Telefon İçin Geldi Mevzu Nerelere evrildi.

Dükkanım mahalle arasında diye sadece mahalledekilerin geldiğini sanmayın. Nerede egzantrik bir tip var bana gelirdi. Her müşterim öyle değil tabii. Herhalde merkezi yerde bilindik birine telefonunu göstermek istemeyen bana geliyordu. Bu tiplerin gelişini, dükkana girişinden anlıyordum. İçeride biri varsa kapıdan dönerler, bir süre sonra dükkanın boşaldığını görünce girerlerdi.

Bir gün 40’lı yaşlarda bir adam geldi akşam biriktirdiğim işleri bitireyim de çıkayım dediğim saatlerde, takım elbiseli, iyi giyimli ve eğitimli olduğu da belliydi. O saatte normalde açık olmaz zaten dükkanım, içeride ışık açık diye ısrarla kapıyı çaldı.

– Kusura bakma ancak akşam iş çıkışı gelebiliyorum, dedi içeriye girerken

+ Kapattım ama, acilse bakayım dedim ben de.

Telefonu açıp verdi, gayet normal çalışıyor gibiydi.

– Şuna bakabilir misin, takip programı yüklü mü.

+ Bunun için bana gelmenize gerek yoktu. İnternetten araştırıp bakabilirsiniz.

– İyice emin olmak istiyorum da, siz bilirsiniz bu işleri.

+ Eğer telefonu root’layacak kadar birisine vermediyseniz, hemen anlaşılır.

Telefonda yüklü programlara baktım ve her zaman yaptığım gibi, galerisine de baktım. Genelde karısı olduğunu tahmin ettiğim biriyle yaptığı gezilerden fotoğraflar vardı. Aşağılara indikçe sanki profesyonel çekilmiş porno gibi videolar vardı. Adam da başımda dikildiği için, her ne kadar telefonu kendime doğru tutup baksam da uzun uzun izleyemedim videoları. Aradaki resimlerden, videoların karısı olduğunu tahmin ettiğim kadın ve başkaları olduğunu anladım. Tabii adamın da çıplak videoları ve resimleri de vardı.

+ Bir sorun göremedim. Nereden şüphelendiniz takip programı olduğunu. Eşiniz mi yüklemiş.

– Yok, yok. Eşim katiyen öyle bir şey yapmaz. Zaten eşim dedi, senin telefonundan takip ediyorlar herhalde diye.

+ Kim ki, o sizin telefonunuza takip programı yükleyebileceğini şüphelendiğiniz. İş yerinizden filan mı?

– Daha ziyade internetten tanıştıklarımız, diyelim

Videoların nasıl çekildiği açığa çıkıyor gibiydi.

+ Sonra da buluştuklarınız herhalde dedim, videoları ima etmeden.

– Evet buluşuyoruz ve eşimle birlikte.. eee.. şey.. buraya zaten açıkça konuşmak için geldim. Biz anlayacağınız eşimle açık ilişki içindeyiz bir süredir. Daha sonra bu açık ilişkinin evliliğimize zarar verdiğini farkedip, birileriyle görüşmeye başladık. Daha çok, hani derler ya swinger gibi. Eş değişimi senin anlayacağın. Pek kolay bulamıyoruz tabii öyle birilerini. İnternet grupları, bazen medeni cesaretimizle bazı çiftlerle samimiyetimizi arttırıp..

Adam anlattıkça güveni artsın diye yargılamadan manasız ve ciddi bir yüz ifadesiyle dinliyordum onu. Adam girdikten sonra, zaten dükkanı kapattığım için kapıyı kilitlemiştim. Zaten biraz da o güvenle uzun uzun anlatıyordu.

– İşte son buluştuğumuz çiftlerden biri, daha doğrusu adam, benim iş yerimi bulmuş. Gün içinde sürekli taciz ediyor. Tekrar buluşalım, yoksa iş yerine duyururum diye. Acaba beni nereden bulmuş, merak ediyoruz eşimle.

