Derin ve Sessiz – 10

Yaşadığımız seks ve haz dolu dakikalardan sonra su içmek için mutfağa giderken Taner’i kontrol ettiğimde mışıl mışıl uyuyordu. Gün boyunca aldığı ilaçlar sebebiyle onca gürültüye, sese aldırış etmemişti. Tekrar banyoya gelerek küvetin kapısını açtım ve Duygu’yu su dolu küvetin içinde gözleri kapalı yatarken izlemeye başladım.

Gözlerini açmadan “Orada dikilip izleyecek misin yoksa gelecek misin yanıma?” diye sordu. Eğilip küvetin kenarına oturdum sonra anlına ve dudaklarına sırayla öpücük kondurarak “Manzaram çok güzel ve keyfim de yerinde. Sen hangisini tercih edersin önemli olan o.” dedikten sonra gözünü açıp bana doğru uzanarak boynuma sarıldı ve birden suyun içine çekerken “Bunuuuu!” diyerek gülmeye başladı.

Küvetin içine düşer düşmez Duygu’yu altıma alarak “Yaaa demek öyle. O zaman birisi yaptığı muzurluğun sonucuna katlanmalı.” diyerek önce gıdıklayıp sonra neresi elime gelirse sıkıştırmaya başladım. “Tamam tamam sen kazandın. Yapma zaten sırtım moraracak düşmenin etkisiyle. Diğer yerlerim sağlam kalsın.” dedi.

“Madem kazandım ödül isterim.” diyerek dudaklarına yaklaştım. İşaret parmağını çeneme bastırıp kafamı geri iterek “Ödül olarak sadece öpücük mü istiyorsun?” diyerek aniden arkasını dönüp götünü kasıklarıma doğru ittirirken “Ben başka bir şeyler düşünmüştüm ama bilemedim şimdi” dedi.

O hareket karşsında zaten sertleşmeye başlayan penisimle suyun içinde vajinasına sürtünmeye başladım. Hızlı bir hareketle tekrar yüzünü bana dönüp “Şimdi sen duşunu al, kurulanıp yatak odasına geç ben de 15 dakika sonra geliyorum.” dedi. “Vayyy iyice gizemli oldu bu iş. Ne çıkacak altından.” diyerek duş başlığını alıp yıkandıktan sonra havluya sarınıp yatak odasına geçip beklemeye başladım.

Odada öylece yatarken odanın içinde Tanju’ya ait herhangi bir eşya olmaması dikkatimi çekti. Hızlıca dolap kapaklarını açıp baktığımda bütün kıyafetler Duygu’ya ait görünüyordu. Tam o sırada Duygu üzerinde bornozla içeri girip “Bebeğim orada sana göre bir şey bulman zor. Ne arıyorsun?” diye sordu. “Ya sorsam kızarsın şimdi. Merak ettim bir şeyleri. Boşver.” dedim. Gülerek “Tanju’nun kıyafetlerine mi baktın?” diye sordu.

Kafamı önüme eğerek “Evet” dedim. “Burası benim odam, benim yatağım. Onun odası koridorun sonundaki.” dedi. Aralarındaki ilişkinin detaylarından haberim yokmuş gibi davranıp “Neden? O senin kocan değil mi? ” dedim. “Sabahtan beri karısıyla seviştiğin adam şimdi aklına geldi de vicdan mı yaptın minik aşkım benim.” diyerek gelip boynuma sarıldı ve “O iş bildiğin gibi değil. Tanju ile biz usulen evlendik Taner’in babası öldükten sonra. Nasıl desem, aslında çok sevdiğim bir ev arkadaşı ama kağıt üstünde kocam. Dert edecek bir durum yok.” diyerek ateşli öpücüklerini dudaklarıma bırakmaya başladı.

Bende öpücüklere karşılık vererek yavaşça boynuna doğru inerken birden beni geriye itıp yatağa oturmamı sağladı “Acele etme aşkım” dedikten sonra arkasını dönerek makyaj masasının yanında duran ufak bir müzik setine doğru giderek düğmesine bastı ve disco dans müziği tarzında bir şeyler çalmaya başladı. Müziğin sesini kıstı ve sonrasında odanın kapısını kilitledi.

