Boyut Meselesi 3. bölüm

  1. Bölüm

Boşalmanın rehaveti, içinde bulunduğum durumun garipliği ve Elif’in ne dediğini kafamda birleştirmeye çalışırken Elif parmaklarının ucunda yükselerek yanağıma bir öpücük kondurdu.

E: “Seni çok seviyorum aşkım.” dedi ve diğer yanağımı da öptü. “ Hadi gel üzerimizi toparlayalım.”

Doğru ya külotum döl içindeydi. Elif’imin siyah vücudunu tüm hatlarıyla saran elbisesine de Batuhan hayvanının dölleri bulaşmıştı. Ayrıca ağlamaktan makyajı da akmıştı. El ele tutuşarak odamıza geçtik. Ben külotumu değiştirirken Elif de elbisesini ve sütyenini çıkarmıştı. Gördüğüm manzara inanılmazdı çünkü Elif’in memelerinin ucu daha önce görmediğim kadar sivrilmişti ve yeşil donunun önü ıpıslaktı. Bu durum onu aşırı tahrik etmiş olmalıydı… Bana dönüp gülümseyerek

E: “ Sen arkadaşlarını daha fazla yalnız bırakma aşkım ben de makyajımı tazeleyip gelirim” diyerek yarı çıplak vaziyette makyaj masasına oturdu.” görüntüsü inanılmaz tahrik ediciydi ve aynadan gördüğüm yansımada hınzır bir gülümseme vardı. Ona sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu düşünerek salona döndüm.

Kapıyı açar açmaz bir sessizlik ve gergin ortam oluştu gene. Batuhan lafa girdi

B: “Kusura bakma aga istemeden oldu, Elif çok çekici sende biliyorsun.” Lavuk müstakbel nişanlımın ağzına boşalmıştı ve özür bile dilemiyordu adam akıllı.

M: “ Hadi agalar biz kalkalım geç oldu artık…” diyerek ortamı yumuşatmaya çalıştı.

A: “ Aslında gidecektik de beklemezsek ayıp olur diye seni bekledik.” diyerek lafa karıştı.

Ayaklanacak oldular ancak müsaade etmedim.

C: “Saçmalamayın amına koyayım, oturun” sanki yaşananlar oldukça normal şeylermiş gibi davranıyordum. “ Elif de gelir birazdan birer bira daha içeriz aceleniz ne sanki yarın erken kalkacaksınız” dedim yarının pazar günü olduğunu hatırlatarak. Bu tepkim herkesi rahatlatmıştı. Düşününce zaten arkadaşlarımın bir günahı da yoktu. Herkes her şeyi gönüllü olarak yapmıştı. Bunca zamandır Elif’e bakıp azmalarından gizli gizli gururlanmıyor muydum? Güzeller güzeli sevgilime ağızlarının suyu akıyordu hepsinin, Elif de her zaman onlar geleceği zaman özenli giyinmiyor muydu? En sexy kıyafetlerini seçip özenle giyiyordu. Çoğu kadın, erkek erkeğe takılın deyip evi boşaltırdı ama Elif’im benimle kalıp arkadaşlarıma ve bana hizmet ediyordu hiç yüksünmeden. Hatta bu zamana kadar zararsız küçük şovlar sunuyordu. Gecelerinde de ikimizde daha şehvetli oluyorduk. Hatta Elif bana takılırdı “Hem tüm akşam hizmet ettiriyorsun hem de tüm gece amıma koyuyorsun. Niyeyse arkadaşların gelince tüm gece üzerimden inmiyorsun” diye. Bu zamana kadar anahtar kelimeydi sanırım burada. Çünkü bugün yaşananlar öne eğilip dekolte göstermek ya da domalıp göt yanaklarını göstermek, ufak sürtünmeler, flörtöz davranışlar gibi masum şeyler değildi. Boyut atlamıştık. Ve sonuçta Elif’ten ayrılamazdım. Kabullenmekten başka çarem yoktu…