+ Eğer tanışırken ve buluşurken kişisel bilgilerinizi bir şekilde verdiyseniz, ne iş yaptığınız bile olabilir. İnternetten sosyal medyadan pek çok şey çıkar. Telefonunuza baktım. Öyle açık bir takip programı yok. Telefonunuzu root’layacak kadar uzun süre başkasına vermemişsinizdir zaten. Merak etmeyin, telefon temiz.

– Ya, çok sağolun. Eşimin de birkaç gündür epey moralimizi bozdu. Zaten mutsuz ve huzursuz tiplerdi. Hiç de memnun olmamıştık buluşmamızdan. Aralarındaki toksik ilişkiyi bize yansıttıkları yetmemiş gibi, şimdi de beni rahatsız ediyorlar. Eşime ulaşamamışlar neyse ki.

+ Tabii güvenilir birilerini bulmak lazım. Aslında ben de böyle birilerini arıyorum ama bir türlü eşimle cesaret edemedik, dedim ama bu ara çıktığım biri yoktu ki. Ablam Mehtap’a nasıl açacaktım. Onunla mı swinger yapacaktım. Lafım nasıl ağzımdan çıktı. Adama güven vermek isterken söylediğim lafa bak.

– İsterseniz sizinle yapabiliriz. İster grup, ister değişim olarak. Normalde eşime sormam lazım ama, eminim sizi tanıyınca eşim de onaylayacaktır.

+ Bizim pek tecrübemiz yok ama, ben de eşime sorsam iyi olur. Siz de sorarsınız.

– Tabii tabii. Akşam size yazarım. Siz de eşinizle konuşun. İstediğiniz, istemediğiniz şeyleri önceden konuşursak iyi olur dedikten sonra. Konuyu fazla uzatmadan dükkandan çıktı.

Biriyle grup veya swinger yapmak fikri epeydir fantezisini kurduğum bir şeydi. Ama şimdi bırak düzenli ilişkim olduğu biri, dükkanı açtığım zamandan beri doğru dürüst ilişkim bile yoktu. Ablamla maceramı anlatmıştım. Ablamla mı swinger yapacaktık. Ona nasıl açardım konuyu, hadi ben kabullendim diyelim.

Akşam yemekten sonra ablam her zamanki gibi biraz televizyon, biraz internet, biraz Netflix seyrederken akşam gelen müşterim mesaj atınca konuyu ablama açmak durumunda kaldım. Tabii öyle direkt söyleyemezdim.

+ Abla bu akşam bir müşteri geldi.. Telefonuna takip programı var mı diye sormaya.. Ne çıktı biliyor musun? Adam meğer karısıyla eş değiştirme yapıyormuş, yani swinger.

– Kenan, başlatma şimdi. Haftada bir dedik o kadar. Senin niyetin, yine beni azdırmak.

+ Ya abla, şurda sana birşey anlatıyoruz. Hemen triplere giriyorsun. Kaç yıllık evliler, mutlularmış da. Ama swinger yapıyorlar.

– Neden ki.. Adam beceremiyormuymuş, deyip sırıttı ablam.

+ Yok ya.. Önce açık ilişki yapalım demişler. Sonra bakmışlar birbirlerine güvenleri azalmış. Bari birbirimizin önünde olsun ne yaparsak demişler. Böyle daha iyi oldu diyorlar.

– Onlar da buldumcuk olmuşlar, deyip güldü ablam.

+ Sen yapar mıydın öyle?

– Evli olsam mı? Kıskanırdım herhalde. Sen kıskanmaz mısın? Bir yandan tabii eşinin yanında daha güvende hisseder insan.

+ Yani belli bir noktadan sonra yapardın.

– Evet yapardım, dedi biraz tereddütle başını sallayarak.

