Zoraki Gay 7

Gülerek sen idare et yarrağı yiyecek olan sensin dedim hem sikimi hem götünü bolca kremledim sonra yavaşça sokmaya başladım yıllarca sikilmeyen birine göre sikimi gayet iyi alıyordu kafası girince az dur piç ananın amını mı sikiyorsun o siktiğin benim götüm diyince birden yüklendim artık altımda kuş gibi çırpınıyordu yavaş çıkar nolur çıkar çok acıdı falan diyordu ama ben dinlemiyorum. Sonra farkettim krem yüzünden benim sikimde yanmaya başlamıştı beni böyle yakan Suna teyzeye ne yapmıştır acaba keşke yağ kullansa idim diye aklımdan geçti hemen sikimi çıkardım beraber banyoda o götünü ben sikimi soğuk su ile yıkadık.

Geçtimi yanma diyince hayır manasında kafasını salladı sonra hadi amımı sikte bitirelim dedi ayakta domaldı arkadan amına girerken hala sikim yanıyordu Suna teyzeye amında yanma varmı diyince yok sen devam et hızlan biraz da çabuk bitsin dedi . Şimdi hızlı hızlı banyoda sikerken yatak odasının aksine şaklama şekeri yankı yapıyor beni daha azdırıyordu Suna teyzede gaza gelmiş deminki acıyı unutup hızla kendini sikime bastırıyor daha fazla ses çıkmasını sağlıyordu. Biraz sonra Suna teyze içeri geçelim burada ses camdan dışarı gider duyulursa rezil oluruz diyince tekrar yatak odasına geçtik yatağa sırtüstü yatırıp tekrar misyoner pozisyonunda sikmeye başlamıştım ama bir türlü boşalamıyordum Suna teyze de homurdanmaya başladı yeter artık daha ne kadar sürecek diyince Taner abinin sesini duydum NE.YAPİYORSUNUZ LAN SİZ diye

Ben panik ile Suna teyzenin üzerinden kalkıp abi sen Vural ile gitmedin mi diyince bir tokat attı fırsattan istifade anamı mı sikiyorsun diyince Suna teyze oğluna lan piç çocuk sana benzemesin diye ben verdim ne kızıyorsun baban yanaşmaz sen zaten ibne olmuşsun bari çocuğu rahat bırakın dedi. Ben korku ile şimdi arada kalacağım hırslarını benden çıkaracaklar diyordum en iyi ihtimal yarın ilk otobüs baba evi kötüsünü düşünmek bile istemiyordum Taner abi annesine biliyormuydun benim durumumu diyince Suna teyze evet baban da biliyor ama para getirdiğin için bişey demiyor bari bu çocuğa dokunma geçen gece sizi duydum müdahale edecektim sonra vazgeçtim dedi . Bu laflardan sonra Taner abi sakinleşti bana ulan Vuralla ben peşinden swetlana yetmedi bir de anamı mı sikiyorsun amma azgın çıktın sen diyince Suna teyze vay piç o yüzden boşalamıyor 1 saattir diyince Taner abi battı balık yan gider devam edin dedi . Suna teyze ile birbirimize baktık sonra Suna teyze yeniden sırtüstü yatıp ben bacak arasında yerini alıp sikmeye başladım Taner abi yüzünden ilk tutuk başlasam da sonra misyonerden bacak omuzaya geçip tempolu sikmeye başladım bir ara Taner abi eline kremi alınca onunla olmaz diye Suna teyze ile aynı anda tepki verdik Taner abi ne oluyor altı üstü krem diyince Suna teyze içinde ne var bilmem ama götüm hala yanıyor dedi .

Taner abi bana götten demi siktin diyince kafamı salladım hemen mutfağa gidip bir parça margarin aldı götüme sürmeye başladı bir yandanda soyunuyordu Suna teyze ne yapacaksın diyince sen karışma diyip sikini götüme dayadı. Şimdi yavaş yavaş sikiliyordum yarısı girince bekledi ama bu sefer ben Suna teyzeyi sikmek için ileri geri kalçamı oynaytnca sikte götüme daha çok giriyordu. Am siktiğim için zevk aldığımdan mı ne o kadarda acımıyordu Taner abide taktik veriyordu ıkın belini kır vs diye özellikle belimi ne kadar çukur yaparsam o kadar derine giriyordu sonunda kalanını da kökleyince bir inledim ama Taner abi az geri çıkarıp tekrar kuvvetlice sikini götüme gömünce bende Suna teyzeye gömdüm sikimi fakat benden ıhhh Suna teyzeden ohh diye ses çıktı. Bir süre daha sikip sikildikten sonra ben bosalacağım diyince Taner abi sakın anamın amına boşalma.diyerek beni çekti şimdi ayakta hızlıca beni sikiyordu fakat ben amdan çıkınca boşalmadım Suna teyze hani boşalıyordun diye sordu . Napıyım içinden çıkınca boşalamadım diyince önüme diz çöktü ve bana saxo çekmeye başladı şimdi oğlu götümü sikerken anası sikimi emiyordu dayanamayıp haber vermeden boşalınca ilk şaşırsa da bişey demedi ve sikimi de çıkarmadan bekledi kalkıp banyoya giderken fazla uzatmadan bitirin dedi . Ben boşaldıktan sonra yine götüm acımaya başladı Taner abi acıyor desem de aksine daha sert sikiyordu birden kökledi ve hareketsiz kaldı ama siki içimde nabız gibi atıyordu belki 1 dk fazla öylece bekledi sonra çıkardı. Hepimiz sıra ile banyo yapıp çıktık. Ben lafa şimdi ne olacak diye girdim Taner abi benim için değişen bişey yok bu saatten sonra değişemem dedi Suna teyze bende pişman değilim ne zamandır bunu bekliyormuşum dedi ben Taner abiye Suna teyze ile yattığım için kızdın mı diyince kızsam ne olacak ha sen ha başkası biri illa olacaktı senin en azından ağzın sıkı kimseye anlatmazsan sorun yok dedi.

Devam edecek asi 🙂