Tırcının Karısı (5)

Şehriban açtı telefonu ve

“Hayrola Semra?” dedi. Ben de,

“Sen ara demiştin ya…” dedim.

“Tamam, Haydar’ı gönderiyorum!” dedi ve kapattı.

Fazla uzakta değildi oturdukları ev. Haydar 5 dakikada kapımdaydı. Zaten aralık tuttuğum kapıda bekliyordum, geldiğini görünce açıp hemen içeri aldım. Çocuklar uyanmasın diye ‘Sus!’ işareti yapıp sessizce yatak odama götürüp kapıyı kapattım.
Haydar bana hemen sarılıp öpmeye başladı. Bende de artık ok yaydan çıkmıştı, bu işin artık dönüşü yoktu. Öpmesine karşılık veriyordum. Beni hem öpüyor hem de soyunuyordu.

Benim zaten sadece geceliğim vardı üstümde. Geceliğimi çıkarıp yatağa yatırdı. Dudaklarımdan başladı öpmeye, boynuma, memelerime, göbeğime ve amıma kadar geldi. Amımı yalamaya başladığında amımın suları çeşme olmuş akıyordu.

İlk defa amım yalanıyordu. Çocuklar duymasın diye inleyemiyordum, fakat bu ne biçim bir duyguydu, çok farklıydı, kocamla sikiştiğim gibi değildi, çok daha güzeldi. Dilini amımda öyle güzel gezdiriyordu ki, hele dilini amıma sokup çıkarması beni delirtiyordu, adeta beni diliyle sikiyordu…
Uzunca bir süre amımı yaladıktan ve beni orgazm ettikten sonra kendisi de üzerindeki son parça giysi olan boxeri çıkardı. Gözlerim fal taşı gibi açılmıştı. Kocamın sikine bamya kadar derken çok haklıymış. 69 olduk.

O benim amımı yalarken, ben de onun yarağını somuruyordum. Kocam sikini hiç ağzıma vermezdi, internetten gördüğüm kadarıyla yalıyordum Haydar’ın yarağını. Çok sert ve etli bir yaraktı. Ben heyecandan ve zevkten öyle bir yalayıp somuruyordum ki, Haydar,

“Yavaş Semra, yarağımı koparacaksın!” deyip üstümden kalktı.
Beni sırt üstü yatırıp sikme pozisyonuna geçti. Bacaklarımı omuzlarına aldı ve yarağının kafasını amımın yarığına birkaç kez sürttü ve yavaşca sokmaya başladı. Yarağı hem kalındı hem de çok sertti. Amımı dolduruyordu.