Bu arada da adam bana açık resimlerini hatta çektikleri sikiş videolarını da atmaya başlamıştı, eşine göster diyerek. Ben de biraz kendim baktıktan sonra telefonu ablama verip gösterdim.

+ Bu akşamki adam ve eşi, diyerek. Ablam dikkatle aldı telefonu. Adam takım elbisesiyle fit görünüyordu ama çıplakken de epey dinç ve fizikliydi. Siki de dikkat çekecek kadar büyüktü. Karısı da, böyle kadın aldatılır mı, biriyle paylaşılır mı diyeceğiniz güzellikte fizikte biriydi. Sanki profesyonel biri çekmiş gibi güzel çekimlerdi videolar. Ablamdayken telefon, mesaj geldi.

X Siz de göndersenize resimlerinizi. Yoksa açık, normal resim de olur.

Ablam,

– Resim istiyorlar. Gönderecek misin?

+ Göndereyim mi ne dersin. Hangi resmi göndereyim?

– Canım, hemen sikişirkenki resim gönderme. Zaten yok öyle resim de. Şöyle parkta bana sarıldığın resmi gönder bakalım ne diyecekler.

Ablamın kastettiği resmi bulup gönderdim. Kışın çekilmiş resim olduğu için fazla açık değildi, ama kim ve nasıl birileri olduğumuz belli oluyordu. Gelen mesajda, hoş bir çiftsiniz diye cevap geldi.

+ Abla şimdi de çift olduk, dedim gülerek. Telefon hala ablamdaydı, ve sonraki mesajda eğer rahat hissederseniz bizim evde buluşabiliriz dediler. Ablam telaşlandı.

– Bunlar ciddi yav.

+ E, abla ben ne anlatıyorum.

Sonraki mesajda daha önce yapmadığınız için yardımcı oluruz, istemediğiniz şey var mı, yoksa sürpriz mi olsun diye mesaj attılar. Atılan mesajlar, adamın telefonundan olsa da, arada bir karısı alıp atıyordu mesajları. Bizde de Mehtap Ablam cevaplıyordu benim telefonumdan. O akşam televizyonu filan unutup, yaklaşık iki saat boyunca onlarla mesajlaştık. Adam ve kadın, maceralarını anlatıp bizi rahatlattılar. Ablam da epey meraklı sorular sordu onlara, özellikle kadına. Ablamın meraklı olması hoşlarına gitti. Fazla uzatmadan Cuma akşamı onların evinde buluşalım diye bitirdik.

Telefonumu alırken sordum ablama,

+ Eee, nasıl buldun onları.

– Kenan, ya anlarlarsa abla kardeş olduğumuzu.

+ Aman abla, sakın ağzından kaçırayım deme. Ağzından kaçarsa da, arada roleplay yapıyoruz da ondan deriz.

– Şimdi de o akşam ne giyeceğim derdi çıktı.

+ Nasılsa hepsini sonra çıkaracağız dedim, sırıtarak.

– Bizi fakir ve zevksiz biri mi sansınlar, Kenan.

+ Doğru söylüyorsun, baksana epey elit bir çifte benziyorlar. Ben de düzgün giyineyim bari. İnternetten iç çamaşırı filan sipariş et istersen.

– Yetişmez Cuma’ya. En iyisi ben yarın çıkıp AVM’den alayım.

+ Aman çok pahalı bir şey alma bari, seksi bir şeyler olsun yeter. Bana da bir baksır filan bakarsın.

– Ufff.. Şimdi ağda, mağda.. Hazırlanmak lazım.

+ Aynen hazırlanmak lazım. Abla sikişelim mi bu gece, hazırlanmak için, dedim sırıtarak

– Siktir git Kenan. O akşama kadar bir şey yok aramızda, diye sinirli cevap verdi.

Zaten ancak haftada bir, onda da epey bir dil dökerek, ikna ederek yapabiliyorduk. Şimdi swinger buluşmamızda ne yapacağımızı hayal etmeye başlamıştım.

