Yaz Mevsimi – Başlangıç (Yeni yaşantı)

Yağmurlu bir güne uyanmak beni herzamankinden de huzursuz yapıyor. Babamın ölümünden sonra kendime uzun bir süre gelememem beni hem fiziken hemde ruhen çok yormuştu ama artık kendimi toparlamalıydım, okula 1 aydır gitmiyordum çok bir arkadaşım yoktu fâkat yine de liseden mezun olmam için okulu bitirmem gerekiyordu. Yatak o kadar güzelki asla çıkasım gelmiyor sanırım annem çoktan uyanmış ve kahvaltıyı hazırlamıştı burnuma gelen kahvaltı kokusu yataktan çıkmama sebep olucak gibi. Merdivenlerden yukarı adım seslerini duyar gibiyim sanırım annem beni uyandırmaya yanıma geliyordu. Annem Elif 1.60 boyunda 55 kilo beyaz tenli kızıl saçlı iri göğüsleri ve iri kalçası olan bir kadın her zaman bakımlı olmayı seven kıyafet seçimlerine ve fiziğine dikkat eden bir kadın olmuştur babamın ölümünden sonra işi bırakıp evde bizim yanımızda kalmaya karar verdi bu arada bir ablam ve birde kız kardeşim var. Kendimide tanıtmadan geçmeyeyim Kaan ben 19 yaşındayım 1.85 boyunda 80 kilo esmer tenli siyah saçlı kara kaşlı kara gözlü çok yapılı sayılmasada idare edicek bir vucuda sahibim annem hep sen babana çekmişsin derdi bana esmerlik ordan geliyor sanırım. kapının tıklama sesini duymamla irkilmem bir oldu.

K: Gelll.

E: Günaydın bebeğim nasılsın.

K: Günaydın biraz daha iyiyim ama baş ağrım asla geçmiyor.

E: Gel hadi aşşağı inelim güzel bir kahvaltı yap sonra ilaç vereyim sana bugün okula gidiceksin umarım çok heyecanlısındır.

K: Sorma ne heyecan ne heyecan.

O sırada annemin üzerinde saten kırmızı tül geceliklerden vardı normalde bir çok kez bu tarz geceliklerle görmüştüm ama sütyensiz ve kilotsuz görmemiştim. Bembeyaz pürüssüz teni koca memeleri ve pembe meme uçlarına bakmamak elde değildi bir an ben napıyorum dercesine irkildim annem bunu farketmemişti bile yanıma gelip yatağımın üzerine oturdu öyle güzel kokuyordu ki herzamanki gibi, tam bacağımın kenarına götünü getiricek şekilde oturdu saten geceliğinden sıyrılan bacakları öyle güzel görünüyordu ki bacakları biraz aralansada amını görsem diye hayaller bile kuruyordum kendi kendime, annem o sırada bana sesleniyormuş ama duymak ne mümkün.

E: Oğlum hadii

K: ……

E: Kaan iyimisin bebeğim neden konuşmuyorsun.

K: Eee şey evet tamam geliyorum hemen bir duş alıp aşşağıda olurum.

Annem bana doğru eğilip o koca memelerini bana bastırıp yanağımla dudağımın arasına bir öpücük kondurdu sonra yatağımdan kaldırıp götünü sallıya sallıya kapıya kadar yürüdü içinde birşey olmadığını biliyordum ama şuan tamamen netleşti götünün çizgisi arkadan o kadar çok belli oluyordu ki odamdan çıkıp kapıyı kapattı. Ayağa kalktığımda sikimin kalktığını gördüm evlat nerdeyse boxerdan taşıcaktı, 1 aydır 31 bile çekmiyordum sıcak bir duş ve mastürbasyon keyfinin beni keyiflendiriceğini düşünerek banyoya doğru yavaş adımlarla yürümeye başladım, banyonun önüne gelip elimi kapının koluna attığımda kapı birden açıldı ablam Ece banyodan çıkıyordu. Ece 23 yaşında annem gibi beyaz tenli sarı saçlı dik dolgun göğüsleri ve sıkı götü olan biri, oda kendine bakmayı ve bakımlı olmaya aşırı derecede çok düşkün makyaj malzemeleri ile o güzel yüzüne zarar vermesini hâla anlıyamıyorum yüzünde makyaj olmadan o kadar güzelki ay parçası gibi parlayan yüzü boncuk gözleri her erkeği kendine düşürücek tarzda bir kız. Havlusu memelerinin uçlarından aşşağıya ve sadece götünün yarı yanağından aşşağı kapatacak kadar sarmış vucudunu.

E: Günaydın beyefendi ne bu acele.

K: Duşta olduğunu bilmiyordum abla kusura bakma.

E: Sorun değil canım.

Memeleri sanki havlusundan taşıcak gibi ıslak saçları omuzlarına düşen su damlaları bacaklarının parıltısı gözlerimi ondan çekemiyorum resmen sabah annemin yaptıkları şimdi ise ablam Ecenin bu hâli benim ayakta boşalmama neden olucak nerdeyse. Ecenin gülmesi ile yine hayal dünyamdan dışarı çıkmış oldum malesef.

E: Manzaradan memnunsun sanırım ablacım hahah.

K: Ne ne manzarası abla manzara göremiyorum ben.

E: Sen belki göremiyosun ama küçük arkadaşın bu durumdan gayet memnun gibi sanki (diyerek sikimi gösterdi).

K: Şey ee ben en iyisi duşa giriyim.

E: Kirlinin üstünde çamaşırlarım var makineye atmayı unuttum onları makineye atsaydım.

K: Abla uzun sürmez hemen çıkarım zaten atarsın ben çıkınca.

Not: Söylediğim gibi ilk kısım uzun fâkat uygulama uzun paylaştığımda anlamadığım bir şekilde hâta veriyor en heyecanlı kısımlarından hikayeyi kesmek zorunda kalıyorum zevki kaçırdığını biliyorum ama tek çare hikayeleri kısa bir şekide paylaşmak ya da kısım kısım paylaşmak olucak anlayışınız için teşekkür ederim.