Zeynep ve Arkadaşlarım 10

Sıra Zeynepe gelmişti. Ne yapacağını bilmiyor ve açıkçası biraz korkuyordum ama bütün akşam sıkıntılı bir şey yapmamış olması da biraz rahatlatıyordı beni. Bir sonraki şarkı geldi, daha haraketliydi. Zeynepte hemen ritme katıldı. Kalçasını ve kollarını sallaya sallaya ritimle dans ederek tahtanın ucuna kadar geldi. Bize arkasını döndü ve poposunu bize doğru salladı. Hep beraber tezahürat yapınca kafadısını bana çevirip göz kırptı.

Zeynep bikini altının iplerinden tutup aşağı itti. Tahtaya keskin bir sesle düştü. Tekrar poposunu sallayınca çocuklar garip seslerle resmen oldukları yerde zıplıyorlardı. Poposunun çıplak yanakları önümüzde sallanıyordu. Güneş çoktan battığından havuz içi ışıkları dışında etraftaki tek ışık jakuzinin üstündeydi. Bundan dolayı pek detay görülmüyordu. Dansını daha uzatmadan, hepşmizi şaşırtarak bir ters takla ile suya atladı. Bizimkiler yine sevinçten çıldırıyordu.

Sıra bana gelmişti. Uykusuzluktan gelen sersemlikle tahtaya vardığımda, Zeynepin bikinisinin altının hala orada olduğunu yeni fark etmiştim. Yerden aldım ve merdivene doğru yüzen Zeynep’e fırlattım. Biraz uzağına düştüğünden yüzerek gidip almak zorunda kaldı ama hemem geri giydi.

Zaten ne yaparsam yapayım kız arkadaşımın yarı striptiz şovunun üstüne çıkacağımı bildiğimden, ata biner gibi tahta üstünde zıplayıp geriye doğru atladım. Tabi şimdi düşünğnce kötü bir karar olduğunu anlıyorum çünkü kafamı havuzun zeminine vurmuştum. Zaten sersem halimle biraz daha serlemlemiş, sarhoş gibi zar zor su yüzeyine çıkmıştım. Gğç bela merdivenlere ulaştım ama herkes bir problem olduğunu anlamıştı.

Başım aşırı dönüyordu, Zeynep gelip elimden tutup beni yukarı çıkarırken, Batu, lütfen havuza kusma diye tekrarlıyordu başımda. Şezlonga yatıp baş dönmelerimin geçmesini beklerken, Zeynep su getirmişti. O gelene kadar daha iyileşmiştim ama uyanık kalmakta zorlanıyordum. Yatağa mı gitsek falan derken Zeynep

  • olmaz canım daha ikinci turları yapıcaz. Hem sen burada dur ya sana bir şey olursa da yakında olalım. Dedi
    İtiraz edecek gücüm olmadığından bir şey diyemedim.

Sıra yine Metindeydi. Yarı uyanık gözlerle anca izleyebiliyordum tabi olayları. Batuyla Zeynepin striptiz şovundan devam etti o da. Şarkının ritmiyle dans ederken şortunu indirip ayağıyla bir sandalyeye fırlattı. Hem karanlışın hem de sersemliğimin etkisiyle sanki aleti hiç yokmuş gibi görünüyordu. Yine bombalama şeklinde atladı ve çocuklar tezahürat yaptılar.

Metin, diğerlerinin yanına dıpru yüzerken Utku çıktı tahtaya. Utku hazırlanırken Zeynepin Metine

  • süperdi ya. Dediğini duydum.
    Utku da şortunu indirip atladı. Artık olanları pek takip edemeyecek kadar dalmıştım. Gözümü açtığımda tahtada Batu vardı, o da aynı şekilde şortunu çıkardı. Atlayıp diğerlerinin yanına yüzdü.

Sıra tekrar Zeynepteydi. Tahtaya çıktığını fark etmemle vücudumda bir adrenalin ateşlenmesi bir oldu. Çocuklar gibi soyunup çıplak kalacağını düşünmüyordum ama ne kadar ileri gideceğini de merak ediyordum. Akşam ki gibi düzgün davranmasını umuyordum.

Fakat umutlarım hüsranla sonuçlandı. “Dans”ının ilk kısmı bikini üstünü çıkartıp kafasının üstğnde sallamaktı. Pek ışık olmasa da memelerinin zıpladığı anlaşılıyordu. Üstünü biraz daha salladıktan sonra çocuklara doğru fırlattı. Ardından bikini altının da önce bir bağını sonra diğer bağını çözdü ve tek çekişte onu da çocuklara fırlattı. Çıplak vücudu müziğin ritmiyle dans ederken Batu da bikinisini alıp eve doğru fırlattı.

Daha sonra ne olduğunu gerçekten hatırlamıyorum çünkğ tamamen bayılmıştım. Sanırım bir kaç kez uyandım ama gördüklerime güvenmem doğru olur mu bilemem. Bir uyanışımda, Zeyneple Batuyu tahtanın üstünde gördüm sanırım. Bir diğerinde de galiba deve güreşi oynuyorlardı. Sonra da hepsinin başımda toplanıp uyanık mıyım diye baktıklarını hatırlar gibiyim.