Tam karşıma geçerek yavaş bir ritimde dans ederken bir yandan da bornozun kuşağını gevşetiyordu. Bornoz önü yavaş yavaş açıldıkça üzerinde tüm vücudunun yağdan parladığını farkettim. Dışarıdan baktığınızda dominant bir akademisyen görünümünün altında bambaşka bir insan yatıyordu. Erkeğini azdırmayı çok iyi biliyor ve seks konusunda çok deneyimliydi. Sonuç olarak Duygu hakkında öğreneceğim çok şey vardı.

O düşünceden sıyrılıp anın tadını çıkarmak için ortamın enerjisine kendimi teslim etmeye karar verdim. Geriye doğru dirseklerimi yatağa yaslanıp önümdeki manzaraya yoğunlaştım. Kabaran penisime daha fazla alan açabilmek için havluyu belimden gevşetip önümü açtım. Penisim de bir anda dikilmiş Duygu’yu ve onun muhteşem dansını izlemeye başlamıştı.

Duygu yavaş hareketlerle üzerindeki bornozu yere bıraktı. Üzerime doğru çöküp, diz kapaklarımdan tutarak penisime doğru uzanıp yavaşça kasıklarımdan yukarı doğru nefesini vere vere çıkarak dansına devam etti. Tam dudak hizama geldiğinde öpecekmiş gibi yapıp gözlerini devirerek tekrar doğrulup dansına devam etti.

Tam müthiş bir şey bu derken. Arkasını dönerek götünü ve vajinasını yüz seviyeme getirerek sallamaya başladı. O anda karşımda vücut yağından parlayan muhteşem iki adet yuvarlak parçaya dokunmak için elimi uzatırken birden dönerek sertçe elime vurup “Ben demeden dokunmayacaksın, dokunmak yok.” dedi. Sadece “Peki” diyebildim ama yavaş yavaş içimdeki enerji yükseliyor ve penisim zonkluyordu.

Bu şekilde bir süre daha dans ettikten sonra eğilip bornozun cebinden ufak plastik bir şişe çıkardı ve bir miktar eline döktü. Dökülen sıvıyı eline yaydıkça vücudunun diğer yerleri gibi parlayama başlamasından yağ olduğunu anladım. Eğilip dudaklarımdan öpmeye başladı ve yavaşça kasıklarıma inip penisimi ellerini kullanmadan ağzına alıp emmeye başladı.

Ağzını vajina gibi kullanıyor, diliyle içeride sıkıştırıp boğazına kadar sokuyordu. Birden ağzından çıkarıp iki eliyle birden penisimi yağlamaya başladı. Ne yapmaya çalıştığı konusunda hiçbir fikrim yoktu ama inanılmaz bir şekilde zevk alıyordum. Sonu ne olursa olsun bu geceden alacağımı zaten aldığım için bu gelen şey bonus olacaktı.

Eliyle bir miktar daha mastürbasyon yaptıktan sonra ayağa kalkıp bacaklarımı diz kapaklarımdan sertçe birleştirip “Ayırma sakın böyle kalsın.” dedi ve elini bacaklarımın arasına doğru sokup penisimi ve taşaklarımı çıkarıp okşamaya ve tekrar mastürbasyon yapmaya başladı. Birden taşaklarımı dibinden işaret parmağı ile baş parmağının arasına alıp sıkmaya başladı.

Taşaklarımın içinde sıkmayla birlikte patlayacakmış gibi gerildi. Tırnaklarıyla çizer gibi yavaş yavaş okşamaya başladı. İlk başta acı verse de alıştıktan sonra zevk almaya başlamıştım.

Ani bir hareketle tekrar dibinden sıkıp şişen taşaklarımı ağzına alıp emmeye başladı. Emip bırakırken “lop lop” ses çıkıyordu. Ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yoktu. Kendimi tamamen Duygu’ya bırakmış aldığım acıya rağmen anın keyfini çıkarmaya çalışıyordum.

