Zoraki Gay 4

Odaya çekildiğimizde Taner abiye ne zamandır böylesin diyince ne zamandır geyim onu mu soruyorsun deiyince evet dedim başladığım da senin yaşlarda falandım herhalde dedi peki kadın çamaşırı vs giyiyormusun diyince onlar farklı kendini kadın hissediyor onlar ben ise hem sikerim hem sikilirim yeterki hoşuma gitsin dedi . Sonra bak bu aramızda kimseye anlatmak yok diyince baban bilmiyor mu diyince bilse de bişey demedi bel fıtığı ameliyatı olduktan sonra çalışmadığı için bana da karışmıyor zaten bu sene emekli olup köye gidecekler dedi . Peki yatacağın kişileri nasıl anlıyorsun kadın olunca teklifi edersin olur veya olmaz ama adama diyince kavga sebebi dedim . Herkese teklif etmiyorum zaten ya muhabbet sırasında belli olur yada birisi tavsiye etmiştir yoksa yoldan geçen adama nasıl diyeyim hadi gel sikişelim o kadar da değil bir süre sonra sende anlarsın kim olur kim olmaz zaten çalışmaktan ara sıra bu fırsatlar gelir her zaman olmaz dedi .

Peki Nuran nasıl verdi diyince kadını zaten bilen biliyor mimli yani birde iki genç gelmiş villa boş bundan iyi fırsat mı olur zorlamadım istesek götünden de sikerdik hem şaka bir yana sende iyi sikiyorsun ha 1 saat Nuran ile ne yaptınız peşinden beni de arada götürdün bu kadarını beklemiyordum dedi . Gel seninle bir anlaşma yapalım bu karı kızı hep düşüremezsin ihtiyaç olunca sen bana saxo çekersin ben sana götten veririm kimseye ihtiyaç kalmaz varmısın diyince kafamda bin tane soru dolaşmaya başladı kabul etmezsem ne olur diye ilk ihtimal beni çalışmaya götürmez ise İstanbul serüveni başlamadan biterdi zaten başka ihtimali düşünmeye gerek bile kalmamıştı mecburen sadece saxo çekerim diyebildim . Birden şortu indirip sikini çıkarıp salladı hadi deneyelim diye şimdi mi babamlar duyar desem de ses çıkmaz merak etme diyerek kafamı sikine bastırdı bişey demeden önce ucunu sonra başını dillemeye başladım sonra aşağıdan yukarıya dilimi gezdiriyordum ama ağzıma sokmuyordum bir 5 dakika böyle geçince tam kafasını diller iken kafamı bastırıp ağzımın içine soktu çıkarmadan em dedi .

İtiraz etmeden bu sefer sikini emmeye başladım nasıl oldu bilmiyorum ama benimde sikim kalkmaya başlamıştı tabi farketmesi uzun sürmedi hemen 69 pozisyonuna geçip karşılıklı olarak saxoya devam ettik bana ben ne yapıyorsam aynısını yap diyerek sikimi köküne kadar ağzına sokup çıkarıyordu ben ne kadar denesem de yarısından biraz fazlasını alabiliyordum ilk defa sik yalamam ve babasına yakalanma korkusu derken boşalacağım dedim ama yine ağzından çıkarmadı ve hepsini yutmuştu az sonra Taner abi de boşalacağım diyince panik ile ne yapacağıma karar verene kadar ağzıma boşalmıştı ama ben yutamadım . Hemen hızlıca giyinip banyoya giderken Tanerin annesi ile denk geldim bana iyimisin oğlum terlemişsin diyince ağzımda oğlunun spermi olduğu için evet manasında kafamı sallayıp banyoya geçtim hemen ağzımdakini çıkarıp elimi yüzümü yıkadım ama gece vakti banyoda havlu bulamadım neyse diyip çıkınca Tanerin annesi Suna teyze elinde havlu ile bekliyordu kusura bakma havluları kirliye attım al sana temiz havlu vereyim dedi . Teşekkür edip hemen odama geçtim ve düşünmeye başladım acaba Suna teyze bizi duydumu gece vakti niye banyonun orada bekliyordu bizim orada bir tanıdık fıtık olduğunda erkekliği de zarar görmüş hatta karışı o yüzden evi terketse de sonra geri dönmüştü Tanerin babasın da aynı sorunu vatmi vs düşünürken birden aklıma yarın bir dünya iş var yatıp uyumam lazım diyerek zorlada olsa uyudum.

Sabah Suna teyze bizi kaldırdı işe yollar iken değişik geldi gözüme ama farkı anlayamıyordum yine her zamanki uzun geceliği vardı kocası uyuyor idi tam kapıdan çıkarken sabah güneşinin tersten vurması ile altında hiç birşey olmadığının anladım hemen peşinden fındık büyüklüğünde alttan belli olan meme uçları takıldı gözüme acaba dün sabahta böylemi idi yoksa sadece bugün mü anlamadım Taner abinin hadi acele etsene oğlum demesi ile kendime geldim hemen arabaya bindim o ve sonraki birkaç gün bişey olmadı biz harıl harıl çalışıyorduk parada kazanıyordum . Bir gün büyük bir siteye gittik evin tüm muslukları değişecek zemine yeni fayans vs döşenecekti hazır zemin üzerine olduğu için basit bir iş idi eve girince bildiğin body bulding sporcusu gibi bir adam açtı beni kapıda şöyle konuştu süzünce ödüm koptu Taner abi naber Vural diyince aradaki samimi hava beni rahatlatmıştı malzemeleri içeri taşıdık sonra Vural ne kadar sürecek diyince Taner abi öğlene biter normalde ama banyoyu kullanamazsın dedi .

Sonra bana bakıp yabancı değil öğlen başlar akşama bitiririz diyip vuralın dudaklarına yapıştı sonra vuralı önüne diz çöktürüp sikini ağzına verdi o hayvan gibi adam Taner abinin sikini yalıyordu sonra bana gel işareti yapınca yanına gittim Taner abi benim üst tarafımı soyarken Vural ise altımdakileri çıkarıp benimde sikimi yalamaya başladı . Beni tutsa kollarımdan ikiye ayıracak adam sikimi yalıyordu sonra yatak odasına geçtik Vural soyununca kılsız tertemizdir vücudunu gördüm Taner abi yatağa yatınca Vural üstüne çıktı ve sikini zorlanmadan aldı sonra sıra sende diyince saxo çektirmek için öne geçmek isteyince dur nereye götüme koyacaksın dedi . Ben anlamamıştım o an Vural tekrar etti ikiniz aynı anda sikeceksiniz dedi

Devam edecek asi