Cuma günü çabuk geldi. Mehtap Ablam şıkır şıkır giyinmişti, içine de seksi dantelli iç çamaşırları almıştı. Hayatta o kadar seksi çamaşır giydiğini hatırlamam. Ben de esprili bir baksır giydim altıma, üstümde de olabildiğince yeni gömlek ve kot giydim. Gideceğimiz yer yakındaki bir site olduğu için taksiye atlayıp gittik. Elimizde bir şişe şarap götürüp. Evde ikisi de rahat elbiseleriyle karşıladılar, iyi ama öyle pek gösterişli elbise değildi üzerlerindeki. Biz biraz abartılı kalmıştık. Adamın üzerinde bir svitşört ve altında eşofman altı vardı, kadının üzerinde de gri ve siyah tonlarında bir elbise vardı, dizine kadar etekli. Oldukça kibar ve misafirperver karşıladılar bizi. Normalde gerçek ismimizi söylemeyiz ama size güveniyoruz deyip tanıştık, adamın adı Ercan, karısı Melis imiş. Salon mutfak bitişik bir evdi, zaten hazırladıkları masadaki çoğu şey hazır sipariş edilmişti. Yemekte ne içeriz, diye sordular. Ablam elitmiş gibi, şaraptan anlar gibi. Şarap içeriz dedi. Melis, sizinki biterse bizimkiyle devam ederiz dedi. Hemen yemeğe geçtik. Yemekte ufaktan tanıştıktan sonra Melis, telefon takip programıyla ilgili şeyler sordu. Yine kocasına söylediğim şeyleri anlattım. Epey kafalarını meşgul ettiğini bu olayın, güvenilir çift bulmanın zorluğundan filan konuştu. Sonra ben biraz patavatsızca, şimdiye kadar kaç çiftle buluştuklarını sordum. Birbirlerine baktılar, biri 20 dedi, diğeri 24 dedi. Ercan düzeltti onu, sen teklileri de sayıyorsun dedi. Evlendikten sonra yaptıklarımızı söyledim işte, dedi Melis. O zaman, benim 22, senin 24 diye düzeltti Ercan. Evlenmeden öncekileri sayarsam da 30 diye sırıttı. Melis, amaaan o orospuları da sayıyor dedi, küçümseyerek. Ercan, sonuçta onlarla da sikişmedim mi, diye sırıttı. Sonra Melis sordu bize, sizin herhalde evlendikten sonra olmamıştır. Evlenmeden önce oldu mu, diye sordu kibarca. Mehtap Ablamla bir ara göz göze geldik, artık ne yalan söyleyeceğiz, ya da ayrı ayrı mı söyleyeceğiz gibisinden. Mehtap Ablam lafa girdi,

A – Yeni evli sayılırız zaten. Benim üniversiteden iki kişi oldu, çıktığım. Kenan’ın vardır epey. Sormadım.

K – O kadar çok değil canım. Bir elin parmaklarını geçer de, iki elin parmağını geçmez.

M – Canım sayının ne önemi var. Bir yaparsın pir yaparsın.

Melis konuşurken gözlerimi ondan alamıyordum, açık mavi gözleri kısa açık renk boyalı saçları dikkatimi çekiyordu. Ercan da Mehtap Ablam’ı kesiyordu sürekli. Yemekte sohbet de olduğu için epey sürdü, hatta ikinci şişe şarabı açtık. İkinci şişenin şarabını içerken Melis konuya girdi artık.

M – Mesajlarda sürpriz olsun dedik ama, öncelikle istemediğiniz, sevmediğiniz bir şey var mı?

K – Yok.. Epey açık fikirli bir çift sayılırız.

A – Şeyyy.. Gönderdiğiniz videoları seyrettim de.. Ben, pek arkadan sevmiyorum.

M – Tamam, sorun değil. Di mi Ercan?