Elif elinde 6’lı bira paketiyle kapıda belirdiğinde herkes küçük dilini yuttu. Bu zamana kadar Elif’imin şovlarına alışmış olan agalarım da bende onun bu kadar cesur olabileceğini sanmazdık. Üzerinde beyaz bir crop vardı ki altında sivri meme uçları ben buradayım diye bağırıyordu. Memelerini açıp gelse bu kadar tahrik edici olmazdı sanırım. Altında ise tayt şort vardı ki sadece yatarken giyerdi çünkü göt yanaklarında bitiyordu ve iyice yapışıyordu. Dolayısıyla sevgilimin her yeri ortadaydı. Normal yürürken bile am yarığı belli oluyordu. Kulağıma ancak duyabildiğim bir fısıltı geldi

M: “Oha amına koyayım, kevaşenin içinde sütyen de don da yok galiba.” göz ucuyla Ahmet’e doğru eğilip fısıldadığını gördüm.

A: “Sus amk duyacaklar” belli belirsiz bunu da duydum. Elif bunları duydu mu bilmiyorum.

Herkes nefes almadan Elif’i izliyordu ve kimse gizlemeye de çalışmıyordu artık. Elif biraların paketini açıp koltukta oturan bizlere birer birer dağıtırken öne eğilip verdiği dekolteden Mesut’un sütyen giymediği yönündeki tahminini doğrulamış oldu çünkü ucu sivri D cup memelerini ben gördüysem herkes görmüştü artık. Agalarımın kızarıp terlemesinden de belliydi. Elif’in gözü yerdeki kırık cetvele takıldı. Batuhan’a dönüp

E: “Lan sende de ne yarrak varmış cetveli kırmışsın.” Dedi. Halbuki cetveli yere düşüren kendisiydi.

B: “Ee öyle, Ahmet’inki gibi bamya değil benimki vurduğunu devirir.” dedi herkes gülüşürken Ahmet sinirlenip kızardı.

Elif of şimdi kim temizleyecek bunu diye söylenerek kırık cetvelin olduğu yere domaldı. Domaldı diyorum çünkü tam anlamıyla sikiş pozisyonu alarak domaldı belini çukurlaştırdı dizlerini yere koydu ve bacakları açıktı. Yerden kırık cetvel parçalarını toplarken sağa sola uzanıyor herkes pür dikkat taytın yapıştığı götünü ve am yarığını izliyordu. Kimse birasından bir yudum bile almadı. Sehpa’nın altına doğru uzandığında tayt aşağı doğru kaydı ve belinden kırmızı stringinin ipleri gözüktü. Yani Mesut’un külot giymediği yönündeki tahmini tutmamıştı. Elif teşhir gösterisini bitirip kalkarken bizlerin hali fenaydı.

Biraz önce donuma boşalmış olmama rağmen yarağım dimdik olmuştu gene. Göz ucuyla baktığımda Ahmet’in bamyası pantolonunun önünü biraz kabartmıştı. Mesut ise edepli davranıp yarağını gizlemeye çalışıyordu. Batuhan’ın ise öyle bir derdi yoktu. Devasa yarrağı pantolonun altından çadırı kurmuştu. Ki o da biraz önce sevgilimin ağzına boşalmıştı. Yani Elif’im herkesin yarağını kaldırmayı başarmıştı bu şovuyla.

A: “Lan dalga geçip durmayın zaten adil bir yarışma olmadı.” dedi.

B: “Oğlum kız cetvelle ölçtü işte daha ne kadar adil olacak?” yarışmanın kazananı olarak gururla konuşuyordu.

M: “Sana göre hava hoş aga, seninkini ağzına aldı, benimkini elledi sadece benimkini de somursa benimki de büyürdü daha.”

