Annem ve arkadaşlarım part 7

Eve geldim annem yanıma geldi. Başladı konuşmaya

Annem buket : bak atakan arkadaşların ergenlik dönemlerinde böyle olmaları çok normal ben size hep çoçuk gözü ile baktığım için böyle oldu. Tangamıda öyle görünce çok sinirlendim madem ki başka arkadaşın yok eve gelsinler sorun yok dedi.

Yarın okuldan sonra gelin dedi.

Okula gittim yavuz tolga ve haydar beraber otuyordu. Haydar tam bir anadolu insanıydı. Saf bir çoçuktu agzı süt kokuyordu. Ama bir o kadar da iri yapılıydı.

Yavuz bi gelsene dedi. Yanına gittim bak oğlum anneni sikeceğiz artık onun kaçarı yok biliyorsun sende bunu avucumuzun içinde videosu bile var elimizde artık seve seve olmazsa sike sike verecek bize benim kafamda bir plan var annen ile biraz oyun oynamak istiyorum annen bizim zorumuz ile degilde kendisi bize sikmemiz için yalvarsın istiyorum bu yüzden haydarıda bugun size götürelim dedi.

Bende tamam kanka öyle daha heyecanlı olur diyorsan öyle yaparız dedim

Haydar ben tolga eve geldik kapıyı annem açmıştı. Üstünde bol bir pantolon bol bir tişört vardı. Annem aklınca sahibesine mesaj veriyordu perdeler sonuna kadar açıktı. Mesaj açıktı çoçuklar ile beni ilişkiye sokma ama annem geç kalmıştı artık herşey için çok geçti.

Annem ile haydar tanıştılar annem haydara o senin şaçların ne kadar güzel böyle kıvırcık kıvırcık dedi. odama geçtik haydarın hiç bişeyden haberi yoktu.

Yavuz telefondan anneme mesaj attı köle git üzerine mini kırmızı bir etek ve siyah ince çorap giy çoçuklar biraz bayram etsin ve kıvırcık olan çoçuğunun üzerine kola dök sonra pencerenin önüne getir ve üzerini çıkart ve çocuğu tahrik et yoksa videoyu herkese atarım dedi.

Annem yanımıza gelmişti. Üstünde mini bir kırmızı bir etek ve siyah kilotlu çorap vardı. Kırmızı ruju ile eteği uyumluydu. Haydar anneme bakıp utanmıştı. Yüzünün kızardığını görmüştük bizimde siklerimiz biraz kalkmıştı bizi azdıran annemin yavuzun robotu olmasıydı.

Annem tepsiyi bile bile haydara döktü haydar önemli değil buket abla dedi olur mu canım gel şöyle diyip haydarı salona götürdü. Haydar da bişey demeden şaşkın şaşkın annemle gitmişti. Eminim haydar neden salonda olduğunu sorguluyordu. annemin aklında ise sadece sahipten gelen emir vardı.

Haydar’ın baksırından siki belli oluyordu haydar saftı ama siki hepimizden büyük çıkmıştı annem hafif sikine kırmızı ojeli bakımlı elleri ile dokundu ayy nasılda ıslanmışsın buz gibi kola ay dur biraz ısıtayım diyip bir yandan üflüyor biryandan aşşağı yukarı yapıyordu haydarın siki iyice kalktı annem bıraktı ve haydarın pantolonun üstune giydirdi. Haydar yanımıza gelmişti. Yanakları al al olmuştu.

Yavuz anneme mesaj attı ne yap ne et haydara ayaklarını koklat yoksa sonucunu biliyorsun dedi.

Yavuz biraz da işleri annemin kontrolü altında olmasını ve yapacakları ile bizi daha çok azdırmasını istiyordu annem yanımıza geldi ve at kestanesi kremini ayaklarıma sürmem lazım çoçuklar eğer elime sürersem ellerim sertleştiriyor haydar ben senin üstünü sildim kuzum sende bana yardım eder misin dedi.

Haydar kabul etmişti yüzünde bir sevinç vardı haydar saftı falan ama ayak fetişi vardı haydarda bu çok belliyordu tamam buket abla derken sesi titremiş heyecanını belli etmişti. Annem kremi haydara verdi haydar annemin iki ayagını eline aldı kırmızı ojeli ayakları haydarın elindeydi.

Annemin ayaklarına kremi sürüyor annem her zaman ki gibi gıdıklanıyordu haydar daha sert sürmeye başlamıştı annem ay canım yanıyor dedi haydar biraz yavaşladı haydarda akıl almaz bir sertlik ve güç vardı haydarın sikinin kalktığı çok belliydi.

Anneme buket abla arkanı dönersen tabanlarına daha iyi sürelim dedi bunu duyunca annem sırtını haydara dönüp ayaklarını haydarın kucağına uzattı haydar ayaklarına sürerken annemin kırmızı eteği açılıyor resmen amı gözükordu. Annem ayaklarına krem sürdürmek için külotlu çorabı çıkartmış altında da bişey giymemişti. Hep beraber annemin pembe amını görüyorduk

Haydara annem ya haydar bu krem nasıl kokuyor dedi. Haydar annemin ayaklarını 20 saniye boyunca içine çekti.

Tolga : ne çiğer var amına koyım dedi.

Hep beraber güldük annem nasıl haydar dedi bir daha bakayım buket abla dedi bir 20 saniye daha içine çekti tam o sırada annemin ayağına haydar hafif dilini değdirdi annem ayy dedi haydar pardon abla dudağım deydi dedi sorun değil haydarcım teşekkir ederim diyip annem kalktı.