Parti Ortamı ve Sevgilim (2)

Şimdi 3 kişiydik Eda’yı siken. Çocuk deli gibi pompalıyor, memelerini sıkıyordu. Eda ise ikimizin sikini yalamaya devam ediyordu. Ben ağzından sikimi çektim ve sıvazlamaya başladım. Karşısına geçip sevgilimin sikilmesini izliyordum. Çocuk pompaladı, pompaladı ve bağırarak Eda’nın suratına boşaldı, o da bir önceki gibi koltuğa yığıldı kaldı.

Ben sikimi sıvazlamayı bırakıp sevgilimin bacaklarının arasına geçtim. Böyle bir cıvıklık olamaz. Amı cıvık cıvık. Bir hamlede soktum içine. Hızlı hızlı pompalamaya başladım. Ben siktikçe memeleri sallanıyor, çok güzel bir görüntü oluşuyordu. Eda artık kalan son enerjisiyle elindeki yarağı sıvazlıyordu. En son elindeki sikecekti, çocuk zar zor sikmek için dayanmaya çalışıyordu. Kendimi tutamadım, öyle bir boşaldım ki içine… O kafayla prezervatif kimin umrunda olurdu? Boşaldıkça daha çok geliyordu, zangır zangır titriyordum. Eda’nın ağzını siken herif, “Kızın niye içine boşaldın? Ben sikecektim kızı, ben o cıvık amı sikmem!” dedi.

Sevgilim orospu muamelesi görüyordu şu anda ve gıkını çıkarmıyordu. Aksine kasılmalarından ve boşalmalarından ne kadar zevk aldığı anlaşılıyordu. Herif Eda’nın domalmış götüne bir hamlede soktu. “Ohhh! Daracık ya!” diye diye pompalamaya başladı. Eda’nın diğer sikicileri uyumuştu, biz ikimiz ayaktaydık. Eda’yı izliyordum ben, dişlerini sıkıyordu. Dişlerini sıkacağına benim yarağımı yalasın diye verdim sikimi ağzına. Nasıl iştahlı bir emme o! İnanılmaz emiyordu! O emdikçe sikim dahada şahlanıyor, iyice kalkıyordu. Ağzını ileri geri sikmeye başladım. “Gluk gluk!” sesleriyle sikerken ağzını, götünü siken herif inlemeyle kızın beline boşaldı.

Herif çekilir çekilmez, sikime okkalı bir tükürük atıp soktum götüne. Alev alev yanıyordu götünün içi. Ben götüne soktukça kalçaları dalga dalga oluyordu. Memeleri sallanıyordu. Onun daha pasif olduğu pozisyonlarda sikmiştim onu. Keşke tek biz olsaydık, onu doyasıya, istediğim pozisyonda evire çevire sikseydim diye düşünerek götüne pompalıyordum. Poposuna tokatlar atıyor, belinden kendime çekerek sikiyordum. Eda “Off yeter nolur sikmeyin daha fazla beni!” deyince pompalamamı hızlandırdım ve götünün içine boşaldım. Eda ben içinden çıkınca kıvrıldı ve uyumaya başladı. Bende arkasına yattım ve 66 pozisyonunda uyudum.

Sabah uyanınca başımda inanılmaz bir ağrı vardı, anlatamam! Uyandığımda etrafımızda Eda’yı sikenlerden kimse kalmamıştı, sevgilim de yanımda duruyordu. Kalktım, odada duran ebeveyn banyosunda duş aldım. Eda’yla karşılaştım, dudağından öptüm ve heyecanlı bir şekilde “Dün gece neler oldu ya!” dedi. Ben de ”Çok eğlendik aşkım.” dedim ama bundan sonra ne olacaktı, bilmiyorduk.

DEVAM EDECEK.