Kuzenim Ceyda | B3

Bir süre oturup dinlenip telefondaki kayıtları incelerken Ceyda da tuvaletten çıktı. Yüzünü yıkamış, saçını ve kıyafetlerini düzeltmiş, hiçbir şey yaşamamış gibi görünüyordu. O da yanıma oturup telefonunu kurcalamaya başladı. Bu sırada dedemin serumu bitmiş, hemşire kontrole gelmişti. Dedemin çıkabileceğini söyleyerek çıkacakken dönüp; nerelerdeydiniz, kontrole geldiğimde kimse yoktu diye gülümseyerek tuvalete ve bize baktı. Ben de hafif gülümsedim. Kadın çıktığında Ceyda’ya dönüp; çok ses yapmışsın diye gülümsedim. O da gülümseyerek omzuma vurdu.

Babama haber verip dedemi uyandırdım. Sonrasında babam geldi. Ceyda’yla beraber babam dedemin kollarına girmiş yavaşça yürütüyorlardı. Ben de önden arabaya gidip arabayı kapı önüne çekip dedemin kapısını açtım ve beklemeye başladım. Dedemi ön koltuğa oturttuk. Babam bana; sen sür, dedi. Ben de yıkılan hayallerle sürücü koltuğuna oturdum. Ceyda arka koltuğun sağ tarafına, babam da sol tarafına oturmuştu. Babam yolda köy için merdiven alacağımızı söyledi. Gözümle hırdavatçı aradım. İlk merdiven satan dükkana doğru yanaştım. Babam merdiveni aldı ve bagaja sokmaya çalıştı. İçimden; gerizekalı mı bu adam o merdiven nasıl sığsın oraya, diye düşünüyordum. Sonra babama Ceyda yardım etmeye indi. En sevmediğim kız tipi salak olandır. Neyse. Seslendim; baba arka koltuğa dik koyarsanız sığar, diye. Babam geldi ve denedi. Sığmıştı. İsmim boşuna Dahi değil demek ki. Ceyda’nın tarafına merdiven koyulduğu için ortaya oturmuştu. Babamla yan yana oturuyorlardı. Çıktım yola sürmeye başladım. 5 dakika sürmüştüm ki dikiz aynasından arkaya bakarken Ceyda’nın yüzü garibime gitti.

Babam kafasını cama çevirmiş dışarıyı seyrediyordu. Sol eli cama yaslıydı. Sağ elini aradı gözlerim. Yoktu. Sağ kolu yarıdan itibaren Ceyda’nın vücudunun arkasında kayboluyordu.

Yola odaklanırken bir yandan Ceyda’nın vücudunu seyretmeye başladım. Pantolonu bel kısmından çekiştiriliyor gibi gerginleşiyordu. Anladım ki babamın eli Ceyda’nın kalçasındaydı. Aradan bir süre geçti. Yola dalmıştım. Beni sollamak isteyen bir arabayı fark edince tekrar dikiz aynasına baktığımda dalgınlığımdan uyandım. Ceyda’nın kasıklarında kalkıp inen bir el sureti vardı. Ceyda’nın yüzüne baktığımda ise dişleriyle dudaklarını sıktığını gördüm. Gözlerime inanamıyordum. Az önce götünü siktiğim kuzenimin amıyla şimdi babam oynuyordu. Yola odaklanıp hızla köye geldim.

Arabadan inerken Ceyda tuvaletim geldi diyip direkt tuvalete gitti. Babam dedeme yardımcı oluyor, ben de merdiveni amcama götürüyordum. Amcam; niye aldınız bunu diyince merdiven olayının babamın kurgusu olduğunu anladım. Bozuntuya vermeden; ucuzmuş diye babam aldı amca, dedim.