Tam daha ne gelebilir derken boşta kalan diğer eliyle meme uçlarımdan birini sıkarken diğer meme ucunu da ağzına alıp ıssırmaya başladı. O an kan beynime fırlayıp ani refleks ile sıçrarken taşaklarımı tuttuğu elini daha da sıkılaştırıp “Sakin ol bebeğim.” dedi.

O acıya da alıştıktan sonra kafamı geriye doğru itip yatağa uzanmamı sağladı. Yağlı vücudu ile penisimi vajinasının altında sıkışacak şekilde üzerime oturdu. Ve omuzlarımdan kasıklarıma kadar tırnaklarıyla çizer gibi hızlı hızlı şeritler çekmeye başladı.

Evet aldığım şey ilk başta acı olsa da sonrasında ne yapıyor ediyor o acıyı zevke dönüştürmeyi beceriyordu.

Kulağıma doğru eğilip “Nasıl gidiyor bebeğim?” diye sordu. Aslında sorduğu soru değil sadece ben hala kendimde miyim diye kontrol ediyordu. “Ne yaptın bana böyle bilmiyorum ama hiç bitsin istemiyorum.” dedim. “Bugünlük bu kadar yeter. Hem sıra bende” diyerek üstümden kalktı.

Yastığa yüzü gelecek şekilde göğüsünü yatağa bastırıp kollarını ileri uzatarak domaldı. Bütün götü gerilmiş vaziyette adeta havada asılı kalmış gibi duruyordu. O görüntü karşısında anlık şaşkınlık ile bakarken “Hadi bakalım. Yeter dinlendiğin. Göster gücünü bakalım.”dedi.

Arkasına geçip yağlı penisimi birkaç kez sıvazlayıp tam vajinasına sokacaken kıçını sağa sola sallayıp “Hayır oradan değil, öbür delikten. Al bakalım ödülünü.” dediği an heyecanlanmay başladım. Anal seks hakkında hiçbir fikrim yoktu. Birkaç saniye bekledikten sonra durumu anlamış olacak ki “ Yavaş yavaş içine sok. Yıllardır oraya giren çıkan olmadı ama içini temizleyip güzelce yağladım. Korkma ikimizinde canı acımayacak.” derken oldukça rahattı.

Söylediği gibi yavaş yavaş delikten içeri penisimi kaydırmaya başladım. İlk başta çok dar olmasından dolayı girmeyecek zannettim ama ilerledikçe yağlanmanın etkisiyle hiçbir takılma olmadan gitmeye başlamıştı.

Hissettiğim sıcaklık ve penisimi saran o daracık doku ileri geri gittikçe oldukça fazla zevk vermeye başladı. Artık girdiğim ortamın şartlarını anladığım için bulunduğum açıyı değiştirip üzerine oturur gibi yüklenerek ileri geri gidip gelmeye başladığım sırada “Offf Ozan bu inanılmaz güzel. Çok hızlı yapma. Canım acımıyor ama normal hızda daha çok zevk alıyorum.” dedi ve arkasından inlemeye başladı.

“Sen nasıl istersen aşkım. Süpersin, çok teşekkür ederim bana bu zevki yaşattığın için.” diyerek istediği hızda gidip gelmeye devam ettim. Birden normal bir hızda gidip gelirken tam sonuna doğru darbeler indirmeye başladım. Kalça kemiğini kırarcasına indiriyordum son darbeyi.

Yüzü yastıkta ileri geri hareket ettikçe ağzından çığlık ve inleme sesleri eşliğinde tükürükler saçılıyordu. Elini geriye atarak bacağıma dokunup sıkıp ve tırnaklarını geçirdikten sonra birden bacakları feci şekilde titremeye başladı ve vajinasından işercesine sıvılar boşaldı yatağa ve istemsizce yatağa yığılıp bacaklarını zıplattı.

