Kumsal Bölüm -6

Korkudan terlemiştim adeta, damla korku içinde koca memelerinin üstünden kalbini tutuyor. Bir yandan kendi yarı çıplaklığını saklamaya çalışıyor bir yandan da durumu idrak etmeye çalışıyordu. Aşağıdan bir ses daha
Evdekiler:Damla??
Çok kısık bir sesle,
B:Lütfennn.
D: AYYY böcek öldürdüm. Tamam iyiyim iyiyim duşa giriyorum ben.
Evdekiler: Hey allahım ya, tamam.
Çok minnettardım. Canım kuzenim hayatımı kurtarmış gibi hissediyordum. Bir yandan önümde bu kadar sexy durması bir yandan sertlikten yumuşayan aletimin verdiği rahatlık bir yandan kurtulmuş olmanın verdiği his harika bir şeydi.
B:Çok teşekkür ederim iyi ki varsııınnn.
D: Sus, napıyorsun sen niye saklanıyorsun, sabah ne bok yiyordun.
Sinirli bir şekilde soruların ardı arkası kesilmedi.
B:A -Abla sakin ol gizemle dışarı çıkıcaz izin vermezler diye gizli gir çık yaptık bu kadar.
D: Sabah napıyordun sen Uras. Çok ayıp yaptığın şey sana hiç yakıştıramadım. Kuzenin o senin.
B:Abla bişi yapmadım ya tüm gün onlaydık zaten hani bişi olsa o da kızardı bana.
D: Sus, şu kız üzülmesin diye susuyorum. Gidin naparsanız yapın, ayrıca beni bu halde görmüş olduğunu da çıkart aklından. Hala bana bakıyorsun utanmaz.
Diyip banyoya girdi. Kısmen atlatmıştım ama Damla ablanın gözünden çok düşmüş gibiydim. Bu durum beni çok üzmüştü ama merdivenlerden yukarı doğru ses gelince o an hiç bir şey düşünemeden kendimi Gizemin odasına attım. Kapıyı açtım döndüm kapattım, önümü bir daha döndüm ve gizem aramda bir adımdan daha az mesafe varken çırılçıplaktı. Tam çığlığı patlatıcakken ona doğru hamle yapıp ağzını elimle kapattım. Gözlerimi yumup.
B:Lütfen sus, kapıda biri var. Hiç bir şey görmedim.
Desem de kumral saçlarının az biraz kapattığı ortanın biraz altı büyüklükteki göğüslerini, vajinasının üzerindeki kılları düşünmeden edemiyordum. Ben öyle diyince o da biraz sakinleşti ve tamam der gibi kafa salladı. Elimi ağzından çektim ve gözlerimi açtım. Masum bir bakış attı benden bir adım uzaklaşıp. Bir eli göğüslerinde, diğer eli vajinasında. Yatağın yanına geçti ve gözleriyle hangisi der gibi biri siyah biri kırmızı iki elbise gösterdi. Normalde kırmızıyı gösterirdim ama üzerimde oluşan “Sapık Uras” görüşünü kırmak için görece daha az sexy olan siyahı işaret ettim. Yavaş yavaş arkasını döndü ve elbiseyi üstüne geçirdi, gözleriyle diğer elbisedeki fermuarı gösterip
-Elbisemin fermuarını çek
Dercesine sırtını bana döndü. Saçlarını önüne aldı. Allahım cennete miydim ben bu gün. Bu yaz niye bu kadar harikaydı. Ah dur, harika olan hiç bir şey yok. Daha annemlere hesaplaşıcam. Ama dur offff. Kafam çok karışık. O an tek düşünebildiğim önümdeki 10/10 kızdı. Fermuarını çektim, yatağa oturdu ve altına çamaşırını geçirdi. Sıra bendeydi. Arkasını dönmesini işaret ettim.
Şortumu çıkarttım. Aletim kabarık bir şekilde önümde aşırı belirgin duruyordu. Aynadan baktığını hissetim ama hiç bir şey demedim. Sanki ona azıp azmadığımı anlamaya çalışıyordu. Altıma şortumu geçirdikten sonra göleğimi üstüme geçirdim. Tam en alttan en üste ilikliyecektim ki bi yanıma gelip gömleğimden tuttu. Yine çok yakındık. En altan en üste hiç yüzüme bakmadan tek tek, yavaş yavaş ilikledi. Yakamı düzeltti.
G:Hadi gidelim.
Sıra işin kolay kısmındaydı. Bu sefer sürünmemize gerek yoktu çünkü geldiğimiz yola doğru gitmeyecektik. Çalıların ordan aşağı yürüyecektik. Otobüse gidene kadar ağzımızdan tek kelime çıkmadı. Otobüse bindik ve merkeze gittik. Otobüste.
G:Nereye gidiyoru.
U:Seni kaçırıyorum, kesicem tüm organlarını kaçırıp satıcam. (Diyip gülüyorum)
G:Üf salak düzgün cevap ver.