A: “Aga benimkine dokunmadı bile, benimkini de ağzına alsa büyürdü daha” dedi. Bu ibneler de sevgilime sakso çektirmeye çalışıyordu.

E: “Üzülme Ahmet’ciğim hem bamyanın küçüğü daha değerlidir.” diyince herkes gülmekten yere yattı. Ahmet’in ise yüzü fena halde asıldı. Gülüşmeler bitince Mesut’a dönüp “Seninki de sertti hadi büyüse büyüse olmaz ama en fazla 2 cm daha büyüsün adam 3.5 cm fark attı sana.” dedi Batuhan’ı kast ederek. Batuhan ibnesi ise kasıla kasıla oturuyordu. Mesut’un kolayca vaz geçmeye niyeti yoktu.

M: “Var mısın iddiasına” dedi yerinden doğrularak.

E: “Ne iddiası be? Mevzuyu uzatmayalım bence seninki de badem hıyarı olsun hadi.” dedi kıkırdayarak. Bu sefer Mesut bozulurken biz basmıştık kahkahayı. Ahmet’inde güldüğünü gören sevgilim “ Sen niye gülüyorsun, badem hıyarı bamyadan büyük.” diyince oklar gene Ahmet’e döndü herkes ona gülerken. Ahmet sinirle lafa girdi;

A: “Doğru ölçersen benimki en az 15 cm bamya değil dedi.” Hepimiz 12 cm olduğunu bilirken boşa bir çabaydı.

E: “ Evet bende geçen rüyamda gördüm bamya büyüyüp badem hıyarı oluyordu.” dedi ve biz gene yarıldık. Ahmet’in alnında mosmor bir damar çıkmıştı.

A: “Mesut’u boş ver benimle iddiaya gir. Eğer 15cmden az çıkarsa sana en son çıkan İ Phone pro max’i alacağım, eğer fazla çıkarsa da sen bana alırsın” dedi. Elif sevinmiş küçük bir kız gibi rol yaparak ellerini çırptı ve en tatlı sesiyle

E: “Bedava İ phone pro max’e kim hayır diyebilir.” dedi. Herkes gene gülüştü. Ancak buradaki herkes gibi Elif’de bunun bedava değil sakso karşılığı olduğunu biliyordu çünkü Ahmet’in ki anlamsız bir iddiaydı. Lafa karışma gereği hissettim;

C: “Agam boşuna parandan olma, zaten cetvelde kırıldı neyle ölçecek” dedim. Elif bana ters ters baktı.

E: “Oyun bozanlık yapma Can” dedi. Aşkım yerine Can demesi bana bir uyarıydı. “Bamyanın, badem hıyarı olduğu konusunda iddialıysan ben varım” dedi Ahmet’e dönerek.

A: “Varım ulan, ama harbiden cetvel kırıldı neyle ölçeceğiz?” dedi.

E: “O kolay, metre vardı alet çantasında” diyerek götünü kıvıra kıvıra metreyi almaya gitti. Odadaki herkes gene götüne kitlenmişti. İşler gene kontrolden çıkmıştı. Elif şimdi’de bamya mamya derken Ahmet’e sakso çekecekti.

Elif elinde metre ile gülümseyerek kırıta kırıta geri dönerken Ahmet ayağa kalkmıştı bile…

Bu sefer sanırım aşırı heyecandan Ahmet kemerini beceriksizce çözmeye çalışırken sevgilim;

E: “Öff bırak şunu” diyerek kemere saldırdı ve anında çözdü. Pantolonu ve Ahmet’in donunu indirmesi saniyeler aldı. Ahmet’in bamyası ortaya çıkınca

E: “Hanimiş benim küçük solucanım, o büyüyüp de kobra yılanı mı olacakmış yoksa” dedi ve hepimiz gülerken Ahmet’in kalkmış olan pipisi pörsüyüp küçüldü.”

