Annem ve Arkadaşlarım part 10

Babam gelince odama girdik

haydar: olum o neydi lan öyle annen tam bir afet hayatımda ilk defa böyle bir karı gördüm parmaklarını yalayıp hala parmaklarımda zevk suları duruyor annen felaket bir kadın ve çok azgın onu sikmemiz için sürekli oyunlar yapıp durdu en sonun da dayanamadım baban gelmeseydi onu oracıkta skecektik dedi

Yavuz: Aynen valla kanka helal olsun sana haydar cesaretli çoçuksun iyi ki seni getirmişiz bak bizim elimizde bu karının videosu var o yüzden biz ne dersek yapıyor dedi.

Haydar şok olmuştu siz bana oyun mu oynadınız dedi. Yok haydar iyilik yaptık dedik valla hayatımda böyle bişey ne gördüm ne duydum allah sizden razı olsun dedi.

Atakan: olum ben annemi resmen size sundum tolga nın annesinde ses yok soluk yok dedi tolganın annesinin fotusunu haydara gösterdim

Haydar: oğlum bu kadın türbanlı vermez size dedi senin annen orospu atakan bu kadın benim anam gibi türbanlı yalnız benim anam gibi çarşaflı değil dedi.

O an yavuz ve tolga birbirine bakıp pis pis güldü.

Tolga eğer annene bişeyler yaptırmazsan vallahi bi daha size anneme bişey yaptırmam kendimide sizide yakarım annemde polise gider dedi.

Tolga tamam amına kodugumun oğlu tamam dedi yarın okuldan sonra Bize gelin dedi.

Haydar ben yavuz tolgaların evine gittik artık bende iyice piç olmuştum yavuz ve tolga benide iyice piç etmişti.

Eve girdik ve annesi kapıyı açtı kapalı bir kadındı kapalı olmasına ragmen hatları belli oluyordu hemen gözlerim ayaklarına gitti ayaklarında ince külotlu çorap vardı. Ayaklarında ki kırmızı ojeler belli oluyordu.

Tolganın annesi rabia bizimle tanıştı ve kendi odasına gitti. Tolga olum bak benim annem öyle senin annen gibi kaşar bir kadın değil onu sikemezsin kendi isteği ile zorla sikmenede ben izin vermem dedi.

Bakacazzzz görecezzz kimin daşşa daha büyük görecezzz dedim güldük hep beraber sesimizi duymuş olacak ki annesi rabia yanımıza geldi kim küfür etti daha demin daşşak dediniz utanmıyormusunuz dedi

Yok rabia abla sen bizi yanlış anladın bu arada rabia annemle yaşıttı. Biz sadece komik bir video var onu taklit ediyorduk

ahh şu zamane gençleri kitap okumaz sosyal medya da gezer aptal aptal insanlara güler dedi.

Haydar söze girdi o kadar haklısın ki rabia abla bize yol gösteren bir büyük yok ki öğretmen desen 30 kişiye ders anlatıp çıkıp gidiyor dedi.

Rabia: ben size öğretirim siz ne öğrenmek istiyorsanız onu söyleyin hele dedi

Haydar: hayatı öğrenmek istiyoruz abla dedi.

Rabia: hayatı yaşayarak öğrenirsiniz dedi.

Odasına gitti

Atakan: oğlum haklısın bu karıyı sikmek zor iş bu karı çok efendi dedi.

Yavuz: daha durun yeni başladık dedi.

Yavuz yine kafasında bişeyler planlıyordu…