Kocam Bakmakla Yetiniyor

Merhaba ben hülya 32 yaşında seksi bakımlı azgın bir bayanım. Eşim benden 12 yaş büyük bu yüzden pek çok ihtiyacımı karşılayamıyor karşıladıkları da yeterli gelmiyor.

Bunları böyle anlatmam sizi şaşırtmasın bunlar eşiminde bildiği beraber oturup karşılıklı konuştuğumuz şeyler olduğu için bu kadar rahat sizlere anlatıyorum. Ben en iyisi olanları kısa yoldan size anlatayım.

Gene bir gece canım sik çekti kocama doğru yanaşmaya sırnaşmaya başladım. Kocamda bana sırnaşıyor ama bir türlü ilişki başlamıyordu. En sonunda e hadi sikeceksen sik sikmeyeceksen oyalama beni diyerek üzerine doğru atıldım. Pantolonunu indirip pipisini yalamaya başladım.

Ben yaladıkça kocamdan sesler çıkıyor ama pipi yerinden oynamıyor du ne kadar emersem ağzımda oynarsam oynayayım kocam banamısın bile demiyor sadece iniltiler çıkarıyordu. En sonunda dayanamadım bana bari bir vibratör al dedim oral seks yapmayıda bıraktım. Kocam oturur pozisyona geçerek o zaman bana hiç yanaşmazsın onunla oynar durursun dedi. Bende sana yanaşsamda bir şey olacağı yok bende insanım ihtiyaçlarım var dedim.

Kocam bana bir süre baktıktan sonra sen benim ihtiyaçlarımı karşılamaktan vazgeçmeyeceğine söz ver bende senin tüm ihtiyaçlarını kendim karşılayamasam bile karşılatacağım dedi. Ne dediğini tam anlamamakla beraber bana bir vibratör alacağını umarak tabiki kocacığım dedim.

Ertesi gün kocam beni aradı akşam 7 gibi dediği adrese güzelce giyinip gelmemi bana süprizleri olduğunu söyledi. Ne kadar sorarsam sorayım gelince görürsün diyerek telefonu kapattı. Olanlardan dolayı beni yemeğe çıkaracak diye kocamın verdiği otel adresine doğru yola çıktım. Otele geldiğimde otelin restoranına gidip eşime bakıyor ama bir türlü bulamıyordum. En sonunda telefon açarak ben restorandayım seni bulamıyorum neredesin diye sordum. Kocam bana bir oda numarası vererek orada olduğunu ve oraya gelmemi söyledi.

Olaylar giderek garipleşmeye başlamıştı. Kocamın söylediği otel odasının önüne gelip kapıyı hafifçe tıkladım kapıyı yüzünde maske altında sadece iç çamaşırı ile inanılmaz seksi ve kaslı bir adam açtı ben tam özür dileyip ayrılacakken arkadan eşimin sesini duydum gel karıcığım içeri gel diye.

Odaya girdiğimde odada bana kapıyı açan adam gibi kaslı yapılı yüzleri maskeli 2 ayrı adam daha olduğunu farkettim. Kocam karşıya geçmiş masaya bir şişe viski açmış bana gülümsüyordu. Neler oluyor burada diye sordum bana senin ihtiyaçlarını karşılayacağıma söz verdim her ay bir gün ben senin ihtiyaçlarını karşılayacağım 29 günde sen benim çok adil değil gibi gözüküyor ama senin bir günün benim 29 günüme bedel olacak dedi.

O an anlamıştım o adamları beni sikmesi için kocam getirmişti, Hepsi birbirinden kaslı ve seksi 3 adam kocamın işareti ile iç çamaşırlarını indirip beni kucakladıkları gibi yatağın üzerine taşıdılar. Ben daha ne oluyor demeden biri bacak aramı yalıyor bir diğeri göğüslerimi emiyorken buldum kendimi. Üçüncü boşta olan ise sikini çıkarmış ağzıma doğru dayıyordu. Bir döndüm kocama baktım kocam bana gülümseyerek hadi zaman kaybetme 29 günün bedelini ödemem lazım dedi.

Bende peki öyleyse diyip önüme gelen kalın ve damarlı siki emmeye başladım. Bir yandan amım yalanıyor bir yandan ağzım sikiliyor bir taraftan göğüslerim emiliyordu. Ne olduğunu anlayamadan bir kere boşalmıştım bile. Tam o sırada içlerinden bir tanesi beni kucağına sikinin üzerine oturtup zıplatmaya başlamıştı bile diğeri arkama geçip göt deliğimi parmaklamaya başlamıştı. Bir parmak iki parmak derken göt deliğimin yeteri kadar genişlediğine emin olduktan sonra sikini götüme doğru yerleştirdi. Biri amımı biri götümü sikiyor bir diğeri ise ağzımı dolduruyordu.

Kocam ile göz göze gelecek halim bile yoktu her yerimden sikiliyor çığlıklar atarak tekrar tekrar boşalıyor orgazmın zirvesine tekrar tekrar çıkıyordum.

Yaklaşık 4-5 saat boyunca bu 3 adam beni aralıksız sikti açılmadık delik sokulmadık sik bırakmadılar bende. En sonunda bitkin ve doyumun zirvesine ulaşmış vaziyette yatağa uzanıp kaldım. En son kocam saçlarımı okşarken uyuya kaldığımı hatırlıyorum.

Artık her ay bir gün kocam benim bir aylık ihtiyacımı karşılıyor bende yirmi dokuz gün onun ihtiyaçlarını karşılıyorum. Ben o bir gün için yirmi dokuz gün ona hizmet etmeye varım hemde seve seve…