C: “Aga kobra olacağım derken seninki küçülüp tırtıl oldu lan.” dedim ve herkes gene gülerken Ahmet’in sinirden eli titremeye başladı.

Elif durumu daha fazla uzatmanın gereksiz olduğunu düşünmüş olacak ki harekete geçti. Ahmet’in önünde diz çöktü. Küçücük pipinin kafasına bakmadan önce Ahmet’in sinirli gözlerine hızlıca bir göz attı ve işine koyuldu. Küçülünce 2-3 cm kalmış olan pipiyi rahatlıkla ağzına sığdırdı. Yanaklarının çökmesinden emmeye başladığını anladım. Elif emmeye devam ettikçe, pipi büyüyor mu büyümüyor mu anlamak imkansızdı çünkü herhangi bir tepki yoktu. Biraz sonra ağzından tükrükten parlayan pipi çıktığında Ahmet’in tamamen sertleştiğini anladım. Bizim sikimizi tamamen alamayan Elif Ahmet’in sikini tamamen sığdırabiliyordu ağzına. Birkaç tur başının etrafında dilini gezdirdi sonra taşaklarını öptü ve bunlara neden gerek vardı bilmiyorum. Sözde sadece ölçüm yapıyorduk ama ucunda Iphone olduğu için sanırım boşaltmak istiyordu. Birkaç kere am siker gibi ağzını ileri geri yaptı ve sonunda Ahmet’in pipisi gene ağzında kayboldu. Ortamdaki sessizliği Ahmet’in inlemeleri ve Elif’in somurma sesleri bozuyordu sadece. Elif başını daha hızlı ve daha hızlı ittirdikçe Ahmet’in nefes alması hızlandı ve keskinleşti. Hiç öğürmeden pipinin hepsini alabiliyordu. Ahmet kasılmaya başladı. Elif’in yanakları şişerken Ahmet’in Elif’in ağzına boşaldığını anladım ve sevgilim bozuntuya vermeden yutuyordu. İkinci arkadaşım da sevgilimin ağzına boşalırken artık bende tescilli bir gavat oluyorum dedim kendi kendime. Belki de Elif yutarsa diğerlerinin anlamayacağını düşünüyordu. Ortada döl olmazsa boşaltmamış sadece ölçmüş olacaktı. Elif yutkunurken döllerin midesine gittiğini anladım. Ve Ahmet’in pipisi tekrar göründüğünde Elif metreyi alıp ölçtü

E: “12.5 cm” diye ilan etti. “Kusura bakma Ahmetciğim ama seninki hala bamya ve bana iphone borçlusun” dedi neşeyle gülerek. Herkes neşe içinde eğlenirken Ahmet boşalmıştı ama bu lafla gene bozuldu.

A: “ Peki madem sözümün eriyim, rengini seç en kısa zamanda alıp getiririm. Hem zaten boyu değil işlevi önemli varsın bamya olayım” dedi.

M: “Seninkisi züürt tesellisi be aga, boyu değil işleviymiş” diyerek güldü.

E: “Rengi önemli değil en kısa zamanda al getir yeterli” dedi mutlulukla sonra yanıma geldi ve kucağıma oturarak “ Bedavaya iphone kazandım aşkım” dedi ve biraz önce Ahmet’e sakso çektiği dudaklarıyla benimle öpüşmeye başladı. Ağzını bile yıkamamıştı bu sefer. Ve iştahla öpüşürken normalden farklı tatlar geliyordu. Sesimi çıkarıp itiraz edemedim. Öpüşmemiz bittiğinde Elif oyunu bitirmeye karar vermiş olacak ki “Bugünlük bu kadar yeter, uykum geldi ben sizi erkek erkeğe bırakayım” diyerek vedalaşıp odayı terk etti. Bunun üzerine agalarımda kendilerine gelince Müsaade isteyip kalktı. Onları uğurlayıp odamıza girdiğimde tahmin ettiğim üzere Elif beni bekliyordu…