B:Daha önce gittiğim bi cluba. Damsız almıyorlar.
G: E ben varım?
U:Yoksun mu dedim.
Gelmiştik. Otobüsten indik biraz yürüdük. Kapıya yaklaştığımızda koluma girdi ve biraz yaklaştı. Tam güvenliğin ordan geçicektik ki güvenlik kimlik sorduğu sırada annem aradı. Meşgule atıp kimliği gösterdik ve içeri girdik. İşte bu sırada eğlence vardı ama burası Bodruma göre çok boştu.
U:Normalde bu kadar boş olmuyor anlamadım.
G:Ne oldu tek eğlenemiyor musun??
U:Yok ondan değil dolu daha zevkli olabiliyor. Daha çok hedef oluyor.
(Diyip güldüm)
G:Sen şuna kız bulamıyorum desene.
U:Bok kız bulamıyorum. Elimi atsam ellisi be,
G:Elini atsa elisiymiş. Beşini bul iste benden ne istersen.
U:Mala bak ya, sen iki tane bul iste benden ne istersen.
G:Hahayt, bu oyunu oynamak istediğine emin misin Uras??
U:Yoğurttan dönenin kaşığı kırılsın.
İki eliyle yakama yapışıp,
G:O zaman şöyle yapıyoruz. Kim daha çok kişiyi tavlayıp kanıtlayabilirse. Diğerinden açık çek alır.
U:Açık çek ney?
G:Ne istersek o?
U:Tamam anlaştık. Ne zaman başlıyor?
Piç piç gülüp biraz düşünür gibi yaptıktan sonra. Gömleğimin yakasından öptükten sonra.
G:Şimdi başlıyor, gece bitene kadar.
Diyip gülerek kaçtı. Piç gömleğime ruj lekesi bırakmıştı. Bu bildiğin eksi birle başlamak gibi bir şeydi. Başta çok hırslı başlamıştım. Gittim bir kokteyl aldım. Onu yudumlarken oltama bir kız düşmüştü bile.
Barda yanımda duran kız: Yakandaki şeyi yapan yaramaz biri olsa gerek??
Kız benden 2-3 yaş büyük, siyah saçlı hafif esmere kaçan teni ve giydiği minicik elbiseyle harika kur yapıyordu?
Ben: Pardon?
O kız:Boynun diyorum.
Diyip ağzıma kadar yaklaştı nerdeyse ve yakamdaki ruj lekesini silmeye başladı.
O kız: Ben Eda.
Ben: Ben de Uras. Memnun oldum.
Kız alenen bana yürüyordu ve bu çok hoşuma gitmişti. Gözlerinde beni istediğini görüyordum. İşte bu 1-0 başlamıştım bile. Muhabbeti biraz ilerlettikten sonra.
Eda:Gömleğinin şurasında şey kalmış sanki ya?
(Diyip yaklaştı)
Ben:Nersinde
Eda:Şurasında işte ya.
Diyip önce yakamdan. Sonra boynumdan öpmüştü.
Eda:Şimdi daha iyi oldu sanki?
Ben:Ben de beğendim de, senin de boynunda bir şey var gibi.
Eda:Ne var
Diyip boynundaki saçları çekti, bar taburesinden indim ve ona yaklaşıp boynuna yapıştım. Ben deli gibi emiyordum. O ise kafama sarılmış daha çok yap der gibi kendine çekiyordu. Gözlerimi kapatmış kızın tadını çıkartıyordum. Kokusu teni her şey harikaydı. Elleri tüm vücudumda geziyordu. İnlemesiyle beraber gözlerimi açtım. Açtığım gibi gördüğüm şey Gizem’in iki erkek arasınsa eteğini yukarı çeke çeke dans etmesiydi. Bir eliyle eteğini tutuyor bir eliyle elindeki bira şişesini yukarı kaldırıyordu, arkasındaki adam götüne yaslanmış beline sarılmıştı önündekiyse vücudunu öne doğru yaslamış üçü beraber dans ediyordu. Gördüğüm tüm bu görüntülerden sonra durdum. Emmeyi bıraktım. Eda bir an bana baktı,
Eda:Ne oldu sana yakışıklı.
Diyip çenemden tutup dudaklarımdan öpmeye başladı. Harika öpmesine karşın kafamı asla oraya veremiyordum. Gizemin kafası güzeldi ve başka iki erkeğin arasında dans ediyordu. Önümdeki muhteşem kız bu düşündüklerimin önüne geçmeye çalışsa da nafileydi. Bi an geriye çekilip.
Eda:Bi tuvalete gidelim mi? Hem makyaj tazelerim ben de?
Benim gözlerim hala Gizem’deydi. Erkeklerle iyice havaya girmiş her yerini elletiyordu. Odağım tamamen gizemdeyken Eda bir anda yaklaşıp kulağıma geldi. Eliyle aletimi avuçlarken, fısıldayarak.
Eda:Sabaha kadar bekleyemem yakışıklı.