E – İlk seferiniz, tabii. İstemezseniz yapmayız. Hiç yapmadınız mı, denemediniz mi yani?

A – Kenan istediği için bir iki kere denedik. Sevmedim. Pek bana göre değil galiba.

M – Kız, yoksa günah diye mi, dedi ve gülümsedi.

A – Yok beee.. Günah diye olsa, buraya niye geleyim. Zaten türbanlılar da günah münah demeyip yapıyorlar. Geçen bunun dükkanına gelen bir türbanlı kızı sikti götünden zaten Kenan.

Ablam konuyu açınca başımdan kaynar sular dökülmüş gibi oldu. Türbanlıları da sevmediği için illa onlarla ilgili bir şey bulduğu için anlatmaktan kaçınmaz. Merak ettiler tabii, bütün her şeyi anlattı onlara. Ben geçiştirdiğim halde, Mehtap Ablam her şeyi anlattı. Hoşlarına gitti hikaye.

M – Ercan sever oradan yapmayı. Nedense beraber olduğumuz çiftler önceden anlaşsak bile Ercan’ınkini görünce vazgeçiyorlar.

K – Siz herhalde sorunsuz yapıyorsunuz.

M – Tabii.. 12 yıllık evliyiz sonuçta. İlk başlarda yavaş yavaş, şimdi alıştım. Zaten Ercan biliyor, ne yapması gerektiğini.

K – Şanslı bir kocan var.

M – Ah o da bir bilse, daha doğrusu kabul etse şanslı olduğunu.

E – Hayatım, şanslıyım tabii de. Farklı tatlar denemek hep aklımı çeliyor.