Biraz sonra inek besleme vaktiydi. Amcamla yengem ineklerle ilgileniyordu. Ceyda’ysa samanlığa girmiş, saman çıkarıyordu. Kardeşi Şeyda ise yemek hazırlamak için mutfaktaydı. Ceyda’nın yanına samanlığa gittim. Ceyda samanları el arabasına koyuyordu. Götüne bir şaplak atıp; kolay gelsin, dedim. Bana sinirlice baktı. Ne öyle bakıyorsun, noldu? diye sordum. Bana doğru ayağa kalktı ve burnuma kadar sokulup; siz beni orospu mu sanıyorsunuz lan, dedi. Ben de; ne alaka, dedim. Arabada babamın yaptıklarını ima edercesine konuştu. Ben de ona; ben de gördüm ama inan benle alakası yok, ben söylemedim, dedim. İnanmıştı ki zaten gerçek de buydu. Yeniden işe doğru yöneldi. Bu konuşmalarla kalkan sikimi onun eğilmiş kalçasına yasladım.

Eliyle beni ittirip; işim var, dedi. Ben de bırak işi şimdi diyerek kolundan tutup saman balyasının üzerine doğru ittirdim. Bana bu samanları koyması gerektiğini söyledi. Ben de işimizi halledelim sonra ben de yardım ederim dedim. Ceyda’yı taşağıya doğru çekip hızlıca pantolonumu indirdim. Saksoya başlamıştı. Ortam karanlık, bir şey göremiyorum diyerek telefonumun flaşını açma bahanesiyle tekrardan kamerayı açıp flaşlı video kaydetmeye başladım. Ağzına hepsini almaya çalışmıyor, sadece başını diliyle yalayıp dudaklarıyla emiyordu. Çok güzel bir şekilde zevke geliyordum. Bu sırada dayanamayıp kafasını elimle kendime doğru çekmeye başladım. Derinlere ittikçe beni elleriyle durdurmaya çalışıyordu ama nafile. Sikimi yavaşça ağzından çekmeye başladım. Tamamen çıkartıp onu ayağa kaldırdım. Ters döndürüp pantolonunu indirdim. O eliyle kalçasını ayırıyordu. Ben tam sikimi göt deliğine yaslamışken kapıda bir silüet gördüm. Bu Şeyda’ydı. Ben ona bakınca hemen ürküp kayboldu. Ben de Ceyda’ya bir şey çaktırmadan; hadi işini bitir de yakalanmayalım, sonra devam ederiz, dedim. Ceyda bunu dememe biraz bozuldu ama hak vererek doğruldu. Üzerini düzeltti. Yanımdan geçerken elimi amına atıp; bunu da bir gün sikeceğim haa, dedim. Orayı sadece evlendikten sonra kocam sikebilir, diyerek yanımdan geçti. Kocasıymış. Kocasının da kendisinin de amına korum diye iç geçirip; Tez vakitte sikerim zaten diye düşünerek samanlıktan çıktım. Çıktığım sırada Şeyda ev kapısından buraya bakıyordu. Göz göze geldik, beni görünce hemen içeri girdi.

Eve doğru yürüdüm. Babam bahçede dolanıyordu. Evin kapısından içeri girdiğimde mutfaktan sesler geliyordu. Mutfağa doğru yürüdüm. Şeyda arkası dönük şekilde tezgahla ilgileniyor, şerefsizler, adiler diye söyleniyordu. Komiğime gitti asjdaksjdsa. Şeyda 18 yaşında, 150li bir boya sahip, kısa, zayıf, turuncu(sanırım kına) saçlı bir kızdı. İçeri girdim arkasından yanaşıp; hayırdır kimmiş şerefsizle adi, dedim. Bana aniden döndü. 5 saniye sustuktan sonra; sizsiniz, dedi. Niye, seni çağırmadık diye mi kızdın? dedim. Bana ters ters baktı ve önüne döndü.

Başıma iş açabilirdi. Nasıl bir şekilde koz yaratırım diye düşünerek onu seyretmeye başladım. Ablan çok beğendi, dedim. Neyi dercesine bana baktı. Kafamı aşağı indirip sikimi işaret ettim. Sapık mısın ya, dedi. Hayır ama ablan senin bakire olmadığını bana anlattı, dedim. Zarf atmıştım. “Ne?” dercesine yüzüme baktı. Gülümseyerek, önümüzde bir engel yok, hazır vaktimiz de varken biraz eğlenelim, dedim. Yumuşamış duruyordu. Attığım zarfı yemişti. Demek bakire değildi. Vay amınakoyim diye iç geçirdim. Polat Alemdar’ın çete çökerttiği gibi zarf atarak kız düşürüyorum diye düşündüm.

