İtalyan Dostlarımızla Kaçamak (1)

Adım Burak. Evliyim ve 30 yaşındayım. Ecem’le üniversiteden beri sevgiliydik. Birlikte Erasmus’a gidip Avrupa’yı gezmiş, yurtlarda sevişmiş, evlenene kadar birbirimizle (Anal ve Oral dahil) seksin her türünü yaşamış, birbirimizin seksteki arzularını keşfetmiştik. Evlendikten sonra heyecanı korumak için seks esnasında artık başkalarıyla seks yapma ve eş değiştirme fantazilerini konuşmaya başlamıştık.

Bir yaz İtalya’ya tatile gitmeye karar verdik. Aslında Erasmus’tan tanıştığımız bir İtalyan arkadaşımız olan Jessica’nın yanına Roma’ya gidiyorduk. Karımın Erasmus’ta yurttan arkadaşı olan Jessica Roma’da erkek arkadaşı David ile yaşıyormuş. Jessica aşırı güzel değildi, ama oldukça alımlı, vücudu çok sexy idi. Erasmus’ta iken hep beğenirdim. İlk günler hasret giderme, Roma’nın turistik yerlerini gezme falan derken günler geçti. İtalyancamız çok iyi olmadığı için İngilizce anlaşıyorduk.

Roma’da görmeye değer okadar çok tarihi yer vardı ki, çok gezdiğimiz bir günün ardından biz yorulmuş şekilde eve dönmüş, o gece erkenden yatmıştık. Gece bir vakit yan odadan gelen seslere uyandım. Dikkatimi verince bunun seks sesleri olduğunu anladım. Jessica ve David sikişiyorlardı. Etkilenmiştim. Onların seslerini biraz dinledikten sonra sikim kalkmıştı. Ecem uyuyordu, uyandırdım ve “Hadi sikişelim.” dedim, biraz memelerini ve amını elledim. Ama Ecem yüz vermedi ve “Çok yorgunum, uyumak istiyorum.” dedi.

Belki bazılarınıza tuhaf gelebilir, evli adam 31 çeker mi diye düşünebilirsiniz. Ama ne yazık ki oluyor işte, bu gibi durumlarda, yani Ecem’in canı seks istemediği zamanlar banyoya veya tuvalete gider kalkmış sikimi 31 çekerek indirirdim. Ben de kalktım, tuvalete gidip 31 çekmekti amacım. Odadan çıktım, Jessica ve David’in oda kapısı açıktı, ister istemez içeriye baktım. David yatağın kenarına domalttığı Jessica’yı büyük bir zevkle sikiyordu.

Sanırım uzun bir süre bakakalmışım ki, onlar da beni farketmişler. David gülümseyerek, “Hoşuna mı gitti dostum?” diye sorunca kendime geldim. Jessica o sırada kendisini ileri geri yaparak yavaş da olsa siktiriyordu. Şaşkınlığım geçince, “Evet, hoşuma gitti!” dedim. David, “O zaman gel içeri, izle!” dedi. Şok olmuştum, ama yine de canlı sikişi yakından görmenin heyecanıyla odalarına girdim. Jessica’yı çatır çatır sikmekte olan David sikini bir ara Jessica’nın amından çıkarıp sıvazladı. Siki oldukça kalındı ve kabukluydu. Ecem’i de iyi siker diye içimden geçirdim. Ecem yan odada uyuyordu ve hiç bir şeyin farkında değildi.
Ben onların sikişmesini izlerken zaten kalkık olan sikim iyice sertleşmiş ve boxerimde çadırı kurmuştu. Jessica eliyle sikimi işaret ederek, “Seninkinin de hoşuna gitmiş galiba?” dedi. Ben, “Evet, öyle oldu!” deyince, Jessica sikişmenin verdiği azgınlıkla, “Sikini çıkarsana!” dedi. Ben David’e sorarcasına bakınca, David de, “Hadi dostum rahat ol, çıkar!” dedi. Üzerimde tek parça giyisi olan boxeri çıkardım. Jessica sikimi görünce, “Hmm, oldukça büyükmüş, Ecem işini biliyor!” dedi. David de, “Ooo dostum süpermiş!” dedi bir yandan Jessica’yı sikerken. Jessica’nın göğüsleri küçük ama güzeldi, domalmış halde sikişin verdiği hareketle sallanıyorlardı. Ben de sikimi sıvazlayarak izliyordum.