Kızımın İntikamı 10

Hatice Kemal’i karşısında görünce hemen tokat atmak istese de kemal elini havada yakaladı ve yere fırlattı bu sefer Hatice yerden puşt niye yaptın diyince kemal istemesini biliyorsun ama müşteriye saygı duymuyorsun sana ne daireyi kim niye tutmuş benden önce kimlerle geldiğini söyleyeyim mi dedi . Hatice normalden fazla panik olunca merak ettim kesin tanıdığım birileri vardı kızım söyle bakalım kimmiş belki tanırız diyince Hatice tanımazsın gerek yok dedi .

Kemal telefonu çıkardı listeden okumaya başladı ilk 2 ismi tanımıyordum ama üçüncüsü benim herif idi sonra bilmediğim bir isim söyleyip beşinci isim ise seherin şu an burada olmayan abisi idi o an tepki veremedim kemal sonuçta kocamı tanımıyordu. Kızım kimse bişey anlamadan haticeyi kolundan tuttuğu gibi dışarı attı kemal en oldu daha ben yeni geldim niye yolladınız karıyı diyince durumu kurtarmak için o yoksa ben varım dedim . Cenk sen benden vazgecmezdin diyince sende gel dedim kızım ile seher de durumu anlamış Hatice ile gelenlerin bizimkiler olduğunu anlamasınlar diye paylaşıma dahil oldular.

Seher hakanı kızım ise serdarı aldı kemal kızımı gösterip neyin oluyor diyince annesiyim dedim birden gözü parladı hiç ana kız ile yatmadım kızar mısın dedi. Yapacak bişey yoktu o kaldırsın ben indireyim diyince herkes soyunmaya başladı kemalin siki cenk kadar olmasa da yeteri kadar kalın ve uzundu şimdi ben cenkin sikini emerken kızımda Kemal’in sikini emiyordu seher ise bizden ayrı serdar ile hakana saxo çekiyordu. Sikler yeterince büyüyünce kızımı seherin yanına yolladım kemalin sağı solu belli olmaz diyerek cenki kanepeye oturttum domalarak sikini emmeye devam ettim Kemal’e hadi kızımın kaldırdığını bende indir dedim .

Gençlerin aksine kemal amımı ve götümü yalayarak başladı vıcık vıcık olmuştum yeter hadi koy diyince serdara kızımı yanıma domaltmasını söyledi sonra hadi sen kızının ben anasının amına koyayım diyince serdar ben göte koyacağım daha bakire dedi . Kemal keşke anasına yalatıp kızına koyardım diyince ben Kemal koyacaksan köy yoksa cenk bekliyor diyince sikinin başını bir kaç kere amıma sürtüp sonra yavaşça sokmaya başladı aradan bir kaç dk geçince işinde ne kadar usta olduğunu anladım bizim gençler olsun kocam olsun çatır çatır sikerken kemal bazen hızlanıyor bazen yavaşlıyor bazen içimde sağa sola hareket ettirip sikini amımın her noktasında hissetmemi sağlıyordu.

Sonra kemalin beni sikerken kızımı okşadığını gördüm anlaşılan benden sonra kızımı sikmek istiyordu. Şansımı denemek için Kemal’e biraz da seheri sik istersen cenkte beni siker diyince bir kızıma baktı bir sehere baktı ikisi de aynı yaşta oldukları halde kızının götünü çok istiyorum dedi . Götse bende de var diyince kızım anne odada kemal abiden başka götümü sikmeye mi var neyin itirazı bırak alsın hevesini o kadar yardım etti dedi . Hakan o zaman hepimiz yer değişelim diyerek arkama geçti kemalde kızımın arkasında yerini aldı serdar ile cenk birbirine baktı cenk keyfim yerinde bana dokunma diyerek kafamı sikine bastırdı hakan da amıma koyarken kemalde serdarın genişlettiği kızımın götüne sokuyordu .

Seher ise serdara götten vermek istemediği için sikini ıslak mendil ile silip sırtüstü yattı serdarda bacak omuza şak şak sesleri eşliğinde sikiyordu. Hızlı sikmenin hızlı boşalması oluyordu birden sikini çıkarıp birazını amın üzerine birazını memelerine boşaldı. Kızım ise kemal abi içimde kastırma acıyor diyince amımı siktiği gibi içinde sağa sola hareket ettirip siktiğini anladım bu arada bir yandan hakanın sikmesi bir yandan kızımı izlemem benimde boşalmamı sağlamıştı.

Sonrasında kemal kızımın sırtına boşalmış cenke sen ne yapacaksın diyince ağzına boşalmak istiyorum dedi. Başka zaman olsa o sümüğümsü şeye hayatta izin vermezdim ama bu sefer itiraz edemedim ve cenk boşalmaya başladı bir kaç damla boğazımdan aşağı gitsede kalanını ağzımın içinde tuttum boşalma bitince banyoya gidip ağzımı çalkaladım . Kemal bundan sonra sizden para almayacağım hepsine olmasa bile ayda iki kere beni dahil edin yeter dedi. Haticeyi de dert etmeyin sade o değil bacısı da var çok geldiler buraya o yüzden ses edemez dedi .
Belki devam eder asi