Spor Salonu Müdavimi (1)

Girişte anlattığım olayların üzerinden yaklaşık 1 hafta geçti, ilk günüm için salona doğru yola çıktım, açıkçası spor için değil o kızı görmek için gidiyordum. Bir yandan da içimden ”Görsen ne olacak, sanki rahat olabileceksin de konuşabileceksin” diye geçiriyordum ki haklıydım da, çünkü kızlarla tanışma konusunda pek iyi sayılmazdım. Bu düşüncelerle salona vardım, başlangıç programındaki hareketleri uyguluyor, set aralarında da baykuş gibi kafamı bi o tarafa bi bu tarafa çevirerek kızı arıyordum. İlk yarım saat onu görememenin üzüntüsüyle hareketlerime devam ederken kapının açıldığını duydum, büyük bir umutla başımı çevirdiğimde gerçekten onun olduğunu gördüm. O an ki duygularımı gerçekten size anlatamam, ayrıca şuan düşünüyorumda ismini bile bilmediğim bir kızın neyine o kadar heyecanlanıyormuşum 🙂 Tabii sonradan fark ettim ki iyi ki heveslenip heyecanlanmışım (bu cümle için fazla detaya girmeyeyim spoiler olmasın :D) O salondan içeri girip sadece telefonuyla ilgilenirken bende sadece onunla ilgileniyordum. Benim varlığımdan bile haberdar değildi fakat ben ona baktıkça utanıp sürekli gözlerimi kaçırıyordum, öylesine etrafa bakarken bakışları denk gelse sanırım oracıkta bayılırdım. Ben bunları düşünürken o çoktan hareketlerine başlamıştı. Kafamdan hızlı bir başlangıç yaptı diye düşünürken bir yandanda bahtıma sövüyordum çünkü yanlış düşünmüyorsam spor yaparken benimle ilgilenemezdi. Burada aklıma bana göre çok mantıklı, size göre ise muhtemelen çok saçma bir fikir geldi. Yanına gidip selam verecektim fakat büyük ihtimalle 10 saniye sürecek bir konuşma olacaktı. Cesaretimi toplayıp havlumu omzuma attım ve yanına doğru yürüdüm. Kendisi o an kulaklığını takmış bacak çalışıyordu (sporla ilgilenenler bilir ki yeni başlamış birisi için zor bir bölgedir, ama o kız için o ağırlıkları kafamla bile kaldırabilirdim) Kalbim yerinden çıkacak gibi hissederken sonunda ilk hamlemi yapabilmiştim.

(M: ben K: Kız)

M: Selam, kaç setin kaldı?

K: *Anlamadım anlamında kafasını salladı, kulaklıktan dolayı duymamıştı*

M: *Kulaklığın tekini çıkarıp gülümsedim* Yerel seçimler ne olur?

K: *Gülümseyerek* Anlamadım?

M: Kaç setin kaldı diyorum, benimde hareketim var da ne kadar beklemem gerektiğini merak ettim

K: Haa, yeni başladım daha var, eğer asla soğuyamam diyorsan makine aramızda dönebilir bana fark etmez.

M: İlk defa gördüğün birinin teriyle ıslanmayı kabul ediyorsan bende kabulüm

K: *kıkırdayarak* E alıştık artık, diyorsan ki 1 haftadır falan banyo yapmadım o zaman güle güle

M: Aşk olsun, dışardan öyle mi gözüküyorum

K: *tekrar gülümsedi* Estağfurullah

Son tekrarını yapıp makineden kalktı, benim hareketlerim doğal olarak daha kısa sürüyordu ve kısa sürede hareketlerimizi bitirdik. Ben pek ayakta durabilecek seviyede değildim, o yüzden gidip banklardan birine oturdum ve sırtımı duvara yaslayarak dinlenmeye başladım, o da gelip yanıma oturdu ve yavaşça omzuma vurdu.

K: Baya azimlisin ilk gününe göre

M: Bir şey diyemeyeceğim, bunun yorumunu yapacak olan sensin bence baya profesyonel duruyorsun *diyerek gülümsedim*

K: Bir süredir geliyorum işte, çok uzun zamandır uğraştığım söylenemez

M: Kendini belli ediyorsun ama *bu cümlemin başka yerlere çekilebileceğini söyledikten yaklaşık 3 saniye sonra fark ettim, düzeltmek de istemedim sonuçta bir iltifattı*

K: *Şaşırmış bir şekilde gülümsemesini bozmadan bana bakıyordu* Ehhmm, teşekkürler

M: *Fazla geç kaldığımı düşünerek elimi uzattım* Melih ben

K: *Uzattığım elimi hafifçe sıkarak* Zehra, memnun oldum

M: Bende, kahve teklifi yapmak isterdim fakat eve bayılmadan dönebilecek miyim şüpheli

Z: Hiç sorun değil, salona başladın sonuçta tekrar karşılaşırız elbet

M: Öyle tabii, senin içinde sorun yoksa instagram vesaire alabilir miyim? Belki daha kısa sürede bir teklifte bulunurum, iletişim kurmak için spor gününü bekleyemem açıkçası *diyerek fazla ciddi olmadığımı belli etmek amacıyla gülümsedim*

Kendisi hiç düşünmeden kabul etti ve instagram üzerinden takipleştik. Salondan çıkıp evime gittiğimde direkt olarak duşa girdim, sıcak suyun altındayken sürekli gülümsüyor ve bugün yaşananları düşünüyordum. Elimde olsa kendime ödül verecektim o kadar gurur duyuyordum kendimle, hayatımda hep çuvalladığım şeyi ilk defa başarmıştım ve bunu muhteşem bir kadınla çözmüştüm. Duştan çıkıp işlerimi hallettiğimde hemen telefonuma sarıldım ve instagram hesabını incelemeye başladım, profil resminde kendisi yoktu ve gönderide yoktu, takipçi sayısıda beklediğimden düşüktü açıkçası bu kız beni şaşırtmayı her defasında başarıyordu. Ya herkese güvenmiyordu ben istisnaydım, ya da diğer erkeklerin dikkatini benim gibi çekmiyordu. Her iki durumda benim için çok iyiydi, öne çıkarılan bir kaç hikayesini inceledikten sonra maddi durumununda benimkinden pek farklı olmadığını görüyordum, her detayda şansım gittikçe artıyor ve yüzümde güller açıyordu. Kendisinin olduğu sadece bir hikaye vardı, o da başkasının attığı bir doğum günü kutlama storysiydi. Anladığım kadarıyla kendini fazla göstermek istemiyordu. Telefonu kapatıp göğsüme koydum ve tavana bakarak her zaman yaptığım aptallığımı yaptım, onunla ilgili bir sürü hayal kurdum. Belki de burda kaybediyordum çünkü böyle yaptığımda hemen aşık olup ilgimi fazlasıyla gösteriyordum, fakat bu sefer kendimi ağırdan satmakta kararlıydım. Ona hayatı boyunca gördüğü ilgiyi bir kaç haftada verip kendimden hemen soğutmayacaktım, yemeğe ne kadar hızlı ve çok üflerseniz o kadar çabuk soğurdu. Ben bu kadını kaybetmemekte çok kararlıydım.