Derin ve Sessiz – 1

Sabahın bu kör saatinde koşu bandının üstünde koşmaya başlayalı 15 dakika olmuştu ve az önce onu soyunma odasından çıkarken gördüğümde tahmin ettiğim durum gerçekleşmek üzereydi. Bana doğru hızlı bir bakış atıp koşu bantlarının ön sırasındaki merdiven tırmanma aletlerine doğru yöneldi ve tam önümdekinin üzerine çıkıp çalıştırdı.

Yavaş bir tempoda basamakları birer birer çıkarken poposunun arasına kaçmış olan tayt sayesinde her iki lop adeta bir sanat eseri gibi dans ediyordu. Salona geldiğimde dışarısı bulutlu ve hafif yağmurluydu. Fakat sanırım yağmur durmuş ve bulutların arasından süzülen güneş ışıkları salonun içini aydınlatmaya başlamıştı.

Önümde bir aşağı bir yukarı hareket eden taytın ince dokusu ve güneşin direk üzerine düşmesiyle birlikte altında sakladığı koyu renkteki sporcu tangası bütün ihtişamı gözler önüne sermişti. İnce bir belin altında, hafif enine geniş ama geriye doğru oldukça çıkık, ideal büyüklükte bir göt bütün detayları ile gözlerimin önündeydi. Üzerine giydiği dar sporcu atleti kaslı ve şekilli çıplak omzunu ortaya çıkarıyor ve hareket ettikçe yandan görünen büyük memelerini yukarıda dik durmasını sağlıyordu. Saçlarını tepeden at kuyruğu ile topladığı için basamakları çıktıkça bir sağa bir sola hareket ediyordu.

Bir anda kendimi o saçları elimle kavrayıp domalmış pozisyonda onu sikerken hayal etmeye başladım. Zihnimde arkadan vurdukça dalgalanan hafif kaslı bir göt, saçlarına asılmam ile aldığı zevkten yarı kapanmış gözler ve ağzından inleme ile saçılan tükürüklü bir sahne belirdi.

Hızlıca arkaya bakış attığı sırada gözgöze geldik. Yüzümde beliren gülümsemeye karşılık verip tekrar önüne döndü ama birkaç saniye sonra tekrar arkasını döndüğünde artık yüzüme değil bedenimin alt kısmına odaklanmıştı. Ani bir refleks ile aşağıya doğru kafamı çevirmemle benim ufaklığın ereksiyona gelmiş haliyle selamlaştık. Önündeki engelleri aşıp bir an önce karşısındaki hedefe ulaşmaya çalışan bir asker gibi bulunduğu ortamı zorluyordu.

O an kalbimin orada attığını ve mantıklı düşünmediği fark ettim. Neticede bu spor salonununa 2 senedir geliyordum ve birçok tanıdığım vardı. Kendimi bu durumdan kurtarmak için koşu bandından inip soyunma odasına doğru yöneldim. Sakinleşmek için beklerken. Güzel bir beden gördüğümde kendimi kontrol edemediğimi ve andan koptuğumu tekrar hatırladım.

Peki bu ne zaman başlamıştı? Londra’nın arka sokaklarından çıkıp otuz yıl geriye Ankara’ya giderek derin ve sessiz gelişen, seks, tutku ve heyecan dolu bir maceranın hikayesini anlatmaya başlayabiliriz.