Zoraki Gay 2

Ben ise birşey diyemiyor cevap veremiyordum bir an önce çalışmak bu ortamdan kaçmak istiyordum korkum ise ne yapacağımı bilmiyordum ilk seferde kadına rezil olmak vardı ben 18 o ise 40 civarında idi kimbilir ne kadar tecrübesi vardı. Nuran bizi bırakıp gidince Taner abi ne oldu lan kadına nezaketen birşeyler söylesene odun gibi duruyorsun diyince o zaman sen niye kabul etmedin teklifi dedim Taner abi ben farklıyım evde söyleme ama farketmişsindir ben erkekleri seviyorum çok nadir kadınlarla birlikte olurum dedi . Sadece niye abi diyebildim bana kızlar zor ilgi ister hediye ister zamana. İster trip atar zaten çalışmaktan anam ağlıyor birde onu mu çekeceğim diyince ya Nuran naz kapris yapmadan sana yürüdü bari onu yapsa idin diyince bana göre yaşlı dedi. Bu sefer ben senden küçüğüm diyince şuna bak buldu da beğenmiyor hadi işin başına herşeyin bir sırası var önce işi bitirelim sonra ister yap ister yapma dedi akşama kadar taş kum çimento ne gerekiyorsa taşıdım bazı kolay yerlerde ben yapsam da Taner abi de düzeltiyordu. Ben hızlı çalışınca Taner de hızlı çalıştı akşam olmadan kan ter içinde kalsak da iş bitmişti.

Bahçe deki çeşmede üstümüzü çıkarıp sadece şort ile soğuk suyun altına girmiş bir anda yorgunluk gitmiş demir gibi olmuştum bir ara uzaktan Nuranı gördüm bizi izliyordu Taner abi de görünce bana iş erken bitti istersen ben gideyim 1 saat sonra gelirim dedi . Ne yapacağımı bilmiyorum daha ilk diyince Taner abi Nurana eliyle gel işareti yaptı yanımıza gelince benim 1 saat işim var ben gelene kadar selim burada beklesin bir yere salma bilmez buraları diyince Nuran gülerek bırakırmıyım hiç dedi . Taner abi elbiseleri giymek için depoya giderken Nurana daha ilk hırpalama fazla diyince Nuran şimdi gücendim ben hiç öyle şey yaparmıyım diyerek elimden tuttu villaya doğru beni götürdü kapıya gelince böyle ıslak girilmez bekle dedi az sonra bir havlu ile geldi . Şortu çıkar kurulan hadi diyince kimsenin göremeyeceği yerde olsak da etrafa bir baktım gören varmı diye sonra hızla şortu indirip havluyu belime sardım

Nuran oldumu şimdi diyince ne oldu mu abla diyince bir kahkaha attı birincisi abla yok ikincisi havluyu kurulan diye getirdim sen bakmak istediğim şeyi kapadın diyerek belimden havluyu çekti ve beni kurulamaya başladı . Nuran beni kurular iken uzaktan Taner abi bir saat sonra buradayım diye seslenip giderken benim kurulanma işim bitmiş ama Nuranın dokunmaları yüzünden sikimde kalkmıştı. Ben utanarak kusura bakma sen havlu ile silince istemeden oldu diyince Nuran gülerek ne kusuru belki de tek iyi yanın içeri girelim de marifetini görelim dedi. Villanın içinde çıplak olarak Nuranı takip ediyordum üst katta bir odaya girince burası benim odam dağılsa da sorun olmaz rahat ederiz diyerek soyunmaya başladı o soyunurken yanına gidip önce dudaklarıma sonra boynunu sonra memelerini öpüp yalamaya başladım.

Az dur sabırsız şey soyunayım desede ben devam ettim pantolonun da çıkarınca ikimizde çıplaktık şimdi ben tabi yine ne yaptığımı bilmeden rastgele öpüp yalamaya çalışırken az dur sabırsız 1 saat vaktin var diyerek beni durdurdu. İlk önce yukarıdan aşağıya doğru sevişmeye başla diyerek beni öpmeye başladı elim kalçasında bir süre öpüştükten sonra kafamı aşağı bastırınca bu sefer memelerini emmeye başladım bana sıra ile biraz birini biraz diğerini em tekiyle uğraşma derken sesi de titremeye başlamıştı sonra sırtüstü yatıp amını iki parmağı ile açtı bunu sorun etmeden yalarsan mutlu edemeyeceğin kadın kalmaz dedi . Ben tabi bodoslama dalınca dur öyle olmaz dedi kafamı kaldırıp nasıl olacak diyince kadınlar kenarından üstünden zevk almaz en azından ben almam arasındaki kıl olmayan pembe çıkıntıyı yala hatta em meme ucu gibi düşün sonra da dilini deliğe sokabildiğin kadar içeri şok ve oynat dedi .

Ben arada kafamı kaldırıp oluyormu diyince tekrar kafamı bastırıp oluyor oluyor devam et diyordu kesik kesik inleyerek sonra birden kasıldı hafifçe de başımı bacakları ile sıkıştırıp amına bastırdı istesem kurtulurdum ama bir süre hareketsiz bekleyip kasılmasının bitmesini bekledim . Sonra beni yatağa yatırıp birşey demeden direk sikimi yalamaya başladı bir ara kafasını kaldırıp sakın boşalma daha amımı sikeceksin tekrar kaldırmanı bekleyemem yakınlaşırsan söyle ara vereyim sende boşalmazsın dedi . Bir süre sonra ben Nuranın kalçalarını okşamak için uzanınca üzerime ters yatıp 69 pozisyonuna geçti şimdi o benim sikimi yalarken bende onun amını tekrar yalıyordum bir süre sonra ne zaman sikeceğim diye sorunca sikinden kafasını kaldırıp şimdi dedi ve pozisyon bile değiştirmeden az ileri gidip sırtı bana dönük sikime oturdu o zamana kadar yaşadığımız hiçbir şey bu kadar hoşuma gitmemişti. Arada öne eğilince götünün deliğide açılıyordu bir an parmağımı deliğe götürünce birden doğruldu oradan olmaz dedi ben sadece dokundum desem de sikin büyük baştan diyeyim oradan olmaz kurcalama boşuna diyip tekrar oturup kalkmaya başladı sikimde ama tempoyu o ayarladığı için rahat yapamıyordum. Pozisyon değiştirelim diyince kalkıp bu sefer önüme domaldı şimdi daha rahat ve hızlı sikebiliyordum .

Devam edecek asi