Eliyle pantolonumun üstünden kalkmış aletimle oynuyordu. İşte bu sefer ilgimi çekmeyi başarmıştı. Gözlerimle “Gidelim” gibisine bir işaret yaptım. Elimden çeke çeke beni götürdü. Götürdüğü sırada ben hala Gizemi izliyordum. Arkasındaki adama önünü dönmüş onunla öpüşüyor. Arkasına geçen herifse kalçasını mıncıklıyordu. Bir anda önüme duvar geçti ve görüş açımdan çıktı. Merdiven iniyorduk. İndikten sonra bir müddet daha yürüdük ve gelmiştik. Barın personel tuvaletindeydik. Aletimin zonkladığını hissediyordum. Eda önce beni arkamdaki lavaboya itti sonra zıplayıp kucağıma çıktı. Kalçası tam aletimdeydi. Dakikalarca orda o şekilde seviştikten sonra .
Eda:Ben çok sıkıldım ama indir hadi beni.
Bırakmıştım, süt dökmüş kedi gibiydim. Önümde diz çökmeden önce elbisesinin altından kırmızı tangasını çıkarttı. Eda:Bunu benim için tutar mısın Bebeğim?
Diyip kilotunu ağzıma tıktı. Diz çöküp elleriyle yavaş yavaş kot şortumun düğmesini çözdü, fermuarını açtı, aşağı indirdi. Donum ve o karşı karşıyaydı. Bu sırada ben de üstümü çıkartıp kenara koydum. Karın kaslarıma elleriyle uzandı. Dizleri üzerinde biraz yükseldikten sonra göbek deliğimden başlayarak boxerımın üzerinde sikime kadar öpe öpe indi. Elleriyle çamaşırımın iki yanından tutup yavaş yavaş aşağı çekti. Tamamen indirdiğinde aletim beton gibi yüzüne çarpmış dimdik önünde duruyordu. Şok içinde bir eliyle boyutunu ölçer gibi kavradı. Önce sağa çekti sonra sola çekti. Bir yukarı kaldırdı bir aşağı indirdi. Ne kadar kalın ve uzun olduğuna inanmamış altın bulmuş gibi mutlu bir şekilde seviniyordu. Şoku atlattıktan sonra, başına küçük öpücüklerle başlayıp git gide ağzına daha fazla almaya başladı. Diliyle başının her yerine temas ediyor, beni zevkten öldürüyordu. Zevkten kıvranıyordum adeta. Dilini boğazını ağzını harika kullanıyordu. Her yeri salya olmuş bir şekilde ayağı kalkıp lavabonun diğer tarafına doğru domaldı.
Eda:Böyle izlemeyi planlamıyorsun umarım??
Bi an şoktan çıkıp arkasına geçtim. Elbisesini yukarı doğru sıyırdım, elime biraz tükürüp vajinasını ıslatma gereği duydum. Tam deliğine giricektim ki temas ettiğimiz an durdum. Kendini geri iter gibi oldu bu sefer de kendimi geri çektim.
Eda:Yaaaaa
Diye bağırırken ağzımdaki kilotunu ağzına tıkayıp kulağına yaklaştım.
Ben:Şu an senin daha çok ihtiyacın olucak.
Azgın ve ağzı tıkalı bir şekilde güldü. Tam o güldüğü sırada koca ve bakir aletimle içine doğru abandım. Evet bakirliğimi barda tanıştığım rastgele biri alıyordu ama bundan çok rahatsız değildim. Arkasında gidip gelmek harika bir zevk veriyordu. Onun vajinası mı dar ben mi çok genişim anlamıyordum ama aletim içinde her yerine temas ediyordu. Ağzı tıkalı bir şekilde inlerken dudaklarından boğuk bir sesle şu kelimeler döküldü.
Eda:Boşalıyorummmm.
Harika inliyordu. Aldığı zevk her halinden belliydi. Biraz daha devam ettikten sonra lavabonun üstüne yığıldı ve inlemeler zevk naralarına döndü. Biraz daha öyle devam ettikten sonra yaklaştığımı söyledim. Hiç bir şey demeden beni itti ve diz çöktü. Kendisi kontrolu devralmıştı. Eli göğüsleri dili ağzı her şeyini veriyordu. Artık dayanamıcaktım. Çok zevkliydi. Dizlerim titreye titreye üzerine bembeyaz boşalmıştım. Tüm azgınlığımı almıştı bu. Kızın elbisesi yüzü göğüsleri her şeyi beyaza boyanmıştı. Giyinip.
Eda:Çok iyiydin bebek.
Dedi, arkasını döndü ve lavaboda temizlendi. Dönüp yanağımdan öptü ve yukarı çıktı. Ben hala tüm yaşananların şoku ve zevki içerisinde duruyordum.
Bi an “Noluyor lan” modundan çıktıktan sonra lavaboda elimi yüzümü yıkayıp temizlendim. Ayıldım. Şimdi sıra yukarı çıkıp Gizem’le yüzleşme vaktiydi…