O kadar porno film izlemiş olmama rağmen ilk defa böyle bir şey görmüştüm. “Duygu iyi misin?” diye sorup omuzlarından tuttum. Birkaç saniye sonra kendine gelip, dudaklarıma yapışıp sömürdükten sonra “Aşkım ne yaptın sen bana. Hayatımda hiç böyle boşalmamıştım.” yatağa bakıp “İşedim sanırım ama bu çiş değil” dedi.

“Korktum. Kriz geçiriyorsun sandım bebeğim.” dedikten sonra bana bakıp “Her ne yaptıysan devam et bir kez daha olacak mı bakalım? Çok iyiydi” diyerek. “Bu sefer sırtüstü yatacağım.” diyerek yatağa uzanıp kendi dizini göğsüne kadar çekip götünü olduğu gibi önüme açıp zaten genişlemiş olan deliğine girmemi kolaylaştırdı.

“Şimdi de böyle deneyelim bakalım.” dedim ve önce yavaş tempoda tekrar gidip gelmeye başlayıp bir süre sonra aşırı hızlanmadan eski tempoyu çoktan yakalamıştım. Yineden hafif inlemeler ortaya çıkmasıyla aynı hareketi tekrar yapmaya başlayıp darbeleri indirip kasıklarımı götüne yapıştırıyordum. Birden kendi elini vajinasına atarak daha çok inlemeye ve klitorisini okşamaya başladı. Ben darbeleri indirdikçe ağzından tekrar çığlık ve tükürükler saçılıyordu.

Konsantre bir şekilde işime devam ederek aldığım zevki düşünürken. Bacakları seğirmeye kafasını geriye atıp gözlerini kapatıp çığlık atarak yeniden boşalmaya başladı. Bu sefer sıvının vajinasının içinden aktığını net görebilmiştim.

O kasılmalar ve titremeler sonrasında istemsiz olarak benden kaçmaya çalışsa da belinden tutarak hızlı bir şekilde sikmeye devam ettim. Boşalmanın etkisi ile götünün içi tamamen yumuşamıştı. Hızımı oldukça düşürüp kendine gelmesi için bekledim ama bir yandan da içinden çıkmadan gidip gelmeye devam ediyordum.

Üzerine eğilip dudaklarına yanaştım. Gözleri aldığı zevk ve boşalmanın verdiği rahatlama ile bayık bayık bakıyordu. Birden nereden geldiğini bilmediği bir dürtü ile sağ elimle boğazını hafifçe sıkmaya başlayıp, götünün içinde gidip gelme hızımı artırdım.

Anlık değişiklikten sonra içi bir anda tekrar iyice kasılıp penisimi sarmaya başladı. Ve sonrasında ufak inlemeler ve çığlıklar eşliğinde devam etti. Ben vurdukça memeleri ve bacakları sallanıyor, yüzü gittikçe kızarıyordu.

Sıkmayı bırakıp nefes almasını sağladıktan sonra uzanıp tepeden topladığı saçını hızlıca elime dolayıp, sertçe çekerek dudaklarına yapıştım. Bir yandan inliyor, ben hızlanıp son sert darbeyi vurdukça çığlık atıyordu.

Artık benim de dayanacak halim kalmamıştı ve her an boşalabilirim derken. Aşırı hızlı bir şekilde girip çıkmaya devam ettim ve o sırada Duygu şimdiye kadar ki en yüksek sesteki çığlığını atarak tekrar boşalmaya başladı. Ve birkaç saniye sonra bende götünün içine patlayarak bütün spermlerimi bıraktım.

Az sonra ikimizde bitkin vaziyette yatağın üzerine yığılmış nefes nefese yatıyorduk. Yatak ve vücutlarımız sırılsıklam olmuştu. Tam dudaklarına uzanıp ufak bir öpücük konduracağım sırada kapının kolunun oynadığını ve dışarıdan “Annneeeee!” diye bir sesin geldiğini duymamızla ayağa sıçramamız aynı anda olmuştu.