Zeynep ve Arkadaşlarım 15

“Selam canım” dedi Zeynep “Utku içerideydi ben de hemen girivereyim dedim”

“Valla ben çağırmadım kendi geldi” dedi utku. “Sen sorun etmiyormuşsun dedi”

“E tabi nolcak ya?” Dedi Zeynep. “Dün bütün geceyi beraber çıplak geçirmedik mi yani görmediğin bir şey değil zaten – dimi canım?”

“Evet canım” diye cevap verebildim utana sıkıla.

“OHAA!” Dedi Zeynep bir anda.

“Napıyorsunuz?” Diye sordum.

“Bir şey yok canım” dedi zeynep “utku sadece… Mmmm utku gıdıklanıyorum, sen işemicekmiydin canım?”

İşeyecektim tabi ama pipim dimdik olduğundan ve arkadaki duşta arkadaşım ve sevgilim beraber duş aldıklarından inecek gibi de görünmüyordu.

“Su sesi duymuyorum?” Dedi Zeynep ve duşakabin kapılarını araladı “utandın mı biz varken canım?” Dedi. Çıplak vücudu boynundan beline kadar köpüklüydü. Utku arkasında, elleri Zeynep’in belinde duruyordu. Ama utkunun elleri köpüklüyken zeynepin elleri köpüksüz bir şekilde saçlarını tutuyordu. Yoksa sevgilimi utku mu köpükşemişti?

Pipimin dimdik durduğunu gören Zeynep bana göz kırptı.

“Utku, canım benim durulanmam lazım” dedi ve yukarıdan akan suyun üzerine gelmesi için geriye doğru gitti. Islak poposu utkuya değiyordu. “Çok dar burası ya” dedi ve bana arkasını döndü. Bir an utkunun sertleşmiş sikini gördüm, Zeynep tam önüne geçene kadar.

Patlamak üzereydim. Zeynep ön tarafını duruladıkran sonra tekrar önünü bana, arkasını utkuya döndü.

“Probleminle iyi şanslar aşkım sana!” Diye kikirdeyerek eliyle bir öpücük attı bana ve duşakabinin kapılarını tekrar örttü. Benim küçüleceğim yoktu ve işeme bahanem de artık işe yaramayacaktı.

“Gelmişken dişimi de fırçalayacağım” dedim. Beni duyduklarına eminim ama onaylayacak bir tepki vermediler. Utkunun bir şeyler fısıldadığını duydum, Zeynepte buna kirdeyip dur yaa dedi. Fısıldaşmalar devam ederken

“Oradayken popomu da yıkar mısın?” Dedi Zeynep.

Tabi ki diye cevap verdi Utku.

“Hayır onunla değil ahahaha.” Dedi zeynep ve ikisi de gülüştüler. Bir şey diyecektim ama ağzım diş macunu doluydu. “Aşkım arkadaşın beni kullanmaya çalışıyooor!” Dedi Zeynep gülerek.

“Yooo” dedi utku.

“Niye hep aynı yerleri yıkıyorsun o zaman bakiyim?” Dedi Zeynep.

“Oralar en kirli yerler ama sen göremiyorsun” dedi utku.

“Evet mhmmhhh.” Diye inledi Zeynep.

Ağzımdaki diş macununu tükürdüm.

“İyi misin canım?” Diye sordum

“Evet evet mhhmm çıkıcam şimdiiiihhh” dedi Zeynep.

“Ne oluyor orada ya ne yapıyorsunuz?”

“Saçımmmı yıkıyorummmhh utku yardımcı olmuyorrr mmmh” diye inledi zeynep.

“Kanka bırakta kız duşunu alsın ya” diye çıkıştım utkuya

“Tamam tamam” dedi utku ve kapıyı açıp duştan çıktı. Tamamen kalkık siki de önden gidiyordu. Bi havlu alıp kurulanmaya başladı.

“Ben saçımı yıkayıp biraz suda durucam” dedi Zeynep. Utkuyla ben görebilelim diye de kapıyı kapatmadı. Minik göğüsleri şampuanı eline dökmeye çalışırken zıplıyordu.

Utku kurulanmayı bitirmiş çıkıyordu. Ben de aşağıda buluşuruz canım diyip çıktım. Utku odasına gitti ben de aşağı mutfağa indim. Kahve demleyip içmeye başladım. Kahveyi bitirdim ama hala kimse gelmemişti. Yarım saat kadar olmuştu aslında aşağıya ineli.