Parti Ortamı ve Sevgilim (1)

Ben Burak, 19 yaşındayım. 1.85 boylarında, buğday tenli, siyah saçlı, kaslı bir vücudum var, üniversite öğrencisiyim. Bir de Eda adında sevgilim var. Hepimiz üniversite sınavı için çok ciddi bir çalışma dönemi geçirdik. İnanın, çok büyük bir stres. Tüm hayatınız kesiliyor bir anda, tamamen sınavı düşünüyorsunuz. Tabi iyi bir öğrencisiyseniz. Ben öyleydim, ve tüm sene inanılmaz çalıştım. Sınavıma girdim ve inanılmaz rahatlamıştım. Sınavın ertesi günü, evde aylak aylak yatarken Eda aradı. “Aşkım bu akşamki partiyi unutmadın değil mi mutlaka geliyorsun!” Normalde ben parti parti gezen ergenlerden hiç olmadım. Ama sevgilim bunu günler önce söylemişti ben de kabul etmiştim hevesini kırmamak için.” Ondan sonra akşam oldu ve babamın arabasıyla Eda’yı alıp parti mekanına geçmiştim. Bu arada size Eda’yı tanıtmayı unuttum, 1.70 boylarında, beyaz tenli, sarı saçlı, yeşil gözlü, sütun bacaklı, incecik beli olan bir kız.

Eda’yla el ele içeri girdik, üstünde de harika bir siyah elbisesi vardı. Normalde açık giyinmeyi sevmezdi ama bu parti için ilk defa açık giyinmişti, eğilse memeleri gözükecekti. Neyse içeride herkesin elinde içki, aşağı yukarı 20-30 kişi. 5-6 tane kız vardı.

Bizde Eda’yla köşede bir yer bulduk oraya oturduk. Elimizde içki sohbet etmeye başlamıştık. Sohbet ederken sevmediğim için daha önce hiç böyle ortamlarda bulunmadığımı dile getirmiştim. Eda da ”Senden önce hiç sevgilim olmadı demiyorsun da sevmediğim için diyorsun” dedi. Ben de ”Ne alakası var istesem giderdim.” dedim. Konu öylelikle kapandı. Daha sonra Eda ”Hadi gel dans edelim” dedi, ”Ben de şuan istemiyorum, ortama alışamadım” dedim. O da ”Oyunbozanlık yapma hadi gel” diye davet etti tekrardan. Ben de ”Sen git, ben birazdan gelirim.” dedim. Eda da oflaya puflaya dans etmeye gitti. Sonra parti mekanına kankam Tunç geldi, onla sohbet etmeye başladık. Öyle bi koyu sohbete dalmışız ki Eda’yı parti mekanının sahnesinde unuttum. Gece baya ilerlemiş, gece ilerledikçe partidekilerin sayısı azalmış. Herkesin kafa bir milyondu. Dans için oluşturduğumuz yerde bir tek Eda dans ediyordu. Ama nasıl bir dans. Her zıplayışında siyah külodu belli oluyordu, memeleri hop hop hopluyordu. Bende saate baktım, baya geç olmuştu. Çakırkeyf elemanlardan biri Eda’nın arkasına geçip dansa başladı. Yaklaşık olarak 6 kişinin yanında Eda elemana götünü elletiyordu. Çocuk yavaş yavaş yiyişmeye başladı Eda’yla. Eda da beni unutmuş, nasıl iştahlı öpüşüyordu! Eda’nın etrafındakiler çoğalmış, dans ediyorlardı. Sevgilimin memeleri elden ele dolaşıyordu, götünü artık sıkmaya başlamıştı arkasındaki. Sevgilim ortama meze olmuştu resmen. Benim sikim kalkmaya başlamıştı, sanki bundan zevk alıyordum. Bende fazla dayanamadım yanına gittim.

Bir şey söylememe izin vermeden Eda beni çekti ve dudaklarıma yapıştı. İçkiden ne yaptığını bilmez bir halde öpüşüyorduk. Benim boynumdan sarılmış, öylece elleniyordu. Dillerimiz birbirine kavuşuyordu, öpüşürken Eda bir anda, “Hepinizi istiyorum bu gece!” dedi. Ben şoke oldum, sevgilim beni tam 5 kişi ile aldatacaktı. Benle beraber 6 kişiydik. Hepsini içine almasına imkan yoktu! Eda götünü kıvıra kıvıra bir yatakodasına geldi, uzandı. Benle beraber 4 kişi girmişti odaya, diğer 2 kişi içkiden sızmıştı. Ben hemen Eda’nın üstünü çıkardım, çırılçıplak sadece küloduyla kalmıştı. Onuda çıkarınca amı karşımızdaydı. Ben hayranı olduğum memelerini emmeye, ısırmaya başladım. Biri amını yalıyor, Eda diğer 2 erkeğin siklerini emiyordu.

Sonra yer değiştirdik ve ben amını yalamaya başladım. Yaladıkça sevgilim kendinden geçiyor, amının sularını iyice salıyordu. Ipıslak amından sular geldikçe iyice yalıyordum. Sikim zonklamak üzereydi. İçinden parmaklarımı çıkardım ve pantolonumu indirip amına bir hamlede soktum. Eda ağzındaki yaraklardan konuşamıyordu. Deli gibi sakso çekiyordu. Arada bir yarakları ağzından çıkarıp, ”Sik aşkım beni sik!” diye bağırıyordu. Tam sarhoş gibi inliyordu. Biliyordum, farkında değildi ne yaptığının ama delirtmişti bizi. Eda’nın ağzını sikenler, “Hadi lan çık içinden, biz de sikecez!” deyince çıktım ve sikimi ağzına verdim. Benim sikimi emerken diğerini sıvazlıyor, arada amındaki sikin de etkisiyle ağlamaklı bir şekilde inliyordu. Bacaklarını ayırmış bir pozisyonda içindeki yarakla zevkleniyordu. Bu arada amını siken sikini içinden çıkardı ve Eda’nın göbeğine boşaldı ve öbürü geçti hemen. Boşalan çocuk yandaki koltuğa sızdı kaldı elinde sikiyle.