Karımla Saunada (2)

Cenk’in başını geriye attığını ve heyecandan mayosunun içine boşalırken homurdandığını duydum. Cenk’in işi bitmişti, kalktı ve bana eliyle (Çok iyiydi!) anlamında bir hareket yapıp saunadan çıktı. Cenk gider gitmez karım benden sikimi çıkarmamı, yalamak istediğini söyledi. Hemen karıma uyup sikimi mayomdan çıkardım. Karım döndü ve dizlerinin üzerinde durarak sikimi yalamaya başladı. Bir eli ise halen amını parmaklıyordu. Ben havlularımızdan birini alıp karımın üstüne örttüm. Duygular o kadar yoğundu ki, neredeyse kapının tekrardan açıldığını fark etmeyecektim. Cenk bu sefer Eda ile birlikte gelmiş ve karımın üstüne örttüğüm havluya rağmen, karımın bana sakso çektiğini anlamışlardı.

Ben havluyu çekiştirirken, Eda gülümseyerek, “Lütfen rahatsız olmayın, keyfinize devam edin!” dedi. Karım kafasını kaldırıp, “Hoş geldiniz!” diyerek saksoya devam etti. İkisi birlikte saunanın diğer tarafına oturup karımın bana sakso çekmesini izlemeye başladılar. Onlar da yaramazlık yapacaklar mı diye, ben de merakla ve dikkatli bir şekilde onlara bakıyordum. Eda gözümün içine birkaç dakika gülümseyerek baktı. Sonunda elini sırtına atıp bikinisinin çengelini çıkardı ve göğüslerini serbest bıraktı. Yanında rulo halinde duran havluyu eline alıp bana gösterdikten sonra tekrar yanına bıraktı ve gözleriyle bana karımı işaret etti. Benden karımın üstündeki havluyu kaldırmamı istiyordu. Havluyu kaldırdım, kenara koydum. Şimdi karımın bana sakso çektiğini net bir şekilde görebiliyorlardı.

Cenk Eda’nın göğüslerini elleyince, Eda Cenk’in eline vurdu ve gözlerimin içine bakarak kendi göğüslerini okşamaya başladı. Ben karımın bana sakso çekmesi ve Eda’nın benim görmem için kendisiyle oynamasından dolayı neredeyse boşalmak üzereydim. Eda benimle göz teması kurarken kalkıp bikinisin altını da çıkardı. Tekrar oturup bacaklarını ayırdı, kılsız bir amı vardı. Sonra elini amına atıp parmağını içine soktu. Parmağını çıkarıp ağzına götürdükten sonra benimle göz temasını bozmadan parmağını yalayarak temizledi. Ben zevkten delirmek üzereydim ve Eda bunu biliyordu.

Eda tekrardan parmağını amına soktu, bu sefer çıkardıktan sonra bize doğru gelip gülümseyerek parmağını ağzıma yaklaştırdı. Ben iştahla emmeye ve tadına bakmaya başladım. Eda göğüslerini yalayabilmem için öne eğildi. Bunu yaparken elini karımın meme ucuna götürüp sıkmaya başladı. Karım bana sakso çekmeyi bıraktı ve sırt üstü uzandı, Eda karımın göğüsleriyle oynarken benim Eda’nın göğüslerini yalamamı izlemeye başladı. Birkaç dakika sonra Eda göğüslerini ağzımdan uzaklaştırıp karıma yöneldi ve nazikçe karımın bikinisinin altını çıkardı. Şimdi ikisi de çırılçıplak kalmıştı. Eda karımın bacaklarının arasına uzanıp karımın amını yalamaya başladı. Ben de karımın boşta kalan göğüsleriyle oynamaya başladım. Bir dakikadan az bir sürede karım titreyerek ve inleyerek şiddetli bir şekilde orgazm oldu.