Onlar konuştukça Mehtap Ablamın onlara imrenerek baktığını gözlemliyordum. Masada yenildi içildi ama masa hiç toplanmadı. İkinci şarap da bitmişti. Melis ben sonra toplarım deyip, kalkalım mı diye sordu. Mehtap Ablamın heyecanı tavana çıkmıştı. Ben de heyecanlanmıştım ama, en azından ben dışarıdan belli etmiyorum diye sanıyordum. Melis, Mehtap Ablam’ın elinden tuttu yatak odalarına doğru götürdü. Ercan bana işaret etti önünden gitmem için ama ben nezaketen onun önden gitmesini işaret ettim. Böylece ben en arkadan girdim yatak odalarına. Yatak odaları eve göre büyük sayılırdı, dolapları tamamen ayna ve yatak ucunda yatakla aynı hizada giyinmek için sehpa vardı. Yatağın iki kenarında yatak ucu sehpası ve çekmeceleri, yatak başı ise yastık döşemeli modern bir tarzdaydı. Herkesten önce Melis soyunmaya başladı, zaten gri-siyah elbisesini çıkarınca sade ama güzel bir sutyen külot takımıyla kaldı. Memeleri büyük değildi ama sütyenin toplayıcılığıyla ve tarzıyla dikkat çekiciydi. Döndüğünde yuvarlak küçük kalçalarını belli eden tanga giydiği anlaşılıyordu. Mehtap Ablam Melis’e göre daha balık eti gibi duruyordu. Mehtap Ablam’dan önce ben soyundum, hatta esprili baksırımı bile hemen çıkardım. Sikim uyanmıştı ve altımı çıkarırken sallanmıştı. Ercan ise soyunurken, Mehtap Ablam yerine bana baktı. Sikim onun da dikkatini çekmişti. Mehtap Ablam en yavaş soyunan idi, heyecanı belli oluyordu. Melis onun çıkardığı elbiseleri buruşmasın diye tek tek alıp asarak ona yardımcı oluyordu. Ablamın dantelli sutyeni ve dantelli külodu dikkat çekiciydi. Hele dolgun memelerini iyice ortaya çıkarmıştı. Ercan hemen yanaşıp ablama, memelerini eliyle okşadı sutyen üzerinden. Böylece Ercan ve Mehtap Ablamın eşleşmesi başlamış oldu. Ben de yatağın öbür tarafına dolanıp Melis’e sarıldım. Melis’i dudağından öptüm. İlk seferiniz olduğu belli oluyor, öpüşmek yok, diye güldü. Bunun üzerine yanağından ve boynunu öperek elimin onun sırtında gezindirdim. Bir yandan sutyenini açmaya çalışıyordum. Anladı açamadığımı, bir hamlede çıkardı sutyenini Melis. Sutyeni çıkardım ve dudaklarımı memelerine doğru götürdüm. İkimiz de ayaktaydık henüz. O da alışmaya çalışıyordu, elini bazen omzumda tutuyor, bazen de belimden tutuyordu. Sikim sertleşmiş olduğu için ona ister istemez değiyordu, hissetmemesi mümkün değildi. Melis’le meşgul olduğum için Mehtap Ablam’la Ercan’ın ne yaptığını takip edemedim ama başımı bir anlık çevirdiğimde, Ercan’ın Mehtap Ablam’ı yatağa yatırdığını ve onun da memelerini somurduğunu gördüm. Dikkatimi dağıtmamak için hemen devam ettim, Melis’im küçük ama diri memeleriyle ilgilenmeye. Arada bir gözlerine bakınca dalıyordum, o açık renkli gözlerine. Dudaklarına tekrar yumulmak istedim ama öpüşmek yok demişti. Ayakta bir o memesine, bir öbür memesine yumularak seviştik. Artık meme uçları pütürleşecek kadar sertleşmişti. Ben de yatağın yan tarafından ters istikamette Mehtap Ablam’ın yanına uzandırdım Melis’i. Ayakları yerdeydi, haliyle. Memelerinden göbeğine, oradan da tanga küloduna geldim. Dizlerimin üstüne inip külodunu yavaşça sıyırdı. Çaktırmadan ablam ve Ercan’a bakıyordum. Ercan ablamın amına gömmüştü yüzünü. Ablam da gözlerini kapamış dudaklarını ısırıyordu. Melis’in külodunu çıkarınca kılsız bakımlı ince dudaklı amını gördüm. Bacaklarını biraz aralayıp arasına girdim. Dilimi klitorisinden başlayarak amının üzerinde gezdirdim. Ben yaladıkça am dudakları açıldı ve ıslaklığının tadı ortaya çıkmaya başladı. Bu yüzden am dudaklarını iki elimle ayırıp, dilimi içine sokmaya çalışarak tahrik etmeye çalıştım. Ya hoşuna gittiğinden, ya da daha sert yalamamı istediğinden başımı kendine doğru bastırdı Melis. Galiba yeterli gördü, sonra da durdurdu beni. Ayağa kalktı ve benim aynı şekilde yatağın