Hayali Bile Güzeldi Ya Sonrası?-1

Lise arkadaşım Emre ile bodrumda karşılaştığımda ilk defa görmüştüm eşi Esrayı. Askerde olduğum için düğünü ne de gidememiştim Emre’nin. Emre instagram ve benzeri sosyal medya hesapları kullanmadığı için eşini de daha önce görmemiştim.

Emre 1.87 boylarında yakışıklıdan ziyade tatlı diyebileceğim hafif uzun saçlı beyaz tenli bir çocuktu. Lİse hayatımın çoğunu basketbol oynayarak geçirdiğin ama basket oynamak dışında çok fazla vakit geçirmediğim bir arkadaşımdı. Liseden sonra bilgisiyar mühendisliği okudunu ve bir süre yurtdışında eğitim gördüğünü biliyordum. Esrayla ise yurtdışında tanıştığını anlattı kısaca, karşılaştığımızda.

Esra, gözlerimin içine bakarak öyle tarlı bir gülümsemeyle tanıtmıştı ki kendisini. Hafif bronz bir teni ve sıcak bodrum gecesinde efil efil renkli bir elbise vardı üstünde. Kısa saçları, çok hafif makyajı ve elleriyle ayaklarındaki bembeyaz ojeleri dikkatimi çekmişti. Emrenin yanında çok kısa durmadığına göre yaklaşık 1.70 boylarındaydı. Tahmin ediyorum ki 35 yaşlarındaydı. arkadaşımın eşi olmasa hayranlık duyabileceğim ve tanıimak için can atabileceğim bir güzelliği vardı.

Biz emreyle ayak üstü sohbet ederken terliklerinin bağlarını düzeltmek için edildiği sırada anlık olarak gözüm kaydığında sütyen giymemiş olduğu ve ne büyük ne de küçük gözüken memelerinin neredeyse ucunu görebiliyordum. Sağ memesinin üzerinde bir dövme vardı sanırım ama karanlıkta ne olduğunu görememiştim.

Normalde o gece başka arkadaşlarımla görüşecek olsam da emre’ye “bir şeyler içelim mi ne yapacaksınız” diye sordum ama emre başbaşa bir rezervasyonları olduğunu söyledi. Esra ise “iki gece daha buralardayız sunny beach otelde kalıyoruz özel plajı var ve çok güzel yarın gelirsen denizi sakin oluyor emre konuşur normalde dışarıdan konuk almıyorlar” dedi. Tabiki diye karşılık verdim. Ve orada ayrıldık. Bir süre aklım esrada kaldı biz emreyle sohbet ederken o kendi başına gülüyor bazen kendi kendine konuşuyor tatilin tadını çıkarıyor gibiydi. Enerjisi çok yüksek bir kadına benziyordu. Ve o gece aklımdan ne memeleri ne tam göremediğim dövmesi ne de güzel elleri ve ayaklarıyla gülüşü çıktı.

Diğer arkadaşlarımla buluşmama rağmen kafamı bir türlü toparlayamamıştım. Sürekli beynimde esra vardı ve sanki sürekli sikime kan pompalanıyormuş gibi hissediyordum. Gece bitip odama geçtiğimde ise emrenin whatsapp fotoğrafına bakmak aklıma gelmişti. Fotoğraf olarak esrayla yurtdışında çektiği belli olan bir fotoğrafı vardı. Fotoğrafın ekran görüntüsünü alarak fotoğrafı yakınlaştırıp esranın fotoğrafına bakarak ilk önce sikimle yavaş yavaş oynarak esranın hayalini kurmanın tadını çıkarttım. Sonra daha fazla dayanamayacağımı farkedip sikimi çıkartarak deli divane otuz bir çekmeye başladım. Zevk sularım çoktan akmış sikimi ıslak bir hale getirmişti. Esranın belli belirsiz göğüslerine bakarak biraz da beyaz ojeli azcık kemikli ayaklarını hayal ederek boşaldım.

Daha yeni boşalmışken lise yıllarına gitti aklım. Emreyle basket oynadığımız günlerde soyunma odasında çok vakit geçirmiştik. Ben de fena sayılmazdım ama emrenin daha atletik bir vücudu vardı. Esrayı olabildiğince tatmin edebilecek bir erkek olduğunu tahmin edebilirdim… bir iki defa duş alırken sikini de görmüştüm. Benziyorduk aslında ortalama bir 15 16 cm civarında siki vardı benimkine göre biraz daha inceydi ama damarları daha belirgindi belki de. Tam net hatırlamıyorum ama esra onunla birlikteyse benimle da seve seve olabilirdi diye aklımdan geçti o sırada.

Bir an önce ertesi gün olmalıydı. Hiç bir şey olmayacağını bilsem de Esrayla vakit geçirmek istiyordum.