Zoraki gay 6

Swetlana gidince oturup muhabbete başladık bana sır tutmanın önemini vs anlatıyorlardı gay travesti CD gibi değildi normal erkek toplumda bir yeri olan nihayetinde erkekti travesti CD vb ise içinde kadın olduğunu söyleyen erkeklerdi . Vural bana aklımı kullanırsam daha rahat bir hayat süreceğimden bahsettiler para karşılığı mı yapacağım diyince orospu gibi direk eline para vermeyiz ama ne iş yaparsan seni tercih ederiz hayatta işsiz kalmazsın diyince Taner abi de başıyla tasdik etti belki de o yüzden hiç boş kalmıyordu. Yani kısaca ağzını sıkı tutarsan ve bize uyarsan para sıkıntın olmaz demeye getiriyordular lafı ama ben bayanlardan da hoşlanıyordum. Taner abi bunları daha sonra tekrar konuşuruz diyerek konuyu kapattı akşama kadar geyik muhabbeti döndü aralarında ben ise çoğu konuya yabancı idim konuşmadan dinliyordum . Vural akşam gezermiyiz diyince Taner abi bana baktı sen taksi ile döner misin diyince mecburen tamam dedim cebinden biraz para çıkarıp burada beklemeye gerek yok diyerek beni yolladı.

Eve geldiğimde Suna teyze Taner abiyi sorunca arkadaşı ile gezecekmiş diyince kim o arkadaşı diye sordu adı Vural ben tanımıyorum diyince birden kızıp ben tanıyorum ibneyi dedi. İlk defa ağzından küfür duymuştum peşinden devam etti söylenmeye oğlum bunlar yüzünden evlenmiyor diye sonra bana dönüp sende onlar gibi değilsin dimi diyince ne diyeceğimi bilemedim . Hemen konuyu değiştirmek için kemal amca nerede diyince sinirle oda başka hayırsız zaten bütün işi çocuğun üzerine yıktı o gün bugündür ne işte görevini yapıyor ne evde dedi . Ben ortamı yumuşatmak için ne yapsın ev işlerine yardım mı etsin diyince bana sen ne ayaksın salağa mı yatıyorsun yoksa gerçekten salak mısın dedi . Şok olmuş bişey diyemiyordum sonra birden aklı başına geldi gözünden iki damla yaş akıp ya kusura bakma kendi derdimden seni haşlıyorum geldiğinden beri ama sende anla halimden oğlum ibne olmuş kocam ise yıllardır kardeşim gibi yanımda yatıyor ne yapacağımı bilemiyorum dedi. Karnın açtır diyerek mutfağa giderken birden durdu yol yakınken vazgeç geçen gece sizi duydum aslan gibi çocuksun bir kız bul kendine dedi .

Ben durumu toparlamak için ben işimde gücümdeyim kızla ne işim olur diyince Suna teyze yoksa sende mi karı kıza yanaşamıyorsun doğruyu söyle Taner veya Vural seninle yattı mı bunlar seni ibne yapar dedi . Kimsenin bişey yaptığı yok gayet sağlıklıyım diyince yanıma heldi şimdi anlarız diyerek sikimi avuçladı napıyorsun Suna teyze diyince kadınlara ilgin varmı ona bakıyorum böylece hem açlığım bitecek sende abazalığa son vereceksin oğlum gibi ibne olmadığını da anlamış olacağım dedi. Kendi kendime ulan nere düştük başka zaman olsa yere yatırmadan ayakta sikerdim ama sabah Taner ve Vuralla öğlen ise swetlanayı sikmiştim şimdi annem yaşında ki karı sikimi tutunca bir an sikim tepki vermedi . Sonrasında Suna teyze sende ibne olmuşsun diyince durumu kurtarmak için kemal amca gelir sonra rezil olmayalım diyince gece yarısından önce gelmez kıvırma şimdi dedi . Artık yapacak bişey yoktu sikilmeyi sen istedin diyerek bana göre ufak tefek olan 165 boyundaki Suna teyzeyi kucakladığım gibi yatak odalarına götürdüm yere indirince hemen önüme eğilip sikime sarılsa da vakit kazanmak için yatağa yatırıp yine üstten sevişmeye başladım. Acele etmeden bir yandan öpüp bir yandan soyuyordum memeleri yaşına göre oldukça iri ve dikti ilk gören silikon bile sanabilirdi keza amı da bayağı bakımlı idi tertemiz sadece üstte üçgen şeklinde kesilmiş kıl vardı. Ama deliğin etrafı ağda ile alınmış kaymak gibiydi nasıl verdin bu şekli kemal amca bişey demedi mi diyince kuaförde çalışmış arkadaş var birbirimize zevk için yapıyoruz böyle şekiller kemal ise yıllardır açıp bakmıyor şimdi bırak onları devam et diyince amını yalamaya başladım daha ilk dakikasında ağzıma boşalmıştı . Benim sik ise daha yeni hareketlenmeye başlamıştı hemen 69 pozisyonuna geçip birbirimizi yalamaya başladık peşinden sikim kazık gibi olunca Suna teyze inikken bişeye benzemiyordu ama şimdi bayağı güzel görünüyor hadi sikmeye başla bakalım dedi.

Sırtüstü yatırıp tam sokacak iken elime atleti verip sil önce kuru kuru koyda hepsini hissedeyim dedi sikimi ve amını silip sokmaya çalışınca o an anladım niye öyle istediğini yüklendiğim halde yarısı bile girmemişti sonra geri çekip amın içindeki sıvı ile kayganlaşan sikimi kökleyince Suna teyze ohhh yıllardır bunu beklemiştim dedi . Sonra ben küfürlü sikilmek istiyorum diyince anlamamıştım millet aşkım hayatım diye sikilmek isterken bu ne diyor diye suratına bakın orospu çocuğu adam gibi siksene amım yanıyor söndür ateşini piç dedi . Ne kadar ağır küfür seviyorsun diyince ananın amı kadar diye cevap verince bacakları omuzuma alıp bir yandan sikerken bir yandan başladım küfür etmeye amına koduğumun orospusu seni ayrı sikeceğim oğlunu ayrı birinizi götünden birinizi amından sikeyimde aklınız başınıza gelsin asıl seni sikemeyen kocanı sikmek lazım böyle azgın orospu sikilmez mi söyle götünden siktimi söyle amına koduğumun orospusu diyince Suna teyze en son 4 sene önce sikti o günden beri sikilmeyi bekliyor dedi . Hemen domaltıp krem varmı çekmeceden bir el kremi buldu bununla idare et dedi .

Devam edecek asi:)