Kızımın İntikamı 9

Hatice panik ile ne bu montaj doğru değil bu nereden buldunuz vs diye yalanlamaya çalışınca hakan telefonu çıkarıp Hatice’nin Kemal’e saxo çekerken söz ver küpeleri alacağına o zaman götüm senin dediği video izleyince Hatice telefonu almak için hamle yapsa da alamadı. Hakan telefonu alsan da kopyası var direnme zaten başka bir sürü var tek tek açmayalım şimdi diyince Hatice bunları sana kim verdi dedi . Hakan seni sikeni tanımıyor musun hem beraber video çek hem kim diye sor ne güzel iş değil mi dedi. Hatice yenilgiyi kabul etmiş ne istiyorsunuz diyince kızım 3ü seni sikecek biz izleyeceğiz belki bende katılırım dedi .

Hatice bir bana bir kızıma baktı ama bişey demedi son bir umut sehere baktı sen hocasın ders veriyorsun bişey demeyecek misin diyince seher hocalar da kadın senin canının istediğini ben daha fazla istiyorum dedi . Yapacak birşeyi kalmayan Hatice soyunmaya başladı peşinden gençler soyundu cenkin sikini gören Hatice bir an duraksadı ve tek tek sikeceksiniz değil mi dedi. Seher gülerek farkımız yok demedim mi ben sana daha önce 3ünü ben aldım sende alırsın dedi . Hatice sehere yakıştıramıyordu herhalde seher serdarın önüne eğilip siki komple ağzına alınca gözleri faltaşı gibi açıldı artık anlamıştı kurs hocası seherin başka maharetleri olduğunu. Şimdi gençler haticeyi araya almış sıra ile siklerini emdiriyordu cenk baslayalim mı diyince Hatice bişey demeden domalıp belini çukur etti amı götü kabak gibi açılmıştı. İlk hakan kalın ama kısa aikini kıllı amın arasındaki pembe deliğe dayayıp sokmaya başladı az inlese de fazla ses çıkmadı haticeden sonra serdar önüne geçip sikini ağzına verdi . Biraz böyle sikince cenk sıra bende dedi Hatice serdar bakıp sıra sende değil mi diyince serdar sen yalamaya devam et ben götcüyüm dedi .

Cenk sikini az tükürükleyip amına koymaya başlayınca Hatice tuz bir çığlık attı yavaş seninki büyük diyince cenk daha yarısı gitmedi diyip kalanını kökledi peşinden Hatice de çığlığı bastı ama kısa sürdü hemen alışmıştı hatta zevk alıyordu. Kızım hemen müdahale edip anamı üçünüz aynı anda siktiniz şimdi yaptığınız ödül dedi . Hatice bu sefer bana baktı ben gülerek seher ile beni 3 kızımı ise 2 kişi sikti sende bakire olmadığına göre 3 kişiye bişey demezsin dedim . Hemen cenk yere yatınca seher hemen sizin kastınız bizemi hakan sen alta yat dedi sonra haticeyi şike oturttup serdara sıra sende dedi normalde vazelini kullandığımız halde aerdar tükürük ile Hatice’nin dur yavaş acıyor demesine aldırmadan götünü sikmeye başladı . Hatice son bir umut cenki boşaltırım diye saxo çekse de cenk kolay boşalan biri değildi 10 dk sonra serdar ben boşalacağım diyerek sikini çıkarıp Hatice’nin götü üzerine boşaldı hakan ise altta rahat gir çık yapamadığı için boşalmamıştı.

Seher insafa gelip çantadan vazelini çıkardı cenke verdi yırtılır falan hastanede uğraşmayalım dedi . Cenk bolca sikine ve Hatice’nin götüne vazelini yedirip serdarın genişlettiği deliğe sikini dayadı şimdi her santiminde Hatice inlemiyor adeta bağırıyordu anlaşılan kemal götü yeterince genişletmemişti. Biraz sonra son kalan 3 parmak mesafeyi kökleyince kısa süreli nefesi kesilmiş ama benim gibi bayılmıştı. Yaklaşık 10 dk daha sikince alttan hakan ben boşalacağım diyince Hatice cenke çıkartma tekrar alamam içime boşalsın hal kullaniyorum dedi ve hakan boşalmaya başladı.sikinin yanından amın içinde ki spermler geri geliyordu. Bir süre sonra cenk bişey demeden götünden çıkarıp sırtına boşaldı. Hatice bittimi silecekmisiniz herşeyi diyince kızım daha bitmedi bende cezanı vereyim sonra gidersin diyince peki o zaman silecekmisiniz dedi. Kızım bişey demeden çantasından iri bir boy salatalık ve patlıcan çıkardı bu ikisini 10 kere sokup çıkar sonra git ama resim ve video olmaz sonra yine ceza vermek zorunda kalmayalım dedi .

Hatice nasıl olacak diyince kızım sırtüstü yatırıp bacaklarını memelerine değecek kadar geriye bastırıp haticeye tut gwri gelmesin dedi . Sonra patlıcanı vazelin ile ovarken haticede merakla izliyordu kızım patlıcanı Hatice’nin amına tamamen sokup ileri geri yaparak saymaya başladı 5te durdu Hatice niye devam etmiyor diye bakınca salatalığı eline alıp salladım daha bu var dedi . Aynı işlemi salatalık ile tekrar ama bu sefer göte sokarak yaptı patlıcanı sokarken sesi çıkmayan Hatice ikisi aynı anda girince yine ciyaklamaya başladı kızım son beş sefer diyip seheri de yanına alarak birisi amına patlıcanlı sokup çıkarırken diğeri salatalığı götüne sokup çıkarıyordu Hatice’nin feryadına alt kat dolu olsa kesin polis çağırırlardı . Sonunda bitmiş Hatice giyinmişti ama yürüyüşü paytaktı bu arada gençler duşlarını almış haticeye daha nereye gidiyorsun tek posta kime yeter dediler. Hatice korku ile yeter anam sikildi daha ne istiyorsunuz diyince seher bu kadar yeter birazda bizi sikin boşuna mı geldim dedi . Kızım haticeye bundan sonra bizimle ilgili bişey duyarsam senden bilirim bu sefer patlıcanı sokarım götüne şimdi gidebilrsin diyince Hatice hemen sıvıştı . Tam kapıdan çıkarken kemalde kapının önünde idi
Devam edecek asi