Tırcının Karısı (2)

Tam odadan çıkmak üzereydik ki, Haydar birden bana arkadan sarıldı. Bir eliyle göğüslerimi avuçlarken, diğer elini eşofmanımın üstünden amıma attı ve avuçladı.

“Ayy ne yapıyorsun Haydar?” dedim. Haydar ise enseme nefesini vererek,

“Seni çok istiyorum Semra! Size gelişimin sebebi sensin! Hem sen kocanın bamya gibi sikinden daha büyük bir yarak yemeyi hak ediyorsun!” dedi, amımı ve göğüslerimi avuçlamaya devam ederken. Demek ki az önce pis pis gülme sebebi kocamın sikinin küçük olmasıymış.
İnternette büyük yaraklar görmüştüm, ama onların gerçek olduğuna inanmamıştım, sahtedir, kamera hilesidir, montajdır falan demiştim. Gerçek hayatta tüm erkeklerin siki kocamınki gibidir diye düşünmüştüm.

Şimdi Haydar kendi sikinin kocamınkinden büyük olduğunu ima ediyordu. Sadece ima etmekle de kalmıyor, arkamdan dayıyordu sert sikini. Evet popomda hissediyordum, kocamınkinden büyüktü muhtemelen.

Bu benim ilgimi çekmiş, üstelik avuçladığı amım da ıslanmıştı. Kocamla sikişirken hiç hissetmediğim bir titreme sarmıştı vücudumu. Yine kocamın bana asla veremediği bir heyecan yaşıyordum.
Bu durumdan aşırı tahrik olsam da,

“Bu yaptığını kocam duyarsa ne olur biliyor musun Haydar?” deyip kollarından kurtuldum. Haydar da,

“Söylemezsen duymaz!” deyip yeniden sarılmak istedi. Ama ben,

“Hadi bahçeye gidelim!” diyerek uzaklaştım. Dışarı çıktık ve bahçede biraz daha oturduk. Şehriban bana yardım etti sofrayı topladık. Kahvelerimizi içtik ve herkes evine gitti.

Ben de kapıyı kilitleyip yatağa kocamın yanına girdim. Ama Haydar’ın bana sarılması, sert sikini popoma dayaması, göğüslerimi ve amımı avuçlaması aklımdan çıkmıyordu. Uyumaya çalışsam da uyuyamıyordum.