Sevgilimle Bilinmeyene Yolculuk 3

Sevgilimle bir önceki hikayede anlattığım seksimizin üstünden bir ay geçti. Bu bir aylık sürede kadir olayını unutmadım ancak çok fazla da takılmamaya başladım sanırım. Olabilirdi böyle şeyler. Belki benden önce konuşuyordu. Belki artık konuşmuyordu. O yüzden çok takılmadım.
Bilgisayar başında takılırken Bahar aradı. “Sana çok güzel bir süprizim var iki dakikaya sendeyim” dedi. Onaylayıp kapattım telefonu. Gerçekten iki dakika sonra zile bastı ve kapıyı açtım. Birden boynuma zıplayıp öpücükler kondurmaya başladı. Yeni sevgililer gibi öpüşe öpüşe salona geçtik. “Aşkım harika bir site buldum. Bugün seninle onu deneyeceğiz” diyerek bilgisayarı aldı ve anlatmaya başladı.
“Bak şimdi. Bu site çiftlere özel bir site. Burada görevler çıkıyor. İkimizin de ayrı ayrı kısımları var. Biz bu görevleri yapmak istemezsek tıklıyoruz ve sen veya ben soru soruyoruz. Eğer sorunun cevabı tatmin etmezse yine işaretliyoruz. Her olumsuz işaretlemede gitgide zorlaşıyoruz haberin olsun” dedi. Açıkcası oyun beni de heyecanlandırmıştı. İlk görevim için tıkladım. Partnerine seks için yalvar görevi çıktı. Kolaydı hemen yaptım ve sıra Bahara geçti. Bahara da partnerinin önünde striptiz yap görevi çıktı. Soyunmadan onu da yaptı. İlk görevler bu derece basitti. Ama gitgide zorlaşıyordu. Bir kaç tur sonra ben tıkladığımda sevgilini tamamen soy diye görev çıktı. Ben de zaten bu anı bekliyordum. Hemen çırılçıplak bıraktım esmer güzeli Baharımı. O göreve tıkladığında ona da aynı görev geldi. Artık ikimizde çırılçıplaktık. Sitenin ekranına bir yazı geldi ve bundan sonra oyun sonuna kadar birbirinizi okşayacaksınız dedi. İkimiz de biraz gülüştükten sonra ellerimizi organlara attık. Benim sikim o soyunduktan sonra kalkmıştı zaten. O da hafif hafif ıslanmaya başlamıştı. “Sıra bendeee” giyip hemen tıkladı. Gelen görev Sevgilinin toplarını ağzına al ve emdi. Seve seve diyerek hemen yumuldu. Yan taraftan sikimi ağzına almış götünü meydana çıkarmıştı. Bir sikimi bir taşaklarımı ağzına alıp emerken götüne bakarak hayallere daldım. Acaba kadire deliğini de göstermiş miydi? Kadir gördükten sonra kaç posta atmıştı acaba? Arkadaşlarına da göstermiş midir? Diye sorular aklımdan geçerken birden “Hadi mızıkçılık yapma sıra sende” dedi. Hemen bir kere daha tıkladım ve 69 yap seçeneği geldi. Hemen onun altına yatıp amcığına deli gibi dil vurmaya başladım. İnlemeleri devam ederken sikimi yalamayı bırakmış kendini boşalmaya hazırlamaya başlamıştı. Aşkım harikasın ama dur daha neler var merak ediyorum dedi. Tıkladığında ekrana çıkan yazıya kahkahayı bastı bense şok olmuştum. Ekranda kocaman

“Partnerini bir arkadaşını hayal ettirerek boşalt” yazıyordu.
Muzip bir gülümsemeyle aşkım kimi istersin diye sordu. Sen seç dedikten sonra kısa bir süre düşünüp hande olsun dedi. Dediklerine inanamadım. Hande en yakın arkadaşlarından biriydi üstelik sevgilisi olan tek yakın arkadaşıydı. “Emin misin” diye sordum. “Eminim aşkım. Sevgilisi erken boşalıyormuş çok mutsuz seks hayatında. E benim görevimde paylaşımcı olmak değil mi?” diye kikirdedi. Elini sikime atıp hayallerinden bahsetmeye başladı.

“Düşünsene hande bizde kalmış. Çok sıcak bir yaz akşamı. Senin odaya girmeyeceğini düşünerek çıplak yatmış. Sen odadan bir şey almak için girdiğinde onu çırılçıplak görüyorsun. Bacakları açık tüysüz kılsız amı sana gülümsüyor. Sarı saçları ve tombul vücudu seni çağırıyor. Tek seferde amına ssplıyorsun handenin. Acıdan çığlık atıyor ama ağzını kapatıyorsun. Benim biricik kankamı sikiyorsun aşkım “
Dediği anda eline patlamaya başladım. Öyle bir boşaldım ki nerdeyse yüzünün hizasına kadar fışkırttım.” Bak sen birileri gizlice handeye azıyormuş” dedi.” Hiç mızıkçılık yapma sıra bende tıkla bakalım şuna ” Tıkladığımda karşıma çıkana daha çok şok oldum. Sevgilin birisiyle seksting yaparken boşalt görevi çıkmıştı. O beni boşaltmıştı el mahkum yapacaktım. “Kimle yapacaksın” diye sorduğumda “Tanımadığım birine yazarım hepiniz abaza değil misiniz zaten” diye güldü. Hemen telefonu eline aldı. Kadire yazacağından emindim. Hemen seri seri yazışmaya başladı. Çok merak ediyordum ama utancımdan soramıyordum. İlk dil darbemle birlikte amı sular seller gibi akmaya başladı. Sevgilimi yalarken sevgilim internetten başkalarına siktiriyordu kendini. Hiç. Olmadığı kadar hızlı boşaldı ve birden tuvalete koştu. Telefonu odada unutmuştu. İşte şimdi benim sıramdı.