Eda karımın amını yalamaya devam ederken, karım molaya ihtiyacı olduğunu söyleyip Eda’nın başını amından uzaklaştırdı. Eda ayağa kalkıp karımın oturur pozisyona gelebilmesi için yardım etti. Karım oturup nefesinin düzelmesini beklerken Eda önüme geldi ve gülümseyerek elini sikime attı. Sikimi dimdik tutarak kucağıma geçti, sikimi inanılmaz derecede sıcak ve ıslak olan amına alıp oturdu. Göz temasını bozmadan üstümde zıplamaya başladı. Zaten deminden beri boşalmamak için kendimi zor tutuyordum, birkaç dakika içerisinde yoğun bir şekilde boşaldım. Döllerimin amının içine fışkırdığını hissedince Eda’nın gözleri fal taşı gibi açıldı ve durdu. Sonra gülümseyerek, boşalmış fakat henüz sertliğini kaybetmemiş sikimin üstünde orgazm olana kadar zıplamaya devam etti. Orgazm olunca dudaklarıma yumuldu, sikim amının içinde küçülene kadar öpüştük. Eda ile öpüşürken aklıma karım geldi, başımın ne kadar belada olduğunu merak ediyordum. Dudaklarımı Eda’nın dudaklarından kurtarıp karıma baktığımda, Cenk’in karımın amını yaladığını gördüm.

Eda kucağımdayken Cenk’i iş başında izlemeye başladık. Cenk bankta oturmakta olan karımın bacakları arasına çömelmiş, yüzünü amına gömmüştü. Dilini hızla karımın am dudakları arasında aşağı yukarı hareket ettirirken, başparmağıyla da karımın klitorisini sıvazlıyordu. Birkaç dakika yaladıktan sonra Cenk başını kaldırdı. Karım zevk aracının geri çekilmesinden dolayı neşesi kaçmış gibiydi. Ama Cenk’in ayağa kalkıp da sikini tutarak karımın amının dudakları arasına sürtmesiyle neşesi tekrar yerine geldi. Karım, Cenk’in bir an önce içine girebilmesi için kendini öne doğru itmeye çalıştı. Cenk ise karımı daha da tahrik etmek için sikini sürtmeye devam ediyordu. Karım yine Cenk’i içine almak için ona doğru kendini itince, Cenk artık sikini karımın amına kökledi. Karım önce irkildi, ama hemen sonra Cenk’in işini kolaylaştırmak için dizlerini yukarı çekip bacaklarını iyice ayırdı…

Cenk’in karımı inlete inlete sikmesini izlerken, az önce boşalmış olmama rağmen sikim yeniden sertleşmişti. Eda sikimin sertleştiğini hissedince kucağımdan inip biraz sakso çekti, sonra da ellerini banka, hemen karımın yanına koyarak ayakta domaldı. Arkadan amına girdim. Eda’nın amı, önceki boşalmamdan dolayı içinde döllerim olduğu için kaygandı, ama tekrar içine girmek çok güzel bir duygu idi. Ben Eda’yı sikerken, Eda karımın göğüsleriyle oynamaya başladı. Cenk ve ben zaten birer kez boşaldığımız için bu sefer uzun süre dayandık ve birbirimizin karısını 2-3 kez orgazm edecek kadar siktik…
Cenk benden önce boşaldı ve karımın amından sikini çıkarıp karımın yanına oturdu. Karım havada tuttuğu dizlerini idirdiğinde karımın amından Cenk’in dölleri süzülüyordu. Şaşırtıcı bir şekilde Eda başını karımın amına indirdi ve karımın amından akan dölleri yalamaya başladı. Bu görüntü benim de boşalmam için yetmişti, adeta böğürerek Eda’nın içine boşaldım. Hissettiğim yoğun zevkten dolayı bacaklarım titriyordu, Eda’nın amından çıkıp kendimi karımın yanına zor attım. Eda da karımın amını yalamayı bırakıp Cenk’in yanına oturdu.
Dördümüz de yorulmuştuk, biraz uzanıp dinlenmeyi düşünüyorduk ki, saunanın kapısı açıldı. Otelin görevlisi kapıdan bize saunanın kapanma saatinin geldiğini söyledi. Biz mayolarımızı, karılarımız da bikinilerini giyince saunadan çıktık, saunanın önünde birbirimize iyi geceler dileyip ayrıldık. Karımla odamıza çıkıp, duş bile almadan yatağa uzandık. Kafamız yastığa değer değmez uykuya dalmışız…
O gecenin yorumunu da ertesi gün uyandığımızda yaptık. Ben olaylar tesadüfen gelişti diye bilirken, öyle olmadığını karım itiraf etti. Eda karıma saunayı gösterirken birlikte planlamışlar.