yan tarafından yanlamasına uzanmamı istedi. Mehtap Ablam’ın ne yaptığına son kez baktım, artık Ercan sikini yerleştirmeye hazırlanıyordu. Melis bacaklarımın arasında diz çöktü yatağın yan tarafından. Sikimi eline aldı ve gülümseyerek sıvazlamaya başladı. Yabancı bir elin 31 çeker gibi sikimi sıvazlaması çok hoşuma gitti, hele arkasında güzel yüzlü, açık mavi gözlü bir yüz varken. Daha sonra küçük ince dudaklarının arasına aldı sikimi. Bir süre sadece sikimin başını okşadı. O arada bir eli kamışımı tutarken, diğer eli taşaklarımı tutuyordu. Sanki sikimi komple hakim olmak ister gibiydi. Genelde sadece başını emdi ama biraz daha fazlasını ağzına aldığında sanki ağzı tamamen dolmuştu. Daha fazlasını alabilirdi aslında. Aşka gelip, elimle başını kendime doğru çektim. Hemen tepki gösterdi ve sikimi emmeyi bıraktı. Yeter bu kadar deyip, bacaklarımı kapattı ve üstüme doğru geldi. Sikimi tutarak üstüme oturdu, sikim yavaşça amına girdi. Ben o esnada onun güzel ve yumuşak ifadeli yüzünün nasıl azgınlığa döndüğünü görmek için yüzüne bakıyordum. Ben bu kadını sikiyor olamam diyordum, sanki bir cennetteydim. Arada bir ellerimle memelerini avuçluyor, arada bir de kalçasını tutarak yukarı aşağı gidiş gelişini destekliyordum. Bir ara gözlerimi kapattığımda yavaşladı, neden yavaşladı diye düşünürken Ercan, Hayatım oradaki çekmeceden kremi uzatır mısın dedi. Başımı çevirdim, Mehtap Abla yatağın kenarından ayakları yerde domalmış, kalçalarını da aralamış. Ne ara daldıysam Mehtap Abla’mı ikna etmiş Ercan götten sikmeye. Benim de canım çekti, aynı pozisyonda Melis’i sikmek istedim. Melis çekmeceyi açmak için ayağa kalkınca ben de kalktım. Melis kremi Ercan’a uzatırken sordu, neden kalktın diye. Biz de aynısını yapalım dedim. Melis, ben daha olmamıştım ama olur dedi. Melis aynı şekilde yatağın kenarına eğilerek domalacakken, onların yanına geçelim mi dedim. Ercan’ın ablamı sikişini izlemek istiyordum. İyi olur, hem değişiriz dedi Melis. Ercan’ın siki epey büyüktü, benimki küçük sayılmaz 15cm gibiydi ama, onunki herhalde 18, hatta 20cm gibiydi. Biz yanına geçerken, ablamın götüne acımadan bastırarak sokuyordu sikini. Ben normalde alışsın diye yavaş git gel yaparak sokarken, Ercan hemen hemen iki hamlede bütün sikini sokuverdi Mehtap Ablam’ın götüne. Ablam tabii inliyordu. Ben Ercan’ın ablamı sikişine bakarken sikimi kremledim ve Melis’in götüne dayadım. Bekledim biraz dayadıktan sonra, Melis hadi ama diye bana seslendi. Alıştığım şekilde yavaş gidip gelmeye başladım Melis’in götünde. Ablam inledikçe ben tahrik oluyordum. Sikimi kökleyip Melis’in götünde boşaldım. Ercan benim hemen boşalmama güldü. Ama o da ablamın rahatsız olduğunu görünce kendini saldı ve o da içine boşaldı götünün. Melis yatak başındaki sehpadan peçete alıp götünü sildi, ve hatta bir peçete de bana verdi. Ben ablamın götünün sikilmesinden epey tahrik olmuştum. Bir yandan da Ercan’ın sert olmasından dolayı endişeliydim. Ercan boşaldıktan sonra, iyi misin abla deyince ikisi de dikkatle baktılar bana. Şeyyy, bazen biz abla-kardeş roleplay yaparız da dedim. Ercan pek inanmamış gibi baktı bana. Melis doğrulmakta olan ablama peçete verdikten sonra onun yüzüne baktı, ve sonra benimkine. Benzetmeye çalıştı yüzlerimize. Dikkatle bakınca benziyorduk, ama ben inandırmak için, sadece abla kardeş yapmıyoruz deyiverdim. Ercan, sizinki de epey renkliymiş o zaman dedi.

Ablam epey utanmıştı. Neredeyse hiç konuşmadı sikişten sonra. Giyindikten sonra, biz gidelim dedim. Ablam zaten dünden razıydı. Hızlı bir çıkışımız oldu. Evden çıkıp taksi çağırırken, hatta yolda hiç mevzusunu açmadık.

Evde de ablam konusunu açmaya çalıştığımda hep kapattı. Ercan ve Melis yine çağırıyorlardı bizi, ama Ablam açığa çıktığımızı düşünüp pek istemiyordu.