Annem ve arkadaşlarım part 9

Yavuz anneme şunu yazdı : git üzerine mini etek ve çoçukların boşaldığı tangayı giy çoçukları salona çagır ve çoçuklar ile kısa çöp uzun çöp oyna onlar bilirler genç adamlar yazdı.

10 dk sonra annem bizi salona çagırdı. Yanına gittik perdeler sonuna kadar açıktı geçenlerde arzu ablan kısa çöp uzun çöp diye bir oyundan bahsetti nedir o oyun siz biliyor musunuz dedi.

Tolga atladı evet buket abla 4 tane uzun çöp bir tane kısa çöp koyacağız kısa çöpü çeken kazanır uzun çöpü çekenlere istediğini yaptırmakta özgürdür dedi.

Annem kızarmıştı. Ben bi tuvalate gidip geleyim dedi. Yavuza mesaj attı bu oyunun sonunda bu azgın çoçuklar beni burda çatır çatır sikerler atakanın yanında böyle bişey yapamam dedi.

Yavuz: git oyna yoksa videoyu izler atakan dedi ve arkadaşları dedi.

Annem yanımıza tekrar geldi kibrit çöplerini ayarladık ilk çöpü kısa haydar çekti herkes atakana tokat atsın dedi

Benden ne istiyorsun kardeşim dedim sus amına koduğumun gavatı dedi.

Annem ters ters baksada dediklerini yaptılar ve bana tokat attılar acayıp sinirlendim. Kısa çöpü ben çekmiştim herkes haydarın kafasına tekme atsın dedim haydara herkes tekme attı sıra anneme geldiğinde haydar annemden yediği tekme ile mutlu olmuştu resmen.

oyunu oynarken bu sefer kural değiştirdik kural şuydu kısa çöpü çeken artık tek bir kişiye ceza vercekti çünkü oyun istenen kıvama gelmişti herkes ciddileşmişti. Kısa çöpü bu sefer tolga çekti haydara dönüp git herkesin ağzına tükür dedi haydar dediğini yaptı ve hepimize tükürdü anneme sıra gelmişti annem dilini dışarı çıkardı ve haydar tükürdü.

Yavuz kısa çöpü çekti şimdide buket abla tükürsün dedi. Annem herkese tükürdü. sıra haydara gelmişti tam tükülürken haydar annemin dudaklarını emdi annem ayy ne yapıyorsun dedi yere düşmesini istemedim tükürüğün dedi annem kızgın kızgın oynamaya devam etti. Bu sefer annem çekti çöpü hepiniz haydara yumruk atın dedi haydarı bi güzel yumrukladık kısa çöpü haydar çekti herkes buket ablanın kıçına şaplak atsın dedi annem önümüzde domaldı.

O siyah boşaldığımız tanga karşımızdaydı hepimiz birer tane anneme vurduk her vuruşta annem ay ay diye bagırdı.

Sıra bi daha haydara geldi haydar buket abla sen bana yumruk attırdın cezanı çekeceksin dedi herkes buketin göt deliğine parmağını soksun biraz parmaklasın dedi. Annem bu oyun çığrından çıktı artık dedi.

Çare yok yapacaksın buket abla ben tokat yedim dedi haydar ve annemi bi anda ayağa kaldırıp önümizde domalttı parmağını bir anda annemein göt deliğine soktu

annem bi anda çığlık attı bir iki defa gel git yapıp hadi tolga sok parmağını dedi tolga orta parmagını emdi ve anneme soktu annem yine bağırdı sıra bana geldi bende soktum parmağımı sıra yavuza geldi yavuz siki ile oynayak geldi iki paröağını soktu başladı annemin götünü parmaklamaya annem resmen inliyordu zevkten haydar alttan annemin amını okşamaya başladı tolga memelerini açtı ben memelerini emiyordum ki bi anda kapı çaldı toparlandık gelen babamdı.