Annem ve arkadaşlarım part 3

Tolga: tamam oğlum hadi havuza gidelim belki buket yüzüyordur dedi.

Hep beraber şortlarımızı giyinip havuza indik annem suyun içindeydi. Çoçuklar havuza mı geldiniz ben çıkayım siz rahat rahat yüzün dedi.

Yavuz: olur mu hiç buket abla o zaman gidelim vallahi dedi.

Suyun içine girdik yüzüyorduk suyun altında kalma yarışması yapıyorduk aslında bu suda kalma yarışması değilde suyun altından annemin götüne en çok kim bakacak yarışması gibiydi.
Tolga : buket abla hadi deve güreşi oynayalım dedi. Annem olaylardan habersiz kabul etti.

Sonra deve güreşi yapmaya başladik. Tolga beni sırtına aldı yavuz ise annemi sırtına aldı.

Yavuz resmen annemi gözlerimin önünde deve güreşi ayağına elliyordu. Ayaklarına dokunuyor baldırlarını okşuyor götünü sıkıyordu. Annem de beni düşürmenin heyecanı içinde hiç bişeyin farkında değildi. Bi ara annem beni suya düşürdü suya girdiğimde gözlerimi açtım karşımda yavuz suyun içinde sikini çıkarmış bi eli yukarda annemi okşuyor diğer eli ile sikini sıvazlıyordu. Hemen sudan çıkıp yeter bu kadar hadi gidip oyun oynayalım dedim annem kendisini oyuna o kadar kaptırmıştı ki ne oldu korktun mu dedi tolga ise benim eşim çok kuvvetsiz çelimsiz buket abla dedi sen daha iyi güreşiyorsun dedi.

Bu sefer annemi tolga sırtına almıştı. Annemi bu sefer tolga elliyordu. Oyun bitti ve sudan çıkıp kurulandık annem vucuduna nemlendirici sürmeye başladı yavuz buket abla istersen ben süreyim dedi annem daha cevap vermeden eline nemlendiriciyi sıktı annem kabul etmek zorunda kaldı ve yavaş yavaş sürmeye başladı ayakları ile başlamıştı. Annemin ayaklarında yine kırmızı oje vardı ayaklarının altı hafif pempe kırmızı karışımıydı yavuz nemlendiriciyi parmak aralarına kadar sürüyordu annem ayy huylandım gıdıklamdım diyordu yavuz daha çok gaza gelip daha çok gıdıklıyordu. Yavaş yavaş kalflarına çıktı annem kıllarını yeni kesmiş pürüzsüz bacakları vardı. Yavuz okşayarak sürmeye devam ediyordu bir yandan da sikini şortundan elliyordu. sonra baldırlarına çıktı kalçalarına sürmeye cesaret edemedi. Sırtına sürmeye başladı. O sıra da tolga tuvalete gitmişti tuvalete iken vucut bakım kremi yanına almış içine boşalmıştı.

Tolga.: buket abla istersen biraz da vucud bakım kremi süreyim dedi annem kabul etti. Tolga döllü kremi annemin ayaklarına sürmeye başlamıştı sikini çıkarttı ve yavaş yavaş annemin ayaklarına sürtüyordu annem eli ile sürdüğünü sanıyordu sikini kalflarına baldırlarına sürttü. Sikini şortuna koyup annemin kalçasını avuçladı annem bi anda ayağa kalktı ve bu kadar yeter hadi gidin ders çalışın dedi.

Yavuz ve tolga korkmuştu. Odama gittik ve ders çalışıyormuş gibi yapmaya başladık