eğiliyor,sanki kendini bana sergiliyordu. Bende gözlerine bakarken arada gözümü aşağıya kaydırıyor,bana sergilediği mükemmel memelerine bakıyordum. Yengemin eli çok lezzetliydi,hazırladığı yemekler çok güzeldi. Amcam bana baktı ve konuşmaya başladı

[Amcam (A) Buse (Bu) Ben (B)]

A: Selim oğlum,sana ilk önce türkçeyi öğretmemiz gerek,bu konuda özel ders aldırmamı ister misin? Bu: Babacığım özel derse ne gerek var,ben burdayken kuzenime başkası mı dil öğretecek. Ben seve seve öğretirim sen canını sıkma

B: Farketmez Hakan Amca,siz nasıl uygun görürseniz.

A: Buse kızım sen dersine bak,ben Selim’e hoca tutarım o şekilde Türkçeyi öğrenir bizde daha rahat anlaşırız

Bu: (ses tonunu ağlamaklı yaparak) Baba bırakta kuzenime ben yardımcı olayım, ne sanki dil öğretirken bir yandan da ders çalışabilirim,lütfeen.Hem Selim’de beni ister değil mi Selim? (gözlerini bana dikerken biraz da kendini sergiliyordu,benden onay bekliyordu)

B: Farketmez Amca ama bence Buse’den daha iyi öğrenebilirim. Hem kuzenim sonuçta daha samimi şekilde anlatacaktır(Buseye göz kırptım)

A: Peki o zaman,Buse kızım kuzenine en iyi şekilde öğret,hemen öğrensin çocuk.

Bu: Sen o işi bana bırakabilirsin babacığım,onu benden daha iyi kimse yapamaz

A: E tamam hadi o zaman,yemekleriniz bittiyse saat geç oldu yatmaya gidin. Bizde annenle burayı toplarız.

Masadan kalktık ve buse önde ben arkada merdivenden yukarı çıkmaya başladık. Önümde yavaş yavaş yürüyor,kalçasını kıvırtıyordu.Pijamadan pek belli olmasa da iyi bir kalçası olduğundan emindim. Buse odasına,bende kendi odama geçtim. Valizimden diş fırçamla macunu alıp tuvalete gittim. Dişlerimi fırçalarken Buse gelmişti,duymadım ve duymamamın cezası olarak popoma bir şaplak yemiştim. İrkildim ve hemen ağzımı yıkadım.

[Ben (B) Buse (Bu)]

B: Ne yaptığını sanıyorsun? görmüyor musun burda dişlerimi fırçalıyorum.

Bu: Ne yapsaydım,katta sadece bir tane tuvalet var biraz hızlı olda bende işimi göreyim.

B: İşim bitti zaten geçebilirsin

Bu: Sağol,bu arada götün mükemmelmiş(ağzıyla üff yaparak popomu kesiyor)

B: (Gülerek) sağol ya

Odama geçtim ve kapıyı araladım,yatağa uzandım ve gözlerimi kapattım,düşünmeye başladım. Buse neden bu kadar kendini gösteriyordu? Amcam beni evde istiyordu fakat yengem de aynı fikirde miydi? Burada ne kadar kalırım diye düşünürken uyuyakalmıştım.

Sabah olmuştu. Buse koşarak odama girdi,kapı aralı olduğu için açılma sesini duymamıştım. Üzerime atlamıştı ve bende aniden refleks olarak sol elimle bileğini,sağ elimle de belini tutmuştum. İkimiz de olayın şokuyla donakalmış,birbirimize bakıyorduk. Üstüme doğru yaklaştı ve “kahvaltı hazır seni bekliyoruz” dedi. Kafamı sallayıp üstümden indirdim. Buse odamdan çıkınca farkettim ki penisim tamamiyle kalkmış,çadırı kurmuştum. Acaba Buse bunu farketmiş miydi? bilerek mi üstüme atlamıştı bilmiyordum. Bu kızın azgınlığıyla nasıl başa çıkacağım hakkında bir fikrim yoktu..