O sessiz kalınca telefonumdan video kaydı başlattım ne olur ne olmaz diye ve ona yürümeye başladım. Bana bakıyor ve tezgaha doğru geri ilerliyordu. En sonunda tezgaha çarpıp durdu. Boynundan tutup kendime çektim ve boynunu öpmeye başladım. Zayıf zayıf ittiriyor numarasıyla güya naz yapıyordu. Yer mi anadolu çocuğu. Boynundaki elimi kalçasına indirdim, kalçasını avuçlamaya başladım. Bu sırada telefonlu olan elimi uzatıp geniş açı çekmeye çalışıyordum. Bir an kendini geri çekti ve dudaklarıma asıldı. Hay amk diye iç geçirdim. 2-3 saniye o öptükten sonra kendimi geri çekip bunu tek hamlede ters çevirdim. Sikim taş gibi olmuştu. Sakso çektirsem telefonu anlayabilirdi. Eşofmanını indir, dedim ve ben de o sırada pantolonumu sıyırdım. Eşofmanını indirmişti, içinde şaşırtıcı şekilde seksi bir külot vardı. Tanga da denemez ama ismini bilmediğim için yorum yapamayacağım.

Külotunu da dizlerine kadar sıyırdım ve sikimi amına hizaladım. Sağ elimle belinden tezgaha ittiriyor, böylece arkasını dönememesini sağlıyordum. Video kaydına devam ederek sikimi sokmaya başladım. Amı dardı. Sikimi sokarken ahhlama seslerini bastıramıyordu. Ben de yavaş olmaya özen gösteriyordum. Kim sikti bu amı, diye sordum. Duymazdan geldi. Ben de biraz daha sert sokmaya başladım. Eliyle bacağımdan ittirip yavaaaş diyordu. Amının içindeki sıcaklık ve o ıslaklık beni mahvediyordu. Tekrar sordum. Yine duymamazlıktan gelecekti ki saçından tutup çekerek; söyle, dedim. Zorla, ıhlıya ahlaya; bitince söylerim, dedi. Tamam, dedim. Sokmaya devam ettim. Artık sonlara gelmek üzereydim. Az önce Ceyda’nın ağzından çıkan sik şimdi kardeşinin amını sikiyordu. Sikimi amından çıkardım. Bitmiş şekilde tezgahta uzanıyordu. Eğilip göt deliğine tükürük bıraktım. Tepkisini ölçmek için geri yanaşıp sikimi götüne dayadım. Durdurmasını veya bir tepki göstermesini beklerken elini kalçasına götürüp götünü ayırdı. Şaşırmıştım.

Sikimi göt deliğine ittirmeye başladım. Amından daha dar asla değildi. Demek ki götünden de sikilmişti. Hem de amından daha fazla kez. Götünü sikmeye başladım. Bu sefer yine zorlansa da sikimi köküne kadar sokabiliyordum. Odadaki kötü kokuyu anlatıp midenizi bulandırmayayım. Şap şap sesler çıka çıka bir süre siktim. Boşalmak üzereydim. Hemen götünden çıktıp onu tezgahtan çektim. Üstündeki tişörtü bir çırpıda çıkartıp attım. Önüme çökeltip elinden tuttum ve sikime götürdüm. Açıkçası onun götünden çıkan sikime dokunasım gelmedi. Ne yapacağını anlamış şekilde eliyle sikime 31 çekmeye başladı. Onun da yalayası olmadığını gördüm. Telefon hala belimin yan tarafındaki elimde kayıt alıyordu. Sikim kasılmaya başlayınca sikimin kökünden ittirip memelerine, sütyenine, göğsüne boşalmaya başladım. 10 saniye civarı boşaldıktan sonra sikimi ağzına götürdüm. İstemese de sanki rezil olmamak için ağzına aldı. Sikimi köküne kadar almayı bırakın başından ötesi içine girmedi. Seninki baya büyükmüş, dedi. Gülümsedim ve tezgahtaki musluğa yöneldim. Sikimi iyice yıkadıktan sonra pantolonumu çektim ve mutfak masasına oturdum. O da kendini toplamıştı. Yemekleri tabaklara koyacaktı. Ben de soruyu tekrarladım.