Doğruluk Cesaretlik Okul Arkadaşlarım İle #1

Merhaba ben Emre öncelikle kendimi anlatayım 191boyunda 18 yaşında kaslı olmasada düzgün güzel beyaz tenli bir vücudum var kendime göre orta halde yakışıklı biriyim her insan gibi.

Günlerden cuma yılbaşından bir gün önce cuma günü sabah uyandım güzelce yüzümü yıkadım ve aşağıya indim aşağıdan güzel güzel yemek kokuları geliyordu annem yemek hazırlıyordu.

Annem:Günaydın yakışıklım nasılsın

Ben:İyiyim annecim günaydın bu kokularda ney neler yaptın çok güzel kokuyor dedim.

Annem:Yakışıklıma krep yaptım hadi sende masayı hazırla bitmek üzere yiyelim bende seni okula bırakayım dedi.

(Annemi anlatmak gerekirse güzel fit bir vücudu var memeleri fazla büyük değil küçükte değil tam ideal götü pamuk gibi yumuşak tam sıkmalık dudakları dolgulu dolgulu ama en sevdiğim yanı ayakları siyah ojeli 38 numara bembeyaz bir ayak dehşet verici)

Ben:Tamam annecim hemen hazırlıyorum dedim

O sırada bacaklarının birazını kapatacak bir etek ve göbek deliğine gelecek kadar bir gömlek giymiş kırmızı renk bir ruj inanılmaz gözüküyor.

Bir yandan masayı hazırlarken arkası dönük annemi dikizliyorum ayakları ağzımı sulandırıyor o kadar güzel o kadar temizlik inanılmaz ya hayallerimdeki kadın.

Masaya tabak koymak için tabakları almam lazım bizim mutfağımız biraz dar o yüzden annemi geçip almam lazım.

Ben:Annecim oraya geçip tabakları almam lazım

Annem:Tamam yakışıklım geçip al dedi.(Hafif kendini öne doğru verip tezgaha yaslandı)

Ben hemen ona dönük bir şekilde geçmeyi deniyordum o sırada sikim annemin götüne sürtündü benim içimi alev kapladı bir anda bunu annemde fark etmiş olmalıydı kesinlikle ama ses bile etmedi. Ben hemen tabakları aldım ve aynı şekik bir daha geçtim ve önümde hafif bir kabarıklık oldu o sırada annem bana doğru baktı yani sikimi görmesi olağandı ama sesini çıkarmadı içimden düşünüyorum acaba gördümü,gördüyse ne düşündü?

İçim içimi yerken masayı hazırlayıp oturup annemi izleme devam ediyordum annem sonunda kremleri bitirip bana doğru döndü.

Annem:Bitti yakışıklım hadi yiyelim dedi

Ben:Tamam annecim dedim.

Bir yandan krepleri yerken bir yandan annemi süzüp acaba benim hakkımda ne düşünüyor diye içimden geçiriyordum. Yemeği bitirdik annem masayı toplarken bana seslendi.

Annem:Oğlum ben masayı toplarken sende üstünü giyin hemen çıkalım dedi.

Ben:Tamam annem hemen çıkıp üstümü giyiyorum dedim bir hız ile üstümü değiştirmeye odama geldim.

Okul kıyafetlerimi giyip annemin yanında indim annem koltukta oturup beni bekliyordu ayak ayak üstüne atmış beni benden geçiriyordu ayaklarına deli oluyordum beni ayakları ile boğsun istiyordum ben bir anda ayaklarına baka kalmışım annem seslenene kadar.

Annem:Oğlum iyi misin Emre iyi misin yakışıklım noldu dedi. Benim ayaklarına baktığımı kesin olarak görmesi lazımdı ama çaktırmıyorum.

Ben:A A Anne iyiyim birşey yok hadi çıkalım dedim endişeli bir yüz ifadesi ile.

Annem kalktı kapıya doğru geldik annem bana seslendi.

Annem:Oğlum topuklu ayakkabılarımı giymeden yardımcı olur musun eğilemiyorum dedi.

İşte benim ayaklarına yakından bakmam için bir fırsat vermişti.

Ben:Sevinçli bir yüz ifadesi ile tabi ki annecim dedim.

Eğildim ayaklarına doğru topkulu ayakkabının sağ eşini elime aldım ve o güzel ayaklarına baka baka giydirdim o sırada annem diğer ayağını uzatmak için yanlışlıkla bazak arasını biraz açmıştı benim gözüm 2saniyeliğine kaydı ama gördüğüm tek şey siyah bir iç çamaşırı parçası ama bir şey vardı ucunda hafif bir ıslaklığı vardı ve küçük ince bir yarık çaktırmadan bakmayı kesin diğer ayağına geçtim.

Ayağı o kadar temiz bakımlı ve güzeldi ki bütün gün izleyebilirim siyah ojeleri zaten ayrı bir detaydı diğer ayağınıza giydirdikten sonra ayağa kalktı ve kapıya doğru yöneldik ikimizde.

Annem:Teşekkür ederim yakışıklım dedi.

Ben:Bir şey değil annecim her zaman(güler yüzlü bir ifade ile)

Annem:Bu kadar sevdiysen ayakkabılarımı hep sana giydirteyim dedi.(Gülerek)

Ben:Olur annecim senin için yapamayacağım şey yok dedim.

Annem yanıma yaklaşıp bir öpücük kondurdu yanağıma rüj izinide silmeyi ihmal etmedi.

Annem:Yakışıklım benim dedi.

Ve okula doğru yola çıktık.

(Beğendiyseniz yorumlarda belirtelim arkadaşlar ve hatalarımıda söylerseniz bir dahakine daha